• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسب درامد از طريق PPC ها

cashu

Registered User
لایک‌ها
0

n_a_nima

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی

همه دوستانی که سابقه کار در PTC دارند می دونند و کسانی که تازه به این جمع پیوستن هم بدونند که در حال حاضر معتبر ترین سایت PTC همون Neobux هستش و بیخود وقت خودتون را با سایر سایتها تلف نکنید. مگر اینکه دوستان واقعا سایتی را که چک کردن و ازش مطمئن هستن معرفی کنند.
دوستان بی انصافی نکتید و بخاطر چند تا ریفر تو یه سایتی که معلوم نیست چه کاره است بقیه را به زحمت نندازید و باعث هدر رفتن وقت و پول (هزینه اینترنت و تلفن) اونها نشید. اگه به سایتی برخورد کردید اول با جستجو در اینترنت و شرکت در بحثهای فرومها از اعتبار اونها مطمئن بشید بعد دنبال ریفر بگردید.

حالا از دوستانی که در Neobux عضو نیستند و علاقه به این کار دارند می خوام از طریق لینک من (بنر زیر) عضو بشند و یه حالی هم به من بدند. دمتون گرم

اگه اطلاعات بیشتری هم خواستین به وبلاگ من یه سری بزنید.

http://efneobux.persianblog.ir/

Last edited:

اصغري

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

دوستان بگذاريد تجربه خودم رو هم در مورد كسب درآمد از اينترنت بگم

من حدود 2 سال وقت گرانبهاي خودم رو گذاشتم :( و كلي هم توي اين سايتهاي درآمد از راه كليك كردن روي پيامهاي تبليغاتي و پرداخت به ازاي خواندن ايميل و جمع كردن زيرگروه و سرمايه گذاري ايگولد و سهام ايگولد و اين چيزها وقت صرف كردم.:(:(:(

در بسياري از سايتهاي كسب درآمد هم زيرگروه جمع كردم و تقريبا 99 درصد اين سايتها كلاهبردار هستند.
اون يك درصد باقيمانده هم به 10 درصد افراد پول مي دهند و بعد يك مدت كه سايتشون معروف شد به يكباره مي بندند و يا اعلام ورشكستگي و كلي مسائل ديگه كه از توضيح اونها منصرف مي شوم

پس حساب ايگولد و حساب ..... و اين چيزها رو بي خيال بشويد و وقت رو تلف نكنيد
:thumbsdow:grrr:

موفق باشيد

اصغري

Registered User
لایک‌ها
0
اون دوستاني هم كه زيرگروه جمع مي كنند و بقيه رو تشويق به اين كار بدونند كه در آخر خودشون هم به اين نتيجه مي رسند كه اين كار وقت تلف كردنده و كلاهبرداري

n_a_nima

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیر (اصغری) سلام

حرف شما را تائید می کنم
البته تا حالا neobux را مستثنی کن. چون هیچگونه شکایتی نداشته و انصافا خوب داره کار می کنه. اسکریپ قوی ای هم داره.
بعدش را خدا عالمه . . .

البته این سایتها را اگه بخوای روش وقت بذاری و بعنوان منبع کسب درآمد به اون نگاه کنی کاملا اشتباه است. بیشتر برا افرادی خوبه که بیشتر وقتشون را تو اینترنت می گذرونند و در کنار اون شاید یه نیم ساعتی را بتونند به این کار اختصاص بدن.

Last edited:

اصغري

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

دوست من ( اين سايت رو مثتثني كن و اين يكي سود مي ده) بي معني است و همه از يك قماش هستند:f34r:

شما دقت نكردي من چي گفتم........

فقط چند سايتي به تعداد بسيار محدودي از اعضاي فعالشون سود كمي مي دهند و بعد از مدتي خداحافظ

مي بخشيد .... شما چند ساله با كامپيوتر و اينترنت كار مي كني؟

من كه بيش از 14 ساله و طبق تجربيات خودم و دوستانم كه از اين سايتها خيري نديدند به شما گفتم

حالا خود دانيد

موفق باشيد

rezahariva

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی میدونه ایگولد چرا اکاونت جدید نمیده؟

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32

[ame="http://www.google.com/search?q=%D9%BE%D9%88%D9%84+%D8%B4%D9%88%D9%8A%D9%8A+%D8%A7%D9%8A%DA%AF%D9%88%D9%84%D8%AF&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:eek:fficial&client=firefox-a"]403 Forbidden[/ame]

http://forum.iran-egold.com/showthread.php?t=3630

http://forum.iran-egold.com/showthread.php?t=3780

اصغري

Registered User
لایک‌ها
0
اين كه قبلا ثابت شده بود كه همه اين سايتها كلاهبردارند و به بهانه هاي مختلف پيدا مي شند و بعد از مدتي بسته مي شوند.
همه اين سايتهاي غير معتبر بانكي و پولي رو براي افراد ساده اي مثل ما كه دنبال درآمد بي رنج مي گرديم درست مي كنند :lol: :wacko:

bahar1300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسب درآمد از اینترنت راه های مختلفی داره. میتونید به سایت های دانکی میل و یا اینتافرز مراجعه کنید
www.iranchek.com

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

Planet75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
الان NeoBux داره خوب كار مي كنه.

البته BuxP.info هم اخيرا آمده ميگن پرداختي داشته و داره.

ولي دو نكته منفي داره:

1. به هر كليك خيلي كم مي پردازه (0.1 سنت)

2. تعداد آگهي هايي كه بايد ببينيم خيلي زياده.

بالا