• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسب درامد از طريق PPC ها

chat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما ايشان را ميشناسيد با سايتهايي كه ايشان معرفي كرده كار كرديد؟چند وقته ؟واقعا به درامد رسيديد؟چطور چقدر ؟چند ماه ؟... ببخشيد در اين مقوله خيلي بي تجربم واسه همين سوالاتم به ظاهر مبتديانه است ببخشيد

ممنون ميشم راهنمايي كنيد ...

موفق باشيد
يا حق

خواهش می‌کنم عزیزم. شما هم حق داری بدونی و تحقیق کنی‌.

بله هم من و هم بقیه دوستان با اون سایت‌ها که شما دیدین کار کردن و درامد داشتن. البته میزان درامد هر کسی‌ نسبت به کار خودش هستش. این که چقدر شما زیر مجموعه داشته باشین و مسائل دیگه که میتونید توی همین بخش پیدا کنید.

fxramin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
http://84edu.net/store/cd

در اين سايت چند نوع سي دي بفروش ميرسه كه انواع روشهاي كسب درامد اينترنتي را آموزش ميده .. ايا كسي از دوستان از اين سي دي ها استفاده كرده واقعا مفيدند و يك نفر با كار با اين سي دي ها ميتونه به درامد در اينترنت برسه ؟

ايا دوستان با توجه به اينكه من كاملا در اين زمينه بي تجربه هستم نظر خاصي براي شروع من دارند ؟از كجا چه سي دي چه كتابي ... دقيقا با چي شروع كنم بهتره؟

موفق باشيد
يا حق

Last edited:

chat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
http://84edu.net/store/cd

در اين سايت چند نوع سي دي بفروش ميرسه كه انواع روشهاي كسب درامد اينترنتي را آموزش ميده .. ايا كسي از دوستان از اين سي دي ها استفاده كرده واقعا مفيدند و يك نفر با كار با اين سي دي ها ميتونه به درامد در اينترنت برسه ؟

ايا دوستان با توجه به اينكه من كاملا در اين زمينه بي تجربه هستم نظر خاصي براي شروع من دارند ؟از كجا چه سي دي چه كتابي ... دقيقا با چي شروع كنم بهتره؟

موفق باشيد
يا حق

دوست عزیز به نظر من اصلا از این چیزا استفاده نکن چون پولت بیهوده از دست رفته. از صفر شروع کن و کم کم بیا بالا. اینو بگم که یک شبه به اون جا که می‌خوای نمیرسی و باید تلاش کنی‌ مثل همهٔ دوستانی که اینجا هستن و الان به درجهٔ خوبی‌ رسیدن.

از همون سایت‌ها شروع کن چون حداقل دیگه مطمئن هستی‌ چیزی از دست نمیدی.

salam2010

Registered User
لایک‌ها
6

nafartiti

Registered User
لایک‌ها
0
سایت 888bux یه سایت خوب در زمینه درآمد هست.این سایت اسکم نیست وپرداخت داره.فرصت را از دست ندهید
برای عضویت روی لینک زیر کلیک کنید.
banner1.png

Last edited:

hooman_top

Registered User
لایک‌ها
0
دوستانی که در سایت های نئوباکس و آنباکس کار می کنن، این سایت هم طریقه فعالیتش و پرداختش کپی اونهاست و الان که من دارم این پست رو می زنم هنوز 100 عضو نگرفته (من خودم 45 بودم) و خیلی سریع کاربران آنباکس و نئوباکس دارن فعالیتشون تو این سایت رو هم شروع می کنن.
Sign up to FreedomBux today!

kaveh_Eternal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک سایت مطمین این سایت یک شرکت ثبت شده است از دست ندینش.

Last edited:

abed19

Registered User
لایک‌ها
1
کار با اینا آخر عاقبت داره؟

kouroshjh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه...بنده به علت داشتن بیماریه مزمن ضعف ریال حلال :blush: همیشه دنبال درآمدم...حالا چه بهتر که آن لاین کار کنم.... رو راست بگم تو این راه خوب پول باختم ولی بد هم در نیاوردم...به هر حال هر کس خواست همراهی کنه هم یه سودی به بنده رسونده (که اجرش رو خدا میده :D) هم خودش از وقتهای اضافش یه بهره ای برده....هر کس پایست آستینارو بالا بزنه و کلیک کنه....

اینم لینک سایتی که روزی 10 تا 12 تبلیغ 1 سنتی میده...جدیده و تروتمیز...با لیبرتی رزرو هم کار میکنه...رفهاشم هر کدوم 25 سنت هست....:eek:

اینم یه سایت دیگه که خودم امتحانش کردم و خروجی گرفتم....با لیبرتی رزرو هم کار میکنه...هزینه گلدن شدنشم پایینتر از بقیه سایتاست (70 دلار)

چندتا سایت باحال هم میزارم ولی چون معروفترن الکی وقتتون رو نمیگیرم و توضیحی نمینویسم تا خدایینکرده از کار و زندگی (که همانا کلیک کردن هست) نیفتید.البته دوستان فراوونی هستند که کاملا تو پستاشون قبلا توضیح دادن.

البته سایت بالا یه ترفند دبش هم داره که وقتی عضو شدید عرض میکنم تا حالش ببرید...یا حق

Last edited:
بالا