• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسب درامد از طريق PPC ها

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
نه اون که با تغییر ای پی دوباره صفر میشه
من به 30 تا هم رسوندم ولی الان 1 ساله که هنوز نداده!!

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
آخری به یورو پول میده . هر کلیک .0.01 یورو 6 کلیک در روز

hasbux تا 8 کلیک در روز رو میده و هر کلیک 0.01 دلار و حداقل پرداخت 1 دلار

infinity bux یکی از قدیمی ترین هاست و 845 روز از فعالیتش می گذره و 130000 عضو داره و حداقل پرداختش 4 دلار

من خودم با هاشون کار میکنم . و اکید بهتون توصیه می کنم .

اینا پرداختشون معقول نه مثل اسکم ها مبلغ بالا ی رو برای هر کلیک گذاشتن
نه مثل دانکی میل و ... خسیس هستن .
به نظرم خیلی خوبن .
با الرت پی و لیبرتی هم کار می کنند .

شما هم امتحان کنین .

Last edited:

ahmadreza1368

Registered User
لایک‌ها
54
دوستان کدوم سایت بیشترین پرداخت رو داره همراه با پرداخت مطمئن

sina3000m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نئوباکس و آنباکس هم که اسکم شدند ...کسی سایتی بلده که بابت هر کلیک 1 سنت بده با لایبرتی هم کار کنه؟

trademark

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان من تازه شروع به کسب درامد کردم:
چند تا سایت که اسکم نباشن و معتبر معرفی میکنید

trademark

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان نئو باکس اسکم هست؟
دانکی میل چطور؟

Last edited:

blueskyz_Lover

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها بالاخره اولین سایت زئوس فارسی هم رسید:

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه کاربران و بازدیدکنندگان محترم ای باکس!

خداوند منان را شاکریم که توفیق داد تا حرفه ای ترین و بزرگترین سایت کلیکی ایران را در تاریخ هجدهم خرداد سال 1390 افتتاح نماییم.

ای باکس یک مرکز تبلیغاتی است که علاقه مند است شما را به صورت رایگان برای کسب درآمد به عضویت درآورد.جایی که شما با کلیک کردن و دیدین تبلیغات کسب درآمد خواهید کرد و جایی که موسسات و نفرات ،ایده ها ، محصولات و خدمات خود را به نمایش می گذارنددر تجارت ما همه یک برنده هستند،شما با استفاده از یک متود ساده و کارآزموده شده می توانید هم درآمد داشته باشید و یا محصولات خود را به نمایش بگذارید. مهمتر از همه اینکه ما با ادغام چندین روش در دنیای بزرگ تبلیغاتی اینترنت این موسسه را بنا کرده ایم و با استفاده از مجهزترین وسایل و امکانات آمده ایم تا جای بحق خود را در این تجارت داشته باشیم پس با خیال راحت به ما به پیوندید ، ما آمده ایم تا با شما رشد کنیم.

امید است کاربران گرامی با رعایت قوانین و حقوق تبلیغ کنندگان و سایر کاربران به فعالیت مستمر در سایت بپردازند و با استفاده از روش های صحیح به افزایش درآمد خود در سایت دست یابند.

در این سیستم تلاش شده است هم تبلیغ دهندگان و هم بازدیدکنندگان آن مورد توجه قرار گیرند و رضایتمندی این افراد سرلوحه کار ما بوده است.

اگر شما سابقه خوبی در زمینه تبلیغات کلیکی داشته باشید حتما با این سیستم آشنا هستید و نمونه خارجی آن را نیز مشاهده کرده اید اما در این سیستم برخی بخش های اضافه و گیج کننده حذف شده است؛ همچنین در اینجا سعی شده است تخفیفات و قیمت های کمتری نسبت به سایر وبسایت های ایرانی و خارجی دیگر داشته باشیم.

حتما قوانین و مقررات عمومی سایت را مطالعه بفرمایید.
برای آگاهی بیشتر بخش سوالات متداول سایت را نیز مطالعه نمایید.

موفقیت شما موفقیت ماست.

موفق باشید

سلام خدمت کاربران محترم!
سایت ای باکس Ebux به ثبت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسید.
امیدوارم این کار حسن نیت ما را ثابت و اعتماد شما را نیز افزایش داده باشد.
موفق و پیروز باشید. (مدیریت سایت ای باکس)

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
کار کردن تو این سایت‌ها بدون زیرمجموعه‌های کارامد یعنی وقت تلف کردن صرف. به نظر من قبل از اینکه فردی ثبت نام کنه تو چنین سایت‌هایی باید از مدت‌ها قبلش برای جذب زیرمجموعه مستقیم برنامه‌ریزی انجام بده. در کل روش درآمد آینده داری نیست به این دلیل که جذب زیرمجموعه‌های قوی کاملا شانسی هست و به هر حال این اطمینان وجود نداره که به محض ورود درآمد بالا محیا باشه.

Windows7

Registered User
لایک‌ها
188
یییییییییییییییییییییییییییییی

Last edited:

hooaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا چهار سایت واسه کسب در آمد اینترنتی دارم براتون می زارم.فقط یادتون باشه این سایتها تا یه زمان واقعا پول می دن بعد تعطیل میشن. بهتر راه کسب در آمد توشون هم زیر مجموعه گیری که این کار هم مجانی وبدون هزینه است. تنها هزینه ای که می کنید زمانه اون هم اگه بافکر همراه بشه بازده خوبی رو میده. من تو این چهارتا سایت همزمان دارم کار میکنم و به علت های فوق ذکر پول خوبی هم در آرودم.سایت هارومیزارم که اگه خواستین شما هم ایتفاده کنین:
1-NeoBux: The Innovation in Paid-to-Click Services : با بیش از سه سال سابقه و صد هزار کابر فعال در دنیا و کسب در آمد تا صد هزار دلار در سال البته واقعی و به شرط این که فعال و باهوش باشین.
2- Bux.to | .view .click .make money : سایت قدیمی که یه مدت سرورش خاموش بود اما الان دوبار آپدیت کرد هم مقدار تبلغاتش بیشتر از بقیه است هم پولی که رو هر تبلیغ میده هم هم کش آوت سریع فقط یه مشکل داره اون هم تو زیر مجموعه گیری که حتما باید نام کاربری تو رو در قسمت refer وارد بشه و خود سایت این کارو انجام نمی ده. نام کاربری من hooaf هست اگه خواستین عضو بشین این کارو انجام بدین ضرر نداره.
3- InfinityBux - Multiply Your Earnings : سایت جدید و پر طرفدار که بنیانگذار سری جدید ی از یاست های بکس بود.
4- PowerfulBux - View Ads - Receive Real Cash : سایت مورد علاقه ی من

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
آقا چهار سایت واسه کسب در آمد اینترنتی دارم براتون می زارم.فقط یادتون باشه این سایتها تا یه زمان واقعا پول می دن بعد تعطیل میشن. بهتر راه کسب در آمد توشون هم زیر مجموعه گیری که این کار هم مجانی وبدون هزینه است. تنها هزینه ای که می کنید زمانه اون هم اگه بافکر همراه بشه بازده خوبی رو میده. من تو این چهارتا سایت همزمان دارم کار میکنم و به علت های فوق ذکر پول خوبی هم در آرودم.سایت هارومیزارم که اگه خواستین شما هم ایتفاده کنین:
1-NeoBux: The Innovation in Paid-to-Click Services : با بیش از سه سال سابقه و صد هزار کابر فعال در دنیا و کسب در آمد تا صد هزار دلار در سال البته واقعی و به شرط این که فعال و باهوش باشین.
2- Bux.to | .view .click .make money : سایت قدیمی که یه مدت سرورش خاموش بود اما الان دوبار آپدیت کرد هم مقدار تبلغاتش بیشتر از بقیه است هم پولی که رو هر تبلیغ میده هم هم کش آوت سریع فقط یه مشکل داره اون هم تو زیر مجموعه گیری که حتما باید نام کاربری تو رو در قسمت refer وارد بشه و خود سایت این کارو انجام نمی ده. نام کاربری من hooaf هست اگه خواستین عضو بشین این کارو انجام بدین ضرر نداره.
3- InfinityBux - Multiply Your Earnings : سایت جدید و پر طرفدار که بنیانگذار سری جدید ی از یاست های بکس بود.
4- PowerfulBux - View Ads - Receive Real Cash : سایت مورد علاقه ی من
دوست عزیزم سایت های خوبی رو معرفی کردن ...چون با بانک های لیبرتی رزرو کار میکنند...
بنده به عنوان یه دوست کوچیک که اطلاعات لازم رو در زمینه سایت های کسب درامد از اینترنت دارم به شما توصیه میکنم بعد از به دست اوردن دلار لیبرتی یا الرتپی باهاشون کار کنید یعنی با این دلار ها سرمایه گذاری کنید و مقدار دلارتونو افزایش بدید....چطور؟با سات های هایپ که الان بنده 8 ماهی میشه با این سات ها کار میکنم..این سایت ها بهترین راه واسه کسب دلار لیبرتی رزرو و پرفکت مانی و الرت پی هست..بنده یک نوشته ای در مورده نحوه کار کردن این سایت ها براتون نوشتم و در پایین 2 تا از بهترین این سایت ها رو به شما معرفی کردم که بهترین ش سایت safe-trade.org هست....
بهتره یک نگاهی به این بندازید : کسب درامد مطمئن از اینترنت

overclock MAN

Registered User
لایک‌ها
0
سلام این سایت معتبر هستش هنوز بعد از ۲۴ ساعت هنوز تبلیغات من رو فعال نکرده آیا این سایت کلیکی است ؟

Neobux4iranian

Registered User
لایک‌ها
53
من خیلی وقته تو این کار هستم سلطان سایتهای کلیکی neobux هستش تا حالا از این سایت 900 دلار گیر آوردن ولی در اثر یک اشتباه اکانتم Suspented شد بعد یک اکانت دیگه باز کردن می تونید از این لینک ثبت نام کنید

NeoBux: The Innovation in Paid-to-Click Services

سایت دوم یک سایت جدید هست که 3 دلار ازش درآوردم

http://www.buxsl.com/?r=guitarloverasl

سخن آخر اینکه سایتهای ایرانی ارزش وقت گذاشتن ندارند.

Last edited:

Neobux4iranian

Registered User
لایک‌ها
53
من خیلی وقته تو این کار هستم سلطان سایتهای کلیکی neobux هستش تا حالا از این سایت 900 دلار گیر آوردن ولی در اثر یک اشتباه اکانتم Suspented شد بعد یک اکانت دیگه باز کردم می تونید از این لینک ثبت نام کنید

NeoBux: The Innovation in Paid-to-Click Services

سایت دوم یک سایت جدید هست که 5 دلار ازش درآوردم

http://www.buxsl.com/?r=guitarloverasl

در اینجا می تونید اثبات پرداخت بوسیله paypal ببینید

‫کسب درآمد واقعی از اینترنت با اثبات‬‎ - YouTube

سخن آخر اینکه سایتهای ایرانی ارزش وقت گذاشتن ندارند

بالا