overclock MAN
Registered User
- نوشتهها
- 16
- لایکها
- 0
مسئله همینجاست که ضرر می کنیم ! توصیه می کنم وقتتو واسه سایت های خارجی نذار که ازشون آبی گرم نمیشه .. اول اینکه خیلی هاشون مثل سایت های ایرانی خودمون کلاه بردار هستند و پرداختی ندارند ، و اون هایی هم که کارشون خوب باشه و حق کاربران رو بپردازند با شرایط فعلی در حالیکه بانک های خارجی ایران رو تحریم کردند بلافاصله حساب شما بلوکه خواهد شدسلام دوستان امروز میخوام یک سایت کلیکی جدید غیر ایرانی معرفی کنم در کل اگه عضو بشید ضرر نمی کنید
این ایباکس چطوریه؟ چند تا زیرمجموعه داری که روزی 9 تومن درآمد داری؟! چقدر سرمایه گذاری کردی؟!
عزیز شما کجا زندگی می کنی؟ ایران هستی؟ آخه توی مشخصاتت که نوشتی کلمبیا !!این سایت محشر هست هر روز میشه راحت ۹ سنت در آورد ، سایت قدیمی هست و مشکلی نداره و پرداخت با پیپال و الرتپی و ۶۰ سنت هست !!!!!!!!
آخرین پرداخت سایت که امروز بهم پرداخت کرده
![]()
:lol: میگم اگه یه نفر توی کلی سایت سرمایه گذاری کرده باشه و همیشه هم باید فعال باشه وگرنه پولی بهش پرداخت نمی کنند ولی ناگهان بیفته زندان تکلیفش چی میشه ؟! اینطوری بیچاره کل سرمایه ش می پره که !!کاری به سود دهی برسه و از پولش مطمئن باشه فقط وقتی بيخيالش ميشی که يا بميری يا بندازنت زندون
:lol: میگم اگه یه نفر توی کلی سایت سرمایه گذاری کرده باشه و همیشه هم باید فعال باشه وگرنه پولی بهش پرداخت نمی کنند ولی ناگهان بیفته زندان تکلیفش چی میشه ؟! اینطوری بیچاره کل سرمایه ش می پره که !!
سلام دوستان من تازه این تاپیک پیدا کردم
بیشتر سایتها دان شدن
از این روش ماهی چقدر میشه درآمد زایی کرد؟
لطفا ساتهای معتبر معرفی کنید که ازشون دریافت داشتین
من بیشتر به دید سرگرمی و البته موقت به این کار نگاه می کنم..خودت می دونی که چند ماه دیگه نیستم و نمی تونم دنبال کنم و به ناچار باید تمام زیرمجموعه هام رو واگذار کنم بره ..یعنی هر چی زحمت بکشم پر ! الان توی تئوباکس فعالیت دارم سرمایه گذاری هم کردم ، توی باکس98 و ایباکس هم گهگداری فعالیت می کنم ولی سرمایه ای نذاشتم و از مبلغ دستمزدم زیرمجموعه می گیرم و ...کافر جون شما چرا؟شما که خردورز هستی چرا اومدی سمت پی پی سی.بیاید همین شرط بندی رو یاد بگیرید،لا اقل میدونید اگه ببرید دبه در نمیارن و در کمتر از 200 ثانیه پول تو حسابتونه.شوخی کردم. نیا. ریسک داره!
این ایباکس چطوریه؟ چند تا زیرمجموعه داری که روزی 9 تومن درآمد داری؟! چقدر سرمایه گذاری کردی؟!
من که می خوام ثبت نام کنم میگه از آی پی شما قبلن ثبت نام کردند !! یه روز باید برم کافینت از اونجا ثبت نام کنم