• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسب درامد از طريق PPC ها

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

بازی کنید و جایزه ببرید :

lrwin6.gif

سلام.

عکس اون پول هایی رو هم که از دست دادی اینجا بگذار:D

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
سلام
من هم تازه اينجا عضو شدم و تنها جايي هست كه عضو شدم!!
نمي دونم كه پول مي دن يا نه ولي تو فرومش كه بعضي ها مي گن ما گرفتيم!!
http://www.neobux.com/?r=rezanew

farzamt

Registered User
لایک‌ها
0
جدیدترین نرم افزار کسب درآمد مخصوص سایتهای BUX
قابلیت کار با هر تعداد سایت BUX

این نرم افزاری که میخواهم معرفی کنم کاملا با نرم افزارهایی که به وفور تو اینترنت پیدا میشود متفاوت هست (Multiclicker 1.3.1) و بماند که همین نرم افزارهای مجانی رو به قیمتهای مختلفی بفروش میرساندند البته بعید نیست بعد از معرفی همین نرم افزار رو هم شروع کنند به فروختن
از قابلیتهای این نرم افزار میشه به بانک سایتهای BUX اشاره کرد که حدود 130 تا بود که من با چک کردن و حذف سایتهای خراب و مشکل دار و همچنین اضافه کردن چند تا سایت به حدود 100 تا رساندم

در مورد کسب درآمد باید این توضیح رو بدم که تو هر کدوم از این سایتها روزی بین 5-20 لینک 1 سنتی هست برای دیدن که ما میانگین میگیریم 10 تا که برای کلش میشه 10سنت * 100 لینک = 1000سنت یا10 دلار
حالا خودتان محاسبه کنید که با داشتن 10 زیر مجموعه (درآمد هر کلیک زیر مجموعه برای شما 1 سنت میباشد) درآمدتان چقدر میشه ؟
زیاد سخت نیست میشه 10سنت * 100 لینک * ۱۰ زیر مجموعه = 10000سنت یعنی 100 دلار نا قابل اون هم فقط برای 1 روز
اگر 100-200 زیرمجموعه داشته باشید که همه از این نرم افزار استفاده کنند چی ؟
تازه این برای یوزرهای معمولی است ؛ اگه آپگرید کنید (از درآمد خودتون) بسته به سایتش هم تعداد لینک ها بیشتر میشه هم قیمت هر کلیک بیشتر میشه 1.15 – 1.25 سنت

میدونم الان آقایان فارکس کار صداشون در میاد که این چه کاریه کار برای 1 سنت حیف پول و وقت نیست
من ازشون چند تا سوال دارم موقع معامله تو فارکس تا حالا چقدر حرص خوردید و ته ناخونهاتون رو درآوردید؟
چه شبهایی رو تا صبح بیدار ماندید و دست آخر ضرر کردید ؟
میشه بگید چقدر از موهاتون ریخته و یا سفید شده ؟
میتونید بگید الان آدم عصبی هستید یا نه ؟
دست آخر اینکه خدا وکیلی تا حالا سود هم کرده اید ؟
شوخی کردم من اصلا با فارکس مخالف نیستم ؛ تازه پیشنهاد میکنم سرمایه اولیه برای کار با فارکس رو از همین روش بدست بیاورید
در مقابل این کار نه اعصاب خردکنی داره نه مشکل دیگه فقط صرف 2-3 ساعت وقت اونم میشه غیر حضوری باشه بازم میگید بدرد نمیخوره
من خودم بدون این که بیدار باشم گذاشتم ساعت 3 نصفه شب کامپیوتر همه کارها رو انجام میده
قضاوت با خودتون
برای دانلود و همچنین روش نصب و راه اندازی این نرم افزار به اینجا دعوت میشوید

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
راستی از بچه های PTC و ....اگر کسی نیاز به اکانت وریفاید آلرت پی واسه کش اوت داشت،من میتونم کمکش کنم..

و همین طور معادل ریالیش رو بهش بدم.

یا حق:)

Captive

لایک‌ها
16,664

Captive

لایک‌ها
16,664
سلام به همه دوستان. من یا تازه کارم که فقط تو یه سایت به اسمhttp://bux.to/?r=ara-Z عضو هستم. اینطور که تو فرومش گفتن پول میده ... ولی خودم تجربه نکردم ... کسی اطلاعات داره ؟ بهترین سایت در این زمینه چیه ؟

سلام! باکس تو عمرا یک سنتم نمیده بهتون!

بهترین سایت !

http://www.neobux.com/?rh=7368616872656168616E696E

خواستید توی گوگل سرچ کنید!

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام اگه تازه وارد ecommerce شدی از من به تو نصیحت نرو دنبالش که وقتت هدر میره

Last edited:

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
خب من الان عضو این سایت هستم.ولی درآمد روزانش بسیار بسیار پایینه.برای بالا بردن درآمدم چه کارهایی رو باید انجام بدم ؟ خود شما چه کارهایی انجام میدید گه از این سایت پول در بیارید ؟ اصلا چقدر در میارید ؟
سلام
نئو باکس تا موقعی که گلد نشین تبلیغات خیلی کمی داره ولی میتونین زیر مجموعه بخرین راحت، پول خودش میاد!

Captive

لایک‌ها
16,664
سلام
نئو باکس تا موقعی که گلد نشین تبلیغات خیلی کمی داره ولی میتونین زیر مجموعه بخرین راحت، پول خودش میاد!

سلام!

زیر مجموعه هم اگه گلد نباشی سود نداره! البته اگه بخوای رنت کنی!اگه دیرکت باشه خوبه!

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
من در اينجا سايتهاي PPC (پرداخت به ازاي كليك) را معرفي مي كنم. اما ممكن است اين سوال برايتان پيش آيد كه "از كجا بدانم اين سايتها متقلب و كلاه بردار نيستند و درآمد مرا پرداخت خواهند كرد؟"

من 3 راه را كه خودم به آنها رسيدم به شما معرفي مي كنم:

1. نام لاتين سايت را همراه با كلمه scam در گوگل سرچ كنيد.
اگر سايت مورد نظر scam (كلاه بردار) باشد به احتمال 99% در موردش در سايتها، انجمنها و وبلاگهاي مختلف صحبت شده است.

2. افزونه WOT فايرفاكس.
WOT مخفف Web of Trust (وبِ مطمئن) افزونه ايست براي معرفي وبسايت هاي كلاه بردار ، ويروسي و ارسال كننده هرزنامه.طرز كارش به اينصورت است كه به شما با ورد به هر سايت پرخطر هشدار مي دهد. ممكن است مي پرسيد معيار و ملاك تشخيص خطرناك شناختن سايتها چيست؟ ملاك WOT آراي (vote) كاربران است. تا اين لحظه بيش از 5 ميليون نفر اين افزونه را دانلود كرده اند. اين افراد با ورود به هرسايتي مي توانند در مورد اعتبارش راي بدهند.

3. افزونه TalkPTC فايرفاكس
اين افزونه كه به صورت نوار ابزار است مخصوص سايت هاي PPC (يا همان PTC) طراحي شده است. با ورود به هر سايت PPC ، اين افزونه به شما مي گويد اين سايت مطمئن است يا كلاه بردار.

من توصيه مي كنم براي اينكه به بهترين و دقيق ترين نتيجه ممكن برسيد هميشه از هر سه روش با هم استفاده كنيد.

اگر خواستيد اين مطلب را هميشه دم دست داشته باشيد مي توانيد ازلينك زير دانلود بفرمائيد:
چگونه بفهمم سايتي كلاه بردار است؟

منبع: سايت دلارها: آموزش روشهاي كسب درآمد از اينترنت

Captive

لایک‌ها
16,664
البته TalkPTC بعضی وقت ها سلیقه ای هم عمل میکنه!

Decent

Registered User
لایک‌ها
1
آقایون دوستان عزیزان.سایت های ppc به این راحتی ها به userهای ایرانی پولی پرداخت نمیکنند.هر چیزی راه و چاهی داره همینجوری الکی تو اینترنت به آدم پول نمیدن.اونایی هم که میگن گرفتن لطف کنن از فیش دریافتی شون تو هر Payment Processor ای که دارن یه عکس بگیرن(print screen) و تو پستشون قرار بدن.بعدش referral link بدن.

Captive

لایک‌ها
16,664
آقایون دوستان عزیزان.سایت های ppc به این راحتی ها به userهای ایرانی پولی پرداخت نمیکنند.هر چیزی راه و چاهی داره همینجوری الکی تو اینترنت به آدم پول نمیدن.اونایی هم که میگن گرفتن لطف کنن از فیش دریافتی شون تو هر Payment Processor ای که دارن یه عکس بگیرن(print screen) و تو پستشون قرار بدن.بعدش referral link بدن.

کاملا هم ایرانی هستم!

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
سلام .
ببخشید میشه به جز Neobux یه سایت دیگه در این زمینه معرفی کنید ؟
همون سیستم PPC باشه ممنون میشم .

بالا