banned_user_10
کاربر تازه وارد
عمو من خیلی وقته عضویدم ! :lol:
عمو من خیلی وقته عضویدم ! :lol:
!!!I should say... ZERESHKعمو بسه دیگه هر چی زیرمجموعه گرفتی ! سایت تعطیل شد !:lol:
اطلاعیه مدیر سایت ای باکس :
عنوان کردن این مطلب برامون بسیار سخت و ناراحت کننده هست اما متاسفانه چاره ای به جز عنوان کردنش نمونده.
متاسفانه سایت به دلیل مشکلات قانونی قادر به ادامه فعالیت نیست و نمیتونیم بیشتر از این در خدمت کاربران عزیزمون باشیم.
علی رغم میل باطنی مون باید پرونده سایت ای باکس رو با نزدیک به 23000 کاربر، و نزدیک به یک سال فعالیت ببندیم.
برای این کار قصد تسویه کردن با عزیزان و همراهانمون رو داریم.
دلیل این تصمیم که گرفتنش برامون بسیار سخت بود و تقریبا 10 روز به طول انجامید ،مشکلات قانونی سایت و مورد تایید نشدن سازمان فتا هست که متاسفانه با توجه به تلاش هایی که کردیم نتونستیم فتا رو قانع کنیم.
برنامه های بسیاری برای گسترش دادن سایت و خدمت رسانی هرچه بیشتر به کاربران عزیزمون داشتیم برنامه هایی که اگر عملی میشد و قانون اجازه میداد سایت ای باکس به یکی از بزرگترین سایت های ایران تبدیل میشد.واقعا در مدت تقریبا یک سالی که در خدمتتون بودیم مثل یک خانواده همه رو دوست داشتیم و سعی در ایجاد فضا صمیمانه و دوستانه در سایت داشتیم.
اما خوب متاسفانه این مشکلات اجازه ادامه فعالیت رو از ما گرفت و حتی باعث شد از لحاظ مالی ضربات سنگینی هم متحمل بشیم.
عزیز من اونجا 80 دلار باختم پس بیخیالش بشی بهتره...این یکی خیلی بهتره : http://forum.persiantools.com/t252857.html
سلام رفیقاین PTC حساب میشه نه PPC .
PPC یعنی سایتی که تبلیغاتشو بزاری روی سایت خودت و به ازای کلیک بازدید کننده درآمد داشته باشی