sajjaddalvand
Registered User
- نوشتهها
- 153
- لایکها
- 46
بله این سایت دستی هست با انتخاب شکلک تایید می شود هر سورفاين سايت سورفش دستي هست
اينطوري بايد پشت سيستم بشني شكلك ها رو تاييد كني بنظرتون ارزش داره؟بله این سایت دستی هست با انتخاب شکلک تایید می شود هر سورف
پرداختی هاش هم خیلی خوبه در قسمت Payouts می تونی پرداختی های این سایت رو ببینی
آره ارزش داره ---- هر 30 سورف یک کردیت استاينطوري بايد پشت سيستم بشني شكلك ها رو تاييد كني بنظرتون ارزش داره؟
هر چند سورف يا كريديت يك دلار ميشه؟
هر دلار چند کردیت ميشه؟آره ارزش داره ---- هر 30 سورف یک کردیت است
سلام دوستان
من تازه با این تاپیک آشنا شدم
میشه لطفا یه راهنمایی بکنید که چجوری میشه از این سایتا درامد داشت؟ یه چیزایی میدونم که باید vps اجاره کنیم و توی اون کارا رو انجام بدیم اتومات سایتا رو میگرده و درامد کسب میکنیم میشه جزئیاتشم دوستان توضیح بدن؟
ممنون
منم خودم دیروز عضو این سایت شدم نسبت به سایت های دیگه سورف پرداختی هاش به نظر می رسه بهترر باشههر دلار چند کردیت ميشه؟
در روز ميشه چند دلار در آورد
کسب درآمد از این سایت سورف نیست، باید از این سایت تبلیغ خرید بکنید و در روز 10 کلیک انجام دهیدمنم خودم دیروز عضو این سایت شدم نسبت به سایت های دیگه سورف پرداختی هاش به نظر می رسه بهترر باشه
اينها سايت هاي سورف هستند كليكي نيستن
يعني يه دكمه ميزني 20 تا سايت باز ميشه بعد مثلا 60 ثانيه بسته ميشه بعد همينطور پشت سر هم ...
خودش اتوماتيك هست
كار خاصي نميخواهد كنيد
----------------
سايت هاي خارجي چيزي پيدا نكردم
اگر بخواهي از اينترنت خودت استفاده كني عكس ها و فلش ها رو ببندي براي هر سايت چيزي حدود يك و نيم گيگ مصرف ميشه در 24 ساعت
كه فكر نكنم بصرفه
مگر اينكه شبا بخواهي بزاري كه اينترنت رايگان باشه
من قبلا اينترنت نامحدود گرفته بودم كه نميصرفيد
الان
VPS گرفتم
------------
در حالت معمولش در ماه از 10 هزار تومان تا 40 هزارتومان بستگي به ميزان فعاليتتون سطح كاربريتون چه سايتي باشه
بله فقط هزار تومن . شما اگه با سایت های سورف دیگه اشنایی داشته باشید مثلا میترا رنک در 24 ساعت به شما 500 تومن میده چون سورف کاری نیازی نیست انجام بدی برا همین هزار تومن تو 24 ساعت خیلی خوبه . شما اگه این مبلغ راضیتون نمی کنه میتونید سطح کاربریتون رو به نقره ای یا طلایی ارتقا بدید که پول بیشتری در بیارید24 ساعت کار فقط هزار تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:general611: