توضیح بیشتر میدین؟
کلا من بخوام با این سایتها کار کنم باید چه نوع حسابی داشته باشم برای برداشت؟
مرسی ولی نوع حساب رو نگفتین ها
بسته به اینه که سایت به کجا پرداختی داره
کلا اگه یه حساب پیزا وریفای داشته باشید تقریبا همه سایت ها رو ساپورت میکنه
سایت هایی که تو وبلاگم گفتم به جز نئوباکس بقیه به پرفکت مانی پرداختی دارن
برای ایرانی ها پرفکت مانی بهترین گزینه ست چون ایرانو تحریم نکرده
پس شما یه حساب پرفکت مانی نیاز دارید
چجوری باید این حساب پرفکت مانی رو باز کنم؟
به من پ.خ بده واست توضیح میدمچجوری باید این حساب پرفکت مانی رو باز کنم؟
سلام تواین سایت درآمدزایی((کردی آنلاین))که تازه تاسیس هم هستش،میتونید به راحتی تو یه روز تا15000تومن هم کسب کنید.روش کار تو این سایت به این صورته:از سایت های مختلف دیدن میکنید و اون سایت هارو لایک می کنید.همین!من تو اولین روز ثبت نامم تو این سایت2000تومن تو10دقیقه کسب کردم!!!نکته:این سایت مثل سایت های باکس نیست که اعضاشون تو 1روز 100تا تک تومنی کسب کنن!!!
برای رفتن به این سایت روی بنر زیر کلیک کنید:
![]()
شما باید تا جایی که سایت پیغام نده از سایت ها بازدید کنیددوست عزیز چجوری تو ده دقیقه این مبلغ رو درآوردید؟من 3 روزه بازدید خودکار میکنم ولی 500 تومن بیشتر نتوستم بدست بیارم
من تو سایت4ال بازدید ساز عضو بودم ولی یه روز میخواستم برم و از این سایت کسب درآمد کنم.هر چه قدر رمز و نام کاربریم رو زدم نیاورد.دوستان این سیستم بازدید خودکار چجوریه؟کسب درآمد به ازای بازدید - بهبود حرفه ای رتبه الکسا
سلام عزیز قسمت گوگلش روزی 2 - 3 تا هست میشه امتیاز گرفت ولی یوتیوپ و فیسبوک هر وقت رفتم خالی بودشما باید تا جایی که سایت پیغام نده از سایت ها بازدید کنید
دوما روش های دیگه ای هم برای کسب درآمد هست![]()
سلام عزیز قسمت گوگلش روزی 2 - 3 تا هست میشه امتیاز گرفت ولی یوتیوپ و فیسبوک هر وقت رفتم خالی بود
ببخشید عذر میخوام500تومنهسلام عزیز قسمت گوگلش روزی 2 - 3 تا هست میشه امتیاز گرفت ولی یوتیوپ و فیسبوک هر وقت رفتم خالی بود