Oracle_Eldorado
همکار بازنشسته
الان بهترین و معتبر ترین سایت تو این زمینه چیه ؟
الان بهترین و معتبر ترین سایت تو این زمینه چیه ؟
سلام به همه دوستان ..
همون طوري كه ميدونيد از اين گونه سايتها خيلي زياده . اين تاپيك را زدم تا يه جمع بندي كلي بكنيم.از دوستاني كه تجربه زيادتري در اين مورد دارند درخواست دارم تا سايتهايي را كه در ازاي خواندن ايميل پرداخت ميكنند را اينجا معرفي كنند .
فقط خواهشن آدرس سايت را بدون referral اينجا بگذاريد و اگه واقعا از آن پرداخت داشتيد معرفي كنيد تا يه منبع خوب براي همه باشه ..
براي ثبت نام هم خودم از طريق ايميل referral را ميگيرم.
شايد اصلا به اين نتيجه برسيم كه هيچ كس تا به حال از اين سايتها پولي نگرفته و اين چند هزار سايت كه در اين زمينه فعاليت ميكنند همشون كشكه !!!!
مرسي
سلام
اينجا كسي هست كه يه اموزش مختصر از سايت NeoBux.com سراغ داشته باشه؟
سلام
اينجا كسي هست كه يه اموزش مختصر از سايت NeoBux.com سراغ داشته باشه؟
سلام من تازه توی NeoBux ثبت نام کردم کسی میتونه این گزینه های زیر رو برام توضیح بده؟
REFERRALS
ADVERTISE
UPGRADE
سلام!!
والا منظورتون رو من که نفهمیدم!!!
اما باکس.تو اسکم هست..آلرت پی هم ایرانی ها رو قبول نداره..ساده و مختصر :happy:
سلام
آقا ما روزی یکم وقت بیکاری داشتم اینکارو کردیم 2 سال پیش
بعدش بیخیال شدم
اونموقع هم سقف برداشت bux.to 10 دلار بود
دیگه پیگیر نشدم
الان بعد 2 سال رفتم دیدم پول 10 دلارم توی alertpay هست
از اونموقع هم بابت زیر مجموعه ها حدود 50 دلار جمع شده
که اونم دیروز درخواست دادم بیاد تو alertpay
حالا اینکه scam هست یا نه رو رو چه حسابی میگین ؟
یعنی الان مشکل دار شده ؟
دیدم اینجوریه گفتم پس یه حالی بدم به اکانتم
اما اگه scam هست بیخیالش بشم
حالا اگه میشه دلیلتونو بگین
ممنون
Click Here
سلام
خودتون میگید بعد از 2 سال فقط 10 دلار .. که اونم معلوم نیست چی شده.. یه چیزی میگی ، یه چیزی میشنوی..
2 سال
روزی 1 تومن هم آدم کار میکرد الان به ملیون رسیده بود
سلام
ممنون از جوابت
راستیتش 5 تا زیر مجموعه داشتم
یادم نیست اما 1 ماهه 10 دلار شد
در خواست هم دادم بعد 1 ماه نیومد ( که در واقع 50 روزه رسید )
منم پیگیر نشدم ( گفتم الکی بود )
3 روز پیش توی alertpay رفتم ( یکی از دوستام راجع به اینکارا سوال کرد منم گفتم ول کن بابا , واسه همین دوباره یه سر زدم , اسم و پسورد رو نوشته بودم )
حالا کلا
توی این 2 سال هم اون زیر مجموعه های بنده خدا یکم تقلا کردن که اونم شد 50 دلار
منظورمو خوب گفتم ؟
حالا شما دلیلی دارین از این بابت ؟
اگه خواستین عکس alertpay که پول واریز شده رو up کنم براتون
نه نیازی نیست دوست عزیز ، پستت هم کاملا واضح بود ، اما یک سوال میکنم که فکر کنم جواب سوالت رو هم بگیری..
فردی رو در نظر بگیر که از 50 نفر پول میگیره ، که به هر نفر یک آپارتمان بده... پول 49 نفر رو میزنه به بدن.. به یمیشونم حالا بعد 2 سال میاد یه خونه یا آپارتمان رو میفروشه ...
آیا این دزد نیست؟ چون به یک نفر پول داده؟؟ این کلکش هست، که بهد شما مثلا 50 دلار بدی واسه رفرال که در آمد بیشتری داشته باشی... که در کل 40 دلار اینجا سود میکنه.. و بعد از 2 سال دوباره..
سلام
ممنون
که اینطور پس
شما هم کار کردین خودتون با این سایت ؟
پول شمارو واریز نکرد یعنی ؟
گفتیم سر کاریه ها , باز داشتیم دوباره خودمونو الاف میکردیم
مرسی
چرا این حرفو میزنی؟هستند سیستم های کلیکی خوبی که واریزیهای سر وقت و کاملی دارن.دوستان فكر كنم منصفانه ترين و عاقلانه ترين راه همين كسب درامد درصدي هستhttp://www.iranmc.org/AdsAffiliate.php?AdsID=21345 كه ايراني هم هست و مشكل برداشت و انتقال پول نداره بهتون پيشنهاد ميكنم حتما اين لينك رو ببينيدhttp://www.iranmc.org/AdsAffiliate.php?AdsID=21345
در ضمن اكثر اونايي كه ميگن ازين سايتهاي پرداخت به ازاي كليك دريافتي داشتن براي جذب زير مجموعه ميگن
تجربه اينا رو به من ثابت كرده