• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسب درامد از طريق PPC ها

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
پاسخ Viruser تایید میشه!
ولی دو تا چیز رو فراموش نکن:
1- AutoPay وقتی رفرال هات زیاد میشه خیلی خوبه! الان شاید بتونی دستی تمدید کنی ولی بعدا دردسره!
2- فعالیت هیچ ربطی به زبان نداره و این آقای ویروسر کلا از بیخ با همه چیز مخالفه! :p

کاری به ساعت سایت نداشته باش، تو باید یه ساعت مشخصی رو واسه کلیک و Manage بذاری! اگه صبا آن میشه خوبه! 8 یا 9 یا هر ساعتی! مطمئن باش Ad واسه کلیک هست! ولی یادت نره حتما کلیک کنی! حتی 1 دونه!
موفق و پیروز باشی
محضه اطلاعتون فعالیت کسای که انگلیسی بلد نیستن ممنوعه
البته با Google translate فکر کنم بشه یه کارایی کرد

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
محضه اطلاعتون فعالیت کسای که انگلیسی بلد نیستن ممنوعه
البته با Google translate فکر کنم بشه یه کارایی کرد

محض اطلاعتون یه سر به فروم سایت نئوباکس بزنید، میبینید که تو قسمت کاربرای غیر انگلیسی چندین زبون مختلف پیدا میشه و این نشون دهنده اینه که اجباری برای انگلیسی زبان بودن نیست!
بازم محض اطلاعتون قراره یه قسمت هم واسه فارسی زبان ها بزنن!
و بازم محض اطلاعتون تبلیغات تو نئوباکس بصورت Targeted Ad هست یعنی تبلیغات یه کالا تو آمریکا رو به آدمای تو برزیل نشون نمی دن! پس اگه شما الان داری تو ایران کار می کنی و یه سری تبلیغ بهت نشون می ده، یعنی این تبلیغات بدرد ایرانیا می خوره! نگاهم بکنی می بینی بیشترشون نوشته A Unique Offer For People In I.R.Iran یا Persian Users Are Welcome و امثال اینا که بیشتر هم واسه فارکس هست چون فارکس محدودیت کشوری نداره!
موفق و پیروز باشید! :rolleyes:

Last edited:

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
محض اطلاعتون یه سر به فروم سایت نئوباکس بزنید، میبینید که تو قسمت کاربرای غیر انگلیسی چندین زبون مختلف پیدا میشه و این نشون دهنده اینه که اجباری برای انگلیسی زبان بودن نیست!
و بازم محض اطلاعتون تبلیغات تو نئوباکس بصورت Targeted Ad هست یعنی تبلیغات یه کالا تو آمریکا رو به آدمای تو برزیل نشون نمی دن! پس اگه شما الان داری تو ایران کار می کنی و یه سری تبلیغ بهت نشون می ده، یعنی این تبلیغات بدرد ایرانیا می خوره! نگاهم بکنی می بینی بیشترشون نشوته A Unique Offer For People In I.R.Iran یا Persian Users Are Welcome و امثال اینا که بیشتر هم واسه فارکس هست چون فارکس محدودیت کشوری نداره!
جواب كوبنده اي بود :D

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
و بازم محض اطلاعتون تبلیغات تو نئوباکس بصورت Targeted Ad هست یعنی تبلیغات یه کالا تو آمریکا رو به آدمای تو برزیل نشون نمی دن! پس اگه شما الان داری تو ایران کار می کنی و یه سری تبلیغ بهت نشون می ده، یعنی این تبلیغات بدرد ایرانیا می خوره! نگاهم بکنی می بینی بیشترشون نوشته A Unique Offer For People In I.R.Iran یا Persian Users Are Welcome و امثال اینا که بیشتر هم واسه فارکس هست چون فارکس محدودیت کشوری نداره!
1. شما TOS رو خوندی؟ اصلا اینگلیسی حالیتون میشه که بخونید (البته شما که نه احسان جون)
2. قرار نیست بزنن و اون تاپیک بدون جواب توسط ادمین بسته شد
3. اونی که شما فکر می کنی که ازین چرتو پرتا می نویسه از ای پیتون تشخیض میده که من و شما رو خر کنه
و با ای پی هر کشوری وارد بشین اسم همون کشور رو می نویسه
و فارکس هیچ ربطی به نئو نداره

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
1. اصلا اینگلیسی حالیتون میشه که بخونید (البته شما که نه احسان جون)
مودب باشيد :hmm: ... من بي احترامي نكردم .
من گفتم انگليسيم زياد خوب نيست يعني در حد متوسط نه اينكه به قول شما چيزي حاليم نميشه ، مي تونم بخونم ولي تو نوشتن متن مشكل دارم . شمام كه انقدر ادعاي سواد و كمالات مي كنيد بهتره بريد جاي ديگه و ما بي سوادا رو به حال خودمون بزاريد . از اين به بعد هم اگر سوالي پرسيدم منتظرم جواب شما نيستم . اوكي شد ؟ :cool:

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1. شما TOS رو خوندی؟ اصلا اینگلیسی حالیتون میشه که بخونید (البته شما که نه احسان جون)
2. قرار نیست بزنن و اون تاپیک بدون جواب توسط ادمین بسته شد
3. اونی که شما فکر می کنی که ازین چرتو پرتا می نویسه از ای پیتون تشخیض میده که من و شما رو خر کنه
و با ای پی هر کشوری وارد بشین اسم همون کشور رو می نویسه
و فارکس هیچ ربطی به نئو نداره

1. قصد خودستایی ندارم ولی دوست من، بنده IELTS دارم، البته واسه 2سال پیشه!
2.
بنده اون تاپیک رو نگفتم، تو قسمت Non-English Users از چندی پیش قراره زبان های فرعی مثل فارسی، اردو، یا مثلا چینی سنتی (Traditional Chinese) به زبان ها اضافه بشه! اون تاپیک که یکی مثل خودمون بود! :p
3. اگه شما رو خر می کنه مسئول خر شدنتون خودتونید! ولی ما نه! Targeted Ads باید یه جوری بفهمه که ما کجایی هستیم! خوب از رو IP میفهمه دیگه! شما تاحالا تبلیغات فروشگاه های موسیقی تو آمریکا دیدی؟؟ نه! چون آمریکایی نیستی ولی من با وی پی ان می بینم. خب، پس باید تبلیغاتی رو به ما نشون بدن که با ایرانی بودنمون مشکلی ندارن!
فارکس به نئو ربطی نداره! ولی گفتم چون همه ی تبلیغ دهنده های خارجی با ایرانیا مشکل دارن :)cool:) و مشتری ایرانی سودی واسشون نداره، به ایرانیا تبلیغ نمی دن! بجز یک سری که مربوط میشه به بازار لامکان و جهانی فارکس که با ایرانیا هم مشکلی ندارن! دقت هم کنید می تونید تبلیغات رو ببینید... eToro , FAP Turbo ...
EHSANN شما هم بیخیال، ایشون از اون روزی که اومد اینجا انگار ارث پدرشو می خواد.
« از کوزه همان تراود که دروست...»

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
اين کارا آخرش هيچی نداره!!!
بعد يه مدت خسته ميشی ولش ميکنی پول هم از توش در نمياد
حالا الان داغی يه مدت ديگه ميفهمی

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
اما بودن كسايي كه از سايت نئوباكس درامد داشتن و اين سايت كاملاً مطمئن هست .:)

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ایشون احتمالا فکر کردن ما درباره Donkeymails و 99999999dollarMails صحبت میکنیم! :happy:

Rocks

Registered User
لایک‌ها
6
دوست گرامی میشه بگید چطور میشه ماهی 2 میلیون از این سیستم در آورد ؟!
میرم سر اصل مطلب ;)
از همین اول باید چقدر برای زبر مجموعه یا آپگرید بپردازم ؟ تا درآمدی خوب داشته باشم ؟

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
میرم سر اصل مطلب ;)
از همین اول باید چقدر برای زبر مجموعه یا آپگرید بپردازم ؟ تا درآمدی خوب داشته باشم ؟
اولاً كاش تو تاپيك نئوباكس مطرح مي كردي ، ثانياً 2 ميليون ؟؟؟؟!!!! :blink::blink::blink: شما مثل اينكه خيلي عجله داري ! فكر نمي كنم تو يك ماه بشه 2 ميليون درامد داشت !
ولي اگر مي توني حداكثر مقدار (يادم نيست چقدر بود) رو پرداخت كن و Rental Balanceت رو شارژ كن تا بتوني رفرال هاي زيادي كرايه كني . ولي يادت باشه با اين سرعت نميشه كسب درامد كرد . :)

Last edited:

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
اصلا اینگلیسی حالیتون میشه که بخونید (البته شما که نه احسان جون)
يه چيزي هم اضافه كنم به جوابي كه دادم ، اونم اينه كه دانش بدون ادب به هيچ دردي نمي خوره حالا اون دانش هر چي مي خواد باشه ، زبان ، تخصص يا هر چير ديگه اي ... ;)

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میرم سر اصل مطلب ;)

پیشنهاد شده که زیاد بطور مستقیم (از جیب) خرج نکنید و از درامدتون تو سایت خرج کنید. نظر بنده اینه که 10$ بریزید تو Rental Balance و همینطور که کار می کنید، تجربه هم کسب می کنید.
شما اگه 1000$ بریزی توش، ولی تجربه نداشته باشی، همش ضرر میکنی!
قدم به قدم برو جلو!

Rocks

Registered User
لایک‌ها
6
پیشنهاد شده که زیاد بطور مستقیم (از جیب) خرج نکنید و از درامدتون تو سایت خرج کنید. نظر بنده اینه که 10$ بریزید تو Rental Balance و همینطور که کار می کنید، تجربه هم کسب می کنید.
شما اگه 1000$ بریزی توش، ولی تجربه نداشته باشی، همش ضرر میکنی!
قدم به قدم برو جلو!

$10 برای رنت بالانس یا زیر مجموعه ؟

میشه یک مقدار بیشتر توضیح بدید ؟ $10 چند زیر مجموعه ؟ درآمد روزانه ؟ برای چه مدت ؟
یک روش کار هم حتما دارید ؟ لطفا بگید ؟ میدونم سوال خیلیهاست ؟

ممنونم

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
$10 برای رنت بالانس یا زیر مجموعه ؟

میشه یک مقدار بیشتر توضیح بدید ؟ $10 چند زیر مجموعه ؟ درآمد روزانه ؟ برای چه مدت ؟
یک روش کار هم حتما دارید ؟ لطفا بگید ؟ میدونم سوال خیلیهاست ؟

ممنونم
شما هر چقدر بيشتر پرداخت كنيد مي تونيد رفرال هاي بيشتري كرايه كنيد ، كمترين مقدار 0.750$ هست كه ميشه باهاش 3 رفرال كرايه كرد . بعدش فكر كنم 2.5$ (10 رفرال كرايه اي) و بعد 5$ به بالا بود ... مي تونيد تو صفحه Referrals بريد و خدتون ببينيد كه با پرداخت چه مبلغي چه تعداد رفرال مي تونيد كرايه كنيد ، درامد روزانه از رفرال هاي كرايه اي به ازاي هر كليك 0.005$ هست يعني اگر رفرال كرايه اي شما روزانه 4 كليك كنه 0.020$ پورسانت به شما تعلق مي گيره كه اگر تعداد رفرال هاي شما مثلاً 50 تا باشه و فرض كنيم همشون هم روزانه 4 كليك رو انجام بدن درامد روزانه شما از رفرال هاي كرايه اي 1 دلار خواهد بود + درامد كليك خود شما ...
شما بايد تا مي تونيد رفرال كرايه كنيد تا درامدتون رشد صعودي داشته باشه . اگر ديديد رفرال هايي كه كرايه كرديد كليك نمي كنن بايد اونها Recycle كنيد تا سايت رفرال هاي فعال ديگري بهتون بده .
بقيه مطالب و نكات هم تو چند صفحه اخر همين تاپيك و تاپيك Neobux توضيح داده شده كه پيشنهاد مي كنم مطالعه كنيد و بعد اگر سوالي بود بپرسيد . :)
از سال 2002 که يادم مياد وارد اين قضيه ها شدم نديدم کسی به جايی رسيده باشه
خب حتماً نبايد شما ببينيد ، خيلي هستن كه درامد دارن و واسشون مهم نيست كه ديگرون چي ميگن ، وقتي شما درامد داشته باشي از سايتي ، مياي بگي من اين مقدار درامد داشتم و به پيشنهاد مي كنم كه در سايت فلان فعاليت كنيد ؟‌ ;)
مگه من گفتم اين سايت مطمئن هست يا نيست؟
منظور من کل اين سيستم بود
يعني چي كل اين سيستم ؟؟؟ متوجه نميشم ! :rolleyes: دليل خاصي داريد كه تلاش براي كسب درامد از اين سايت بي فايد باشه ؟ :eek:

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
يعني چي كل اين سيستم ؟؟؟ متوجه نميشم ! :rolleyes: دليل خاصي داريد كه تلاش براي كسب درامد از اين سايت بي فايد باشه ؟

شما ميدونی هايپ چيه؟
اينم يه نوعش هست حالا ميخوای باور کن ميخوای نکن
اين سايت هم يه روزی کله پا ميشه حالا تا اون روز بعضيا درامدشون رو کردن بعضيا هم نه
هی سنگ اين سايت و سايت رو به سينه نزنيد

abbas-bushehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
می خواستم ببینم کسی چیزی در مورد سایت www.tendollarclick.com می دونه یا نه
ایا این سایت واقعا پول میده یا نه

بالا