• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسب درامد از طريق PPC ها

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام دوستان
می خواستم ببینم کسی چیزی در مورد سایت www.tendollarclick.com می دونه یا نه
ایا این سایت واقعا پول میده یا نه
اين سايت در ليست هاي سايت PTC اسكم هست :
http://www.themoneymaking.com/the-best-ptc-sites/ptc-scam-sites-list/
http://www.themoneymaking.com/the-best-ptc-sites/ten-dollar-click-scam-tendollarclickcom-scam/

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما ميدونی هايپ چيه؟
اينم يه نوعش هست حالا ميخوای باور کن ميخوای نکن
اين سايت هم يه روزی کله پا ميشه حالا تا اون روز بعضيا درامدشون رو کردن بعضيا هم نه
هی سنگ اين سايت و سايت رو به سينه نزنيد

این سیستم کوچکترین شباهتی به Hyip نداره! مگه اینکه اولش یکم پول لازم داری!
خب واسه تخم مرغ خریدن هم یکم پول باید بدی، پس سوپرمارکت هم هایپ هست! ها؟

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
این سیستم کوچکترین شباهتی به Hyip نداره! مگه اینکه اولش یکم پول لازم داری!
خب واسه تخم مرغ خریدن هم یکم پول باید بدی، پس سوپرمارکت هم هایپ هست! ها؟

وقتت سرمايه هست که ميزاری
کاملاً شبيه هايپ هستن بيشتر تحقيق کن

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتت سرمايه هست که ميزاری
کاملاً شبيه هايپ هستن بيشتر تحقيق کن

مخالفم. در هر صورت فرقی هم نمی کنه!
البته هایپ ها هیچ وقت پولی ندادن! ولی من خودم از نئوباکس یه 1500$ و یه 600$ Payout داشتم، البته بعد از یک سال و نیم فعالیت! به سود دهیش که رسیدم مجبور شدم بخاطر یه سری مسائل، نت رو بیخیال شم!
خلاصه اگر نظری داری واضح بگو.

abbas-bushehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز سایت خارجی هستش اگه می شه خودتون توضیحی ازش بدین ممنون میشم
ساده عرض می کنم! این سایت متقلب هست و بهتره سمتش نرید! این سایت پولی به شما نمی ده
شما خودت بشین فکر کن، 10 دلار واسه یه کلیک؟! شدنیه؟

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
مخالفم. در هر صورت فرقی هم نمی کنه!
البته هایپ ها هیچ وقت پولی ندادن! ولی من خودم از نئوباکس یه 1500$ و یه 600$ Payout داشتم، البته بعد از یک سال و نیم فعالیت! به سود دهیش که رسیدم مجبور شدم بخاطر یه سری مسائل، نت رو بیخیال شم!
خلاصه اگر نظری داری واضح بگو.

نظر من فقط اين هست شما که زحمت ميکشيد و وقت ميزاريد يه راه بهتر رو بريد
کاری به سود دهی برسه و از پولش مطمئن باشه فقط وقتی بيخيالش ميشی که يا بميری يا بندازنت زندون
اگه شما بيخيالش شدی يه جای کار ميلنگيده

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
کاری به سود دهی برسه و از پولش مطمئن باشه فقط وقتی بيخيالش ميشی که يا بميری يا بندازنت زندون
وقتي يه 600$ و يه 1500$ پرداختي داشته كجاي كار مي لنگيده ؟! :blink::blink:
مطمئن هستم ايشون پرداختي داشتن چون تو فروم اين سايت خيلي ها عكس پرداختي هاشون رو گذاشتن ، از جند دلار بگير تا چند هزار دلار ...
تازه مام به چشم يه منبع درامد به اين سايت نگا نمي كنيم ، روزي نيم ساعت پاش وقت مي زاريم كه در مقايسه با زماني كه براي خيلي از كارها مي زاريم چيزي نيست ... سرمايه گذاري ان چناني اي هم نمي كنيم كه بعداً پشيمون بشيم كه اي واي اين سايت هم كه كلاهبردار از اب دراومد و پول و وقتمون به باد رفت ! ;) من اصلاً به چشم منبع كسب درامد به اين سايت نگاه نمي كنم و اصلاً فكر و ذهنم رو پاش نمي زارم كه كي پولدار ميشم و كي به نتيجه مي رسم ! ;)
چون اگه به نتيجه نرسيدم حسرتشو نخورم ... :cool:
حالا معلوم نيس اين سايت دو روز ديگه يا فيل/طر بشه يا ايران رو تحريم كنه يا هر چيز ديگه ... يعني اينكه هر مشكلي ممكنه بوجود بياد . خلاصه اينكه تا سرپاست كار مي كنيم .;)

Last edited:

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

کنکور نه تنها قدرت تعطیل کردن کسب و کار اینترنتی رو داره، بلکه قدرت تعطیل کردن یه زندگی رو هم داره!
جایی از کار نمی لنگه! مطمئن باش!

a-33

Registered User
لایک‌ها
9
با سلام من تازه امروز یه حساب لیبرتی باز کردم و عضو چند تا از این سایت های کلیکی شدم
میخاستم بدونم (از اول)ایا این سایت ها ارزش وقت صرف کردن و کسب درامد را داره ؟و
اگه اره شما چه سایت هایی را پیشنهاد میکنید
-------------
مشخصات
اینترنت adsl دارم و نیم ساعت میتونم وقت بزارم و درامدی حدود 300 تومان در ماه میخام

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
با سلام من تازه امروز یه حساب لیبرتی باز کردم و عضو چند تا از این سایت های کلیکی شدم
-------------
مشخصات
اینترنت adsl دارم و نیم ساعت میتونم وقت بزارم و درامدی حدود 300 تومان در ماه میخام

الان به نظرت نيم ساعت وقت زيادی هست واسه پول دراوردن؟

84edu

Registered User
لایک‌ها
3

84edu

Registered User
لایک‌ها
3

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
-------------
مشخصات

چایی؟ شیرینی؟:blink:

بعضیا خیلی خوش خیالند
فکر می کنن الان برم 2 تا کلیک کنم میلیاردر بشم
بنده 2 ماه وقت گزاشتم هنوز هیچی در نیاوردم همشو دارم سرمایه گزاری می کنم
شما 2 راه داره: سرمایه ، صبر ایوب
خودت انتخاب کن دیگه

abbas-bushehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
نظرتون راجع به green horse چیه ؟

kamyar_p2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توجه توجه
روش جديد وريفای کردن اکانت الرت پای که به تازگی مهيا شده
وارد اکانت الرت پای خود شويد و روی قسمت انوريفای اکانت کليک کنيد 2 قهسمت وجود دارس يکی از ت `ريق کريديت کارت ديگری از طريق موبايل قسمت موبايل را کليک کنيد سپس يکی از شماره موبايل هاييکه موقع ساخت اکانت داده ايد را انتخاب کنيد(بهتر است موقعساخت اکانت کشوری را انتخاب کنيد که يک اقوام در ان کشور داشته باشيد تا شماره موبايل او را بدهيد توجه شماره موبايل ايران و ديگر کشور های تحريم را نميتوانيد بدهيد بهترين کشور برای ما ايرانی ها امارات است قشمت بعد از انتخاب شماره موبايلی که ميخواهيد پينکده 3 رقمی که با ان ميتوانيد اکانت را وريفای کنيد روی ان بيايد را انتخاب کنيدو بعد نکست را ميزنيد پين کد که يک عدد 3 رقمی هست برای ان موبايل که شماره ان را انتخاب کرده بوديد به سرعت فرستاده خواهد شد و بعد صاحب موبايل بايد آنرا برای شما بخواند و شما انرا در قسمت ساب ميت يور هر وارد کنيد و کليد سابميت را فشار دهيد تبرک ميگم شما يک اکانت وريفای شده الرت پای داريد اين روش 1 ماه است که فعال شده است در يو تيو ب هم به صورت تصويری وجود دارد ميتوانيد ببينيد و در گوگل هم ميتوانيد سرچ کنيد
mobil verify alertpay

aomidee

Registered User
لایک‌ها
0
نمي دونم اسم سايت بازاريابي به روش نتورك ماركتينگ leadadvertisers رو شنيديد يا نه؟ اين يك برنامه ي در آمدزايي فوق العاده منطقيه كه الان توي سايت هاي work from home آمريكا همه ميگن اين بهترينه. به راحتي عضوش ميشيد و طي 3،4 ماه حد اقل 200 ميليون تومن درمياريد!! تازه تو ايران ميشه با شبكه ي شتاب باهاش كار كرد.
به جز يه ذره تبليغ اول كار روي فقط شش نفر، ديگه لازم نيست كار خاصي كنيد! من واقعا دوست دارم كه همه ي بچه ها از اين كار سود ببرن.براي اينكه متوجه بشيد چه قدر همه چيزش منطقيه، طرز كار و روش عضويتشو توي اين آدرس ببينيد:
http://6dar6.persianblog.ir

fxramin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي از دوستان در مورد اين وبلاگ و صحت حرفهاش اطلاع دقيق داره يا نه ؟ چون به ادعاي خودش كه خيلي با تجربه است و نوشته هاش هم زود به روز ميكنه .. كسي تجربه كار با سايتهايي كه اون گفته رو داره يا نه ؟

http://atsignptc.blogfa.com/

موفق باشيد
يا حق

chat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي از دوستان در مورد اين وبلاگ و صحت حرفهاش اطلاع دقيق داره يا نه ؟ چون به ادعاي خودش كه خيلي با تجربه است و نوشته هاش هم زود به روز ميكنه .. كسي تجربه كار با سايتهايي كه اون گفته رو داره يا نه ؟

http://atsignptc.blogfa.com/

موفق باشيد
يا حق

بله عزیزم این آقا کارش درسته. شما شک نداشته باش.

fxramin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما ايشان را ميشناسيد با سايتهايي كه ايشان معرفي كرده كار كرديد؟چند وقته ؟واقعا به درامد رسيديد؟چطور چقدر ؟چند ماه ؟... ببخشيد در اين مقوله خيلي بي تجربم واسه همين سوالاتم به ظاهر مبتديانه است ببخشيد

ممنون ميشم راهنمايي كنيد ...

موفق باشيد
يا حق

بالا