این میترا رنک بچه بازیه
یه vps داشتم چند روز این میترا رنکا روش اجرا کردم دیدم تبلیغا را خیلی ارزون حساب میکنه به پشتیبانی گفتم چرا اینطوریه که گفت ارتقاء بده تا بهتر بشه منم یه حساب کتاب کردم دیدم با تعداد تبلیغی که نشون میده و قیمت هر تبلیغ(اینطور که یادمه میانگین هر تبلیغ را حدود 6 ریال حساب میکرد) اصلا فایده نداره و پدر آدم در میاد تا پول اون ارتقاء دادن دربیاد و بعد بهشون اینارا گفتم که یارو گفت همینه که هست و اگه خوب نبود که این همه کاربر نداشتیم :general210::general607::general208:
یعنی درآمد ماهیانه 15 هزارتومنتو حالت عادي با ضريب نيم كه خودش هست در روز ميشه 800 تبليغ كه ميشه روزي 500 تومان
من هم ضريبم روكردم 1 كه 1600 تبليغ بهت ميده
از ساعت 12 شب تبليغاتش رفرش ميشه همون موقع ميزاشتم تا 8 صبح حدود 800 تا تبليغ ميشد ولي بعدش همش ميزد در حال حاضر تبليغي وجود ندارد 5 دقيقه خودش رفرش ميشد باز هم همينطور
يعني در روز 900 تا هم نميشد از اون 1600 تا كه بهت ميده من ضريبمو پس گرفتم فعلا رو همون نيم هستم با روزي 500 تومن
سلاماین میترا رنک بچه بازیه
یه vps داشتم چند روز این میترا رنکا روش اجرا کردم دیدم تبلیغا را خیلی ارزون حساب میکنه به پشتیبانی گفتم چرا اینطوریه که گفت ارتقاء بده تا بهتر بشه منم یه حساب کتاب کردم دیدم با تعداد تبلیغی که نشون میده و قیمت هر تبلیغ(اینطور که یادمه میانگین هر تبلیغ را حدود 6 ریال حساب میکرد) اصلا فایده نداره و پدر آدم در میاد تا پول اون ارتقاء دادن دربیاد و بعد بهشون اینارا گفتم که یارو گفت همینه که هست و اگه خوب نبود که این همه کاربر نداشتیم :general210::general607::general208:
سایتهات رو معرفی کن زیرمجموعه ت شیم :general601:البته من در كنار سايت هاي ديگه اينكارو ميكنم كه حدودا 6 تايي ميشن
سایتهات رو معرفی کن زیرمجموعه ت شیم :general601:
سلام
لطفا در موردش یه کم کم توضیح بدین باید چیکار کنیم
روش دریافت پول و....
باید رو تبلیغات کلیک کنیم؟
باید چیکار کنیم؟
سایتهای داخلی خوبه یا خارجی؟
وی پی اس میخواد؟
و آخرین سوال در ماه چقدر میشه درآمد کسب کرد؟
سایت سئو دریک، سی پی یو رنک و رنک اسکینک استفاده از vps مجازن؟؟با اينها فعلا كار ميكنم تازه شروع كردم چند روزي ميشه
فعلا يه مشكل با مصرف زياد رم دارم كه تا حل نشه نميتونم كار كنم
irbazdid.com
http://iprank.ir
http://www.cpurank.net
seo.derikup.ir
rank.skinak.ir