اين سايت ماهان سورف هم كه صفحش باز نميشه !!!
سلام..من الان چک کردم باز میشه و سورف هم میشه..
اين سايت ماهان سورف هم كه صفحش باز نميشه !!!
یه بار دیگه امتحانش کن حتما باز میشه.اگر هم نشد لینک و کپی پیست کناين سايت ماهان سورف هم كه صفحش باز نميشه !!!
به نظر من فرقی نمیکنه Autosurfs یا هر چیز دیگه ای مهم اینه که سایتی که انتخاب میکنی معتبر باشه.شخصا پیشنهاد میکنم با قدیمی ها کار کن البته به شرطی که اسکم نشده باشن.Autosurfs ها دیگه مردن الان هایپ و پی تی سی ها داغن نه ؟
به نظر من فرقی نمیکنه Autosurfs یا هر چیز دیگه ای مهم اینه که سایتی که انتخاب میکنی معتبر باشه.شخصا پیشنهاد میکنم با قدیمی ها کار کن البته به شرطی که اسکم نشده باشن.
تجارت الکترونیک و کسب و کار اینترنتی i-trade
[email protected]
[email protected]
ديدم هر مبحثي توي کسب درآمد يه تاپيک مخصوص داره گفتم اين تاپيک رو بزنم که Auto SUrf هم که منبع درآمدي خوبي هست هم از پراکندگي در بياد. هر کسي هر سايت Auto Surf خوبي رو که ميشناسه اينجا مطرح کنه و مشکلاتي و تغييراتي که تو هر سايت هست رو اينجا مطرح کنيد تا هم يه منبع خوب اطلاعاتي داشته باشيم هم از زياد شدن تاپيک ها جلوگيري کنيم.
فتوکپي عزيز ممنون ميشم اگه تاپيک رو گيره کني.
یه سری به اینجا بزن .توضیح دادم.دوستان گل و عزیز من تازه این تایپک رو دیدم ممنون مبشم اگه یکم در مورد این سایت ها توصیح بدین که نحوه ی کارشون چطوره ؟! راستی تو این ضمینه هم سایتی وجود داره که از بقیه مطمءن تر و ایمن تر باشه (مانند نءوباکس در ضمینه ی پی تی سی )
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
ماهان تعداد سورف های روزانه اش خیلی کم و محدوده
راه افزایش داره؟ میشه لطفا راهنمایی کنید
ممنون