• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسب درامد از طريق PPC ها

weno

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
شايد اينجا محل مناسبسي براي طرح اين موضوع نباشه اما دوستاني كه مي خوان توي اين سايتها فعاليت كنند مي بايست قبل از هر چيزي سايتشونو تبليغ كنند(جهت جذب زيرمجموعه)
به هر حال براي معرفي مي بايست از بعضي سايتها استفاده كرد كه اطلاعاتي در مورد يكي از اين سايتها رو مي تونيد توي اين وبلاگ ببينيد
http://weno.blogfa.com/post-27.aspx
قضاوت با خودتون!
موفق باشيد

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Base همشون تبلیقات نئو هستش
در ضمن اگه شما دار در حد 10 هزار دلار درامد داشتی الان اینجا دنبال زیر مجموعه نبودی دوست من بجاش تو جزیره ی قناری داشتی اب پرتغال می خوردی
ادم الکی اینهه پست نمیده اگه داره با نئوباکس 3 4 هزار تا در میاره تازه اونم با این وضع تحریم
اگه اینقدر پیشرفت کرده بودی الان داشتی Manage می کردی

من که خسته شدم از زیر مجموعه هام اصلا کلیک نمی کنن
100 تا زیر مجموعه داری انگار مه انگار
روزی 20 سنت در میاری :wacko:

بنده گفتم به شما! تابستون قبل 3500تا رفرال داشتم ولی چون کنکور داشتم با 2تا پی اوت 600$ و 1500$ دیگه نئو رو 1سال گذاشتم کنار!
تحریم هم هیچ تاثیری نداره!
اکانت من دی اکتیو شد! الانم زیاد دنبال رف دیرکت نیستم چون جواب نمی ده! اینجا هم اومدم پست دادم واسه اینکه کمی سطحم بیاد بالا! من نئو رو خوردم! دیگه الان وقت دیرکت گرفتن نیست! شما هم اگه 100تا رف داری ولی کلیک نمی کنن اوریج کلیکاشون پایینه باید AutoPay رو روشن بذاری و هرکدومو که 3روزه کلیک نداشتن Recycle کنی.
کلاً هرکدوم که اوریج زیر 1.8 دارن باید ریسایکل بشن! با این که شما کلاً چش دیدن ما رو نداری :lol: ولی پیشنهاد می کنم اگه انگلیسیت خوبه حتماً این استراتژی که تو امضام لینکش هست رو بخونی!
(بزودی ترجمش می کنم!)
موفق باشید!

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
من هر كاري مي كنم نمي تونم وارد اكانتم تو سايت neobux بشم ... يه اكانت ساختم ديدم هر كاري كردم وارد نشد باز يه اكانت جديد ساختم با اون هم نشد . پيغام ERROR: COMBINATION OF USERNAME/PASSWORD(S) NOT FOUND رو ميده . تمامي مراحل رو هم به درستي انجام دادم . اعصابم خورده :hmm::hmm:

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من هر كاري مي كنم نمي تونم وارد اكانتم تو سايت neobux بشم ... يه اكانت ساختم ديدم هر كاري كردم وارد نشد باز يه اكانت جديد ساختم با اون هم نشد . پيغام ERROR: COMBINATION OF USERNAME/PASSWORD(S) NOT FOUND رو ميده . تمامي مراحل رو هم به درستي انجام دادم . اعصابم خورده :hmm::hmm:

ممکنه که زبان کیبوردت رو FA بوده باشه! نمی دونم شایدم یوزرتو فراموش کردی یا پسوردتو! شایدم اشتباه تایپ کردی، مثلا اومدی پسوردتو بزنی ehsan زدی ejsan
خلاصه اینکه گند زدی :happy:
چون 2تا اکانت ساختی!!! اینکار مخالف قوانین TOS نئوباکس هست!
حالا یا شانس و یا اقبال! برو تو صفحه ی لاگین، از کیبورد تصویری خود نئوباکس استفاده کن!
دیگه هم اکانت نساز!!!
از یه بروزر دیگه هم آزمایشی استفاده کن!

Last edited:

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
هر كاري مي كنم نميشههههههههههههههههههههههههههههههههههههه :hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
هر كاري مي كنم همون پيغام رو ميده . اخه چرااااااااااااااااااااااااااااا؟:(

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر كاري مي كنم همون پيغام رو ميده . اخه چرااااااااااااااااااااااااااااا؟:(

نمی دونم چیکار کردی والا! :blink:
یه کاری کن، همه کوکی های کامپیوترت رو پاک کن! بعد نیت کن، یه یوزر دیگه بساز! :wacko:
اگه نشد برو کافی نت از اونجا یه اکانت بساز و آزمایش کن!
سعی کن از Firefox استفاده کنی، البته من خودم Opera دارم و هیچ مشکلی هم ندارم.
هی شرایط رو عوض کن، بروزر رو عوض کن، کامپیوتر رو عوض کن، ISP رو عوض کن، شاید واقعاً تو ساختن یوزر چیزی رو اشتباه وارد کردی؟!!

alirezaer

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان من تو این سایت ها کار کردم قبلا:

AdjAks . Com
AngelBux . Com
Britbux . com
bux3 . com
bux . to
Buxinc . Com
Clicksia . Com
Earn . Bz
Jphfbux . Com
Neobux . Com
paid-bux . info
Teenpunci . Info
Upbux . Com

از این سایت ها فقط NeoBux بهم پول داد و بعد دیگه این کار رو بی خیال شد.
سایتی هست با سابقه طولانی که پرداخت هم داشته باشه؟
من تو باکس و باکس 3 فوق العاده کار کردم،اما هیچی نگرفتم.

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
با ديال اپ هم اومدم بالا باز نشد ، هر كاري بگيد كردم .
من ديگه بيخيال شدم ! :hmm:

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
بالاخره تونستم لوگين كنم :eek::eek::eek:
jefferson‌ چرا به من نگفتي Secondary Password رو بايد خالي بزارم ؟؟؟ :hmm:
همش به خاطر اين لعنتي بود ;)

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
بنده گفتم به شما! تابستون قبل 3500تا رفرال داشتم ولی چون کنکور داشتم با 2تا پی اوت 600$ و 1500$ دیگه نئو رو 1سال گذاشتم کنار!
تحریم هم هیچ تاثیری نداره!
اکانت من دی اکتیو شد! الانم زیاد دنبال رف دیرکت نیستم چون جواب نمی ده! اینجا هم اومدم پست دادم واسه اینکه کمی سطحم بیاد بالا! من نئو رو خوردم! دیگه الان وقت دیرکت گرفتن نیست! شما هم اگه 100تا رف داری ولی کلیک نمی کنن اوریج کلیکاشون پایینه باید AutoPay رو روشن بذاری و هرکدومو که 3روزه کلیک نداشتن Recycle کنی.
کلاً هرکدوم که اوریج زیر 1.8 دارن باید ریسایکل بشن! با این که شما کلاً چش دیدن ما رو نداری :lol: ولی پیشنهاد می کنم اگه انگلیسیت خوبه حتماً این استراتژی که تو امضام لینکش هست رو بخونی!
(بزودی ترجمش می کنم!)
موفق باشید!

استراتژی که تو اینترنت زیاده اون هیچ
اتو پی هم خاموشه روشن بکنشم نیستم اون هیچ
موندم تو که اینهمه درامد داشتی چرا ولش کردی
کنکور که اینقدر تاثیر نداره روزی 10 دقیقه نتونی ان شی:p
منم باید پستامو زیاد کنم فروشنده ها بهم اطمینان ندارن:f34r:

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
دوستاني كه با نئوباكس كار كردن لطفاً جواب بدن ، من اومدم اكانتم رو 5 دلار شارژ كردم و بعدش 3 تا زير مجموعه كرايه كردم . زير مجموعه ها كليك هاشون رو انجام دادن يعني هر كدوم 4 تا كليك كردن . كرايه 3 تا زير مجموعه 0.750 كم مي كنه همينطور هم بود چون من ديشب كه نگاه كردم مانده Rental Balance م 4.250 بود ولي الان كه نگاه كردم زده 4.228 ، چرا 0.022 تا كم كرده ؟؟ :eek:

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستاني كه با نئوباكس كار كردن لطفاً جواب بدن ، من اومدم اكانتم رو 5 دلار شارژ كردم و بعدش 3 تا زير مجموعه كرايه كردم . زير مجموعه ها كليك هاشون رو انجام دادن يعني هر كدوم 4 تا كليك كردن . كرايه 3 تا زير مجموعه 0.750 كم مي كنه همينطور هم بود چون من ديشب كه نگاه كردم مانده Rental Balance م 4.250 بود ولي الان كه نگاه كردم زده 4.228 ، چرا 0.022 تا كم كرده ؟؟ :eek:

6 سنت ؟! نمی دونم! کمترین هزینه تو نئوباکس 8 سنت هست! :blink:
شاید واسه آتوپی یه Fee گذاشتن که بعیده!!! :blink:
تو فورومش بگو!!

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره تونستم لوگين كنم :eek::eek::eek:
jefferson‌ چرا به من نگفتي Secondary Password رو بايد خالي بزارم ؟؟؟ :hmm:
همش به خاطر اين لعنتي بود ;)

Secondary Password یعنی پسورد ثانویه ! وقتی نداری یعنی باید خالی باشه دیگه!

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
امروز هم 0.015$ تا از Rental Balance كم كرده ، علت چيه ؟ من انگليسيم زياد خوب نيست برم فرومش بپرسم !
راستي بهترين زمان براي كليك كردن كي مي تونه باشه ؟ من ديروز ساعت 1 بامداد يه بار كليك كردم يه بار هم بعد از ظهر ... بعد اومده كليك Yesterday رو زده صفر و پريروز يعني 26/06/2010 رو زده 8 يعني ديروز من كليك نداشتم در حالي كه دو بار تو اون ساعت هايي كه گفتم كليك كردم .
امروز (امروز خودمون نه today سايت) اومدم ساعت 10 صبح كليك كردم و حالا زده كليك today چهار تا يعني امروز محسابه شده .
معلوم نيست ساعتش با كجا تنظيمه !
شايد به خاطر اينكه ديروز كليك نداشتم كم شده شايد هم به خاطر رفرال هاييه كه كرايه كردم ! چون رفرال هام ديروز سه تاشون هم كليك داشتن ولي امروز يكي شون كليك نداشته و احتمالاً به خاطر اونه كه 0.015$ تا كم كردم اگه اون يه رف هم كليك مي كرد باز همون 0.022$ كم مي كرد .

Last edited:

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
امروز هم 0.015$ تا از Rental Balance كم كرده ، علت چيه ؟ من انگليسيم زياد خوب نيست برم فرومش بپرسم !
راستي بهترين زمان براي كليك كردن كي مي تونه باشه ؟ من ديروز ساعت 1 بامداد يه بار كليك كردم يه بار هم بعد از ظهر ... بعد اومده كليك Yesterday رو زده صفر و پريروز يعني 26/06/2010 رو زده 8 يعني ديروز من كليك نداشتم در حالي كه دو بار تو اون ساعت هايي كه گفتم كليك كردم .
امروز (امروز خودمون نه today سايت) اومدم ساعت 10 صبح كليك كردم و حالا زده كليك today چهار تا يعني امروز محسابه شده .
شايد به خاطر اينكه ديروز كليك نداشتم كم شده شايد هم به خاطر رفرال هاييه كه كرايه كردم ! چون رفرال هام ديروز سه تاشون هم كليك داشتن ولي امروز يكي شون كليك نداشته و احتمالاً به خاطر اونه كه 0.015$ تا كم كردم اگه اون يه رف هم كليك مي كرد باز همون 0.022$ كم مي كرد .
ازت کم میشه برای این که Auto pay روشنه
وقتی اینگلیسیت خوب نیست چرا کار می کنی اصلا؟ :happy:
Autopay به ازای هر زیر مجموعه ای که کلیک کنه 0.0075 $ کم می کنه و 1 روز به تاریخ انقضاشون اضافه می کنه
ساعتشم با سعت رسمی پرتغال تنظیمه

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
خب اگه ديزيبلش كنم چطور ميشه ؟

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

پاسخ Viruser تایید میشه!
ولی دو تا چیز رو فراموش نکن:
1- AutoPay وقتی رفرال هات زیاد میشه خیلی خوبه! الان شاید بتونی دستی تمدید کنی ولی بعدا دردسره!
2- فعالیت هیچ ربطی به زبان نداره و این آقای ویروسر کلا از بیخ با همه چیز مخالفه! :p

کاری به ساعت سایت نداشته باش، تو باید یه ساعت مشخصی رو واسه کلیک و Manage بذاری! اگه صبا آن میشه خوبه! 8 یا 9 یا هر ساعتی! مطمئن باش Ad واسه کلیک هست! ولی یادت نره حتما کلیک کنی! حتی 1 دونه!
موفق و پیروز باشی

بالا