• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسب درامد از طريق PPC ها

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060

من 800 تا زیرمجموعه دارم عضویتم هم نقره ای سایتش هم عالی 100 هزار سرمایه گذاشتم ماهی هم کم کم 30 هزار سودمه
فقط اگه خواستی ثبت نام کنی از بنر من استفاده کن ممنون

عمو بسه دیگه هر چی زیرمجموعه گرفتی ! سایت تعطیل شد !:lol:

اطلاعیه مدیر سایت ای باکس :

عنوان کردن این مطلب برامون بسیار سخت و ناراحت کننده هست اما متاسفانه چاره ای به جز عنوان کردنش نمونده.
متاسفانه سایت به دلیل مشکلات قانونی قادر به ادامه فعالیت نیست و نمیتونیم بیشتر از این در خدمت کاربران عزیزمون باشیم.
علی رغم میل باطنی مون باید پرونده سایت ای باکس رو با نزدیک به 23000 کاربر، و نزدیک به یک سال فعالیت ببندیم.
برای این کار قصد تسویه کردن با عزیزان و همراهانمون رو داریم.
دلیل این تصمیم که گرفتنش برامون بسیار سخت بود و تقریبا 10 روز به طول انجامید ،مشکلات قانونی سایت و مورد تایید نشدن سازمان فتا هست که متاسفانه با توجه به تلاش هایی که کردیم نتونستیم فتا رو قانع کنیم.
برنامه های بسیاری برای گسترش دادن سایت و خدمت رسانی هرچه بیشتر به کاربران عزیزمون داشتیم برنامه هایی که اگر عملی میشد و قانون اجازه میداد سایت ای باکس به یکی از بزرگترین سایت های ایران تبدیل میشد.واقعا در مدت تقریبا یک سالی که در خدمتتون بودیم مثل یک خانواده همه رو دوست داشتیم و سعی در ایجاد فضا صمیمانه و دوستانه در سایت داشتیم.
اما خوب متاسفانه این مشکلات اجازه ادامه فعالیت رو از ما گرفت و حتی باعث شد از لحاظ مالی ضربات سنگینی هم متحمل بشیم.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
عمو بسه دیگه هر چی زیرمجموعه گرفتی ! سایت تعطیل شد !:lol:

اطلاعیه مدیر سایت ای باکس :

عنوان کردن این مطلب برامون بسیار سخت و ناراحت کننده هست اما متاسفانه چاره ای به جز عنوان کردنش نمونده.
متاسفانه سایت به دلیل مشکلات قانونی قادر به ادامه فعالیت نیست و نمیتونیم بیشتر از این در خدمت کاربران عزیزمون باشیم.
علی رغم میل باطنی مون باید پرونده سایت ای باکس رو با نزدیک به 23000 کاربر، و نزدیک به یک سال فعالیت ببندیم.
برای این کار قصد تسویه کردن با عزیزان و همراهانمون رو داریم.
دلیل این تصمیم که گرفتنش برامون بسیار سخت بود و تقریبا 10 روز به طول انجامید ،مشکلات قانونی سایت و مورد تایید نشدن سازمان فتا هست که متاسفانه با توجه به تلاش هایی که کردیم نتونستیم فتا رو قانع کنیم.
برنامه های بسیاری برای گسترش دادن سایت و خدمت رسانی هرچه بیشتر به کاربران عزیزمون داشتیم برنامه هایی که اگر عملی میشد و قانون اجازه میداد سایت ای باکس به یکی از بزرگترین سایت های ایران تبدیل میشد.واقعا در مدت تقریبا یک سالی که در خدمتتون بودیم مثل یک خانواده همه رو دوست داشتیم و سعی در ایجاد فضا صمیمانه و دوستانه در سایت داشتیم.
اما خوب متاسفانه این مشکلات اجازه ادامه فعالیت رو از ما گرفت و حتی باعث شد از لحاظ مالی ضربات سنگینی هم متحمل بشیم.
:D!!!I should say... ZERESHK

raheb1990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت کسب درآمد اینترنتی فقط neobux
از لینک زیر میتونید عضو بشید
download.gif

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782

raheb1990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز جان بله اگه سرمایه گذاری کنی مثلا گلدن بشی یا نفر اجاره کنی اما بعد یه مدت ولش کنی میشه ضرر این دریافتی من امروز داشتم .

cash.JPG

habiballahafg

Registered User
لایک‌ها
19
با سلام به دوستان در این سایت از طریق لینک زیر ثبت نام کنید و این لینک رفرال من هستش هر کی ثبت نام کرد به من بگه منهم در هر سایتی که بگه زیر مجموعه اش میشم بیایید با هم کار کنیم بیشتر در بیاریم
لینک ثبت نام :کسب در امد اینترنتی

فتنه گر

Registered User
لایک‌ها
138
من از سایت تئوباکس طی دو ماه اخیر سرمایه م رو که 20 تومن بود دو برابر کردم ... البته فقط 100 تا زیرمجموعه داشتم و اگه بیشتر می گرفتم با این نوع مدیریتی و حوصله ای که به خرج دادم شاید بیشتر از این ها درآمد داشتم .. ولی با این حال درآمدی نیست که بشه روش حساب کرد

navido0o0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بدلیل کمبود وقت و سرکاربودن دیگه نمیتونم وارد اکانت بشم و مایلم با قیمت پایه 150 بفروشمش اگه مایلید با این شماره09360097714 و یا ایمیل navid.r90 @ gmail.com و یا پیغام خصوصی در ارتباط باشید
برای دیدن مشخصات کامل این اکانت این ویدئو رو مشاهده فرمائید.[video]www.aparat.com/v/5d5078ead2c7379c21a376f079e962ea308516[/video]

saalaar

Registered User
لایک‌ها
64
چرا پی تی سی باکس (Ptcbox) را پیشنهاد می کنم؟!!

اثبات پرداختی من(به دلیل کمبود فضا 3 تای آخر رو می ذارم،به تاریخشون نگاه کنید)
ptcbox5.1.pngptcbox4-1.pngptcbox3-2.png

من به شما ptcbox را پیشنهاد می کنم به ۱۰ دلیل:
۱-ptcbox سایتی با پشتوانه قوی
۲- پرداخت به تمامی کاربران از سراسر دنیا
۳- پرداخت آنی
۴- زیر مجموعه گیری بی نهایت
۵- انجمن
۶- حداقل پرداختی اندک و ثابت
۷- تضمین بازگشت پول
۸- کمپانی ثبت شده
۹- درآمد بالا
۱۰- پنل سفارشی ارتقا متناسب با بودجه و نیاز شما

اگر تا کنون عضو این سایت نشده اید می توانید با کلیک بر روی بنر زیر برای عضویت اقدام نمایید:

msiburner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
چند تا سایت خوب میشه معرفی کنید?؟

saeed.t

Registered User
لایک‌ها
15

saalaar

Registered User
لایک‌ها
64
این PTC حساب میشه نه PPC .
PPC یعنی سایتی که تبلیغاتشو بزاری روی سایت خودت و به ازای کلیک بازدید کننده درآمد داشته باشی
سلام رفیق
اینو می دونم و ببین اصل تاپیک رو صاحب تاپیک چی زده:
[h=2]كسب درامد از طريق PPC ها[/h] سلام به همه دوستان ..
همون طوري كه ميدونيد از اين گونه سايتها خيلي زياده . اين تاپيك را زدم تا يه جمع بندي كلي بكنيم.از دوستاني كه تجربه زيادتري در اين مورد دارند درخواست دارم تا سايتهايي را كه در ازاي خواندن ايميل پرداخت ميكنند را اينجا معرفي كنند .
فقط خواهشن آدرس سايت را بدون referral اينجا بگذاريد و اگه واقعا از آن پرداخت داشتيد معرفي كنيد تا يه منبع خوب براي همه باشه ..
براي ثبت نام هم خودم از طريق ايميل referral را ميگيرم.
و من برای ptc این جارو مناسب دیدم و هر وقت تاپیکی به نام ptc ایجاد شد به روی چشم گفته شم!

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236

fxtabar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
این قضیه پیش بینی مسابقات مگه کلاهبرداری نیست ؟

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
بهترینهای کسب درامد ایرانی.دارای انجمن و پرداخت به اعضا
درآمدی تا 18 تومان برای هر کلیک
درآمدی تا 10 تومان برای هر کلیک زیرمجموعه
درآمدی تا 100 تومان برای هر آگهی عضویت
پرداخت سریع به تمامی حسابها
تا این لحظه:ما در برديا باكس تا اين لحظه 4467 کاربر عضو داريم و مجموع پرداختي هاي ما 12299000 تومان مي باشد.
فرصتهای بزرگ کسب و کار را از دست ندهید:

توباکس
به تعداد کاربران سایت توجه کنید نشان از برتر بودن ان دارد این سایت از اولینهای کسب درامد است
کل کاربران: 80009 نفر
مجموع پرداختی به اعضاء: 1,183,606,231 ریال

ماهان سورف به دو زبان ایرانی و انگلیسی با پشتیبانی کاملا ایرانی. کسب درامد از طریق سورف و مشاهده اگهی.
اگهی های ایرانی و انگلیسی دارای انجمن و پرداخت به اعضا
http://www.mahansurf.com/fa/?r=Shaheen

بالا