• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسب درامد از طريق PPC ها

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
شاهکار پی تی سی جهان اولین و برترین
نئو باکس شاید اقراق نباشه اگه بگم این سایت یکی از بهترین شاهکارهای تجارت الکترونیک در دنیاست.یک پی تی سی ماندگار و جهانی که اعتبار ان در دنیا زبان زد خاص و عام است.شاید از خودتون بپرسید چه دلیلی داره که اینقدر از یک سایت خارجی بخوام تعریف کنم؟مهمترین دلیلش میتونه این باشه که این سایت با وجود تمام مشکلات خیلی خوب داره با ایرانی ها همکاری میکنه و به دلار پول میده.
دوستان به هیچ عنوان الکی تو این سایت عضو نشید این یک کار واقعا جدی و با درآمد عالی.در ابتدا مثل همه سایتها درامد شما کم اما رفته رفته با فعالیت شما و تبلیغ لینکی که سایت به شما میده میتونید زیر مجموعه گیری کنید.این سایت پنلهای عالی زیادی داره به طوری که شما بعد یک مدتی حتی اگه زیر مجموعه مستقیم هم نداشته باشید میتونید در ابتدا و با مبلغ بسیار کمی که نتیجه کلیک های خودتونه زیر مجموعه بگیرید.این مبلغ فقط 0.6$.یکی از اون چیزهایی که کار این سایتو سخت کرده فقط اینه که با دوتا بانک اینترنتی که ایرانو تحریم کردن کار میکنه پی پال و پی زا یا همون آلرت پای سابق.مسئله اصلی اینجاست شما فقط حتی با کار کردن تو همین یک سایت و گرفت زیر مجموعه میتونید حقیقتا به یک درآمد عالی برسید.
ورود به سایت و عضویت سریع
توضیحات بیشتر
مای فری شر Myfreeshare
مای فری شر،Myfreeshareسايت بسيار مناسب براي کسب درامد است.با عضويت در اين سايت به شما يک سهام تعلق ميگيرد و به ازاي اين سهام به شما روزانه پول پرداخت ميشود. زماني که درآمد شما به 10$ رسيد آنرا درخواست ميدهيد.که اين مبلغ بعد حدود يک هفته به حساب شما واريز ميشود.اين سايت با بانکهاي اينترنتي آلرت پايAlertpay یا پای زاPayza ،لیبرتی ریزرو LibertyReserve ،پی پال PayPal قرار داد دارد.و ميتوانيد پول خود را به يکي از اين بانکها انتقال دهيد.اعتبار يا سود شما بستگي به تعداد سهام شما دارد هر چه تعداد سهام بيشتري داشته باشيد سود بيشتري دريافت ميکنيد.شما ميتوانيد با هر رايانه فقط يکبار عضو اين سايت شويد و ثبت نام مجدد شما با همان کامپيوتر تقلب محسوب ميشود.شما ميتوانيد با زير مجموعه گيري و به ازاي معرفي هر فرد به اين سايت يک سهم دريافت کنيد. براي عضو گيري بايد لينک عضو گيري خود را تبليغ کنيد تا افراد با عضويت از طريق رفرال شما زير مجموعه شما محسوب شوند.با عضويت در سايت فوق العاده ماي فري شر Myfreeshare روزانه به شما پول پرداخت ميشود و وقتي درامد شما به 10 دلار رسيد ميتوانيد ان را برداشت کنيد.علاوه بر عضو گیری که به سهام شما می افزاید با وارد شدن به دو قسمت در حساب کاربری خود یعنی share free signup, share per clickمیتوانید اعتبار خود را افزایش دهید.
ورود به سایت و عضویت سریع
توضیحات بیشتر
همواره شما را پشتیبانی خواهم کرد و تمام تجربیاتم را در اختیارتان قرار میدهم.
حتما برام پیغام بذارید مطمأن باشید جواب میدم
ID:[email protected]

Last edited:

bazikhoor

Registered User
لایک‌ها
171
سایتهای ایرانی آسمان گزینه های خوبی هستند
راهکار برای رشد سریع:
من توی هر 11 تا سایت آسمان کار میکنم 8 روز اول از هر سایت حداقل 45 تومن گیرم اومد بعد همه موجودی رو به 3 سایت اول آسمان به حساب اجاره منتقل کردم و زیر مجموعه خریدم
یا اینکه خودتون پول به حساب سایت بریزید و زیر مجموعه بخرید
کار تو pct صبر میخواد یا اینکه از اولش باید سرمایه بزارید البته چون سایتهای آسمان 11 تاست و میتونی حساب هر کدوم رو به دیگری منتقل کنی کار خیلی راحته
به دوستانی که زیر مجموعه من بشن نیمی از درامدی که به من میرسه را به خودشون میدم و انگار که من زیر مجموعشونم و پشتیبانشون هم هستم.

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129

1$ مینیمم پرداخت
پرداخت به لیبرتی
50 درصد پورسانت رفرال
امکان جالب خرید زیر مجموعه به صورت مادام و نه کرایه
طراحی منحصر به فرد
مشکلی هم با کربر ایرانی نداره

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
سایتهای ایرانی آسمان گزینه های خوبی هستند
راهکار برای رشد سریع:
من توی هر 11 تا سایت آسمان کار میکنم 8 روز اول از هر سایت حداقل 45 تومن گیرم اومد بعد همه موجودی رو به 3 سایت اول آسمان به حساب اجاره منتقل کردم و زیر مجموعه خریدم
یا اینکه خودتون پول به حساب سایت بریزید و زیر مجموعه بخرید
کار تو pct صبر میخواد یا اینکه از اولش باید سرمایه بزارید البته چون سایتهای آسمان 11 تاست و میتونی حساب هر کدوم رو به دیگری منتقل کنی کار خیلی راحته
به دوستانی که زیر مجموعه من بشن نیمی از درامدی که به من میرسه را به خودشون میدم و انگار که من زیر مجموعشونم و پشتیبانشون هم هستم.

دقیقا همینطوره
الان هم سایت به مناسبت عید نوروز تخفیفات گذاشته خیلی عالی

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75
سلام دوستان
در این پست میخوام تکنیک های کسب درآمد میلیونی از سایتهای کلیکی ایرانی را براتون مرحله به مرحله شرح بدم

البته شاید در نگاه اول بگید کار با این سایتها وقت تلف کردنه و ارزش کار نداره
ولی با این تکنیک هایی که توضیح خواهم داد می بینید که این کار به صرفه هست و نظر شما را به سایتهای کلیکی تغییر خواهد داد

البته شاید خوندن مطالب زیر برای کسانی که با سایتهای کلیکی آشنایی ندارن مفید باشه
تکنیک هایی که میخوام براتون توضیح بدم از وبلاگ زیر گرفته شده

مقدمه و معرفی نویسنده وبلاگ

پی تی سی یا سایتهای کلیکی یعنی چی ؟ ( PTC )

در پست بعدی تکنیک ها توضیح داده خواهد شد

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129

سلام

سایت تازه تاسیسه .

خوبیش اینه حداقل پرداخت نداره .

به لیبرتی واریز داره .

به عضوهای اولیه پرمیموم میده .

پرداختش هم انیه .

برای ثبت نام روی بنر کلیک کنید .

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129

به 1000 نفر اول عضویت التیمیت میده .

کلیک 2 سنتی
روزی 10 سنت
برداشت 1 دلار
واریز انی به لیبرتی
----
تا 1000 نفر پر نشده ثبت نام کنید که عضویت التیمیت رو بگیرین

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129

کلیک 2 سنتی -- روزی 10 سنت ---برداشت 1 دلار لیبرتی---پرمیمم 1 ماهه به 2000 نفر اول ---

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
rv bux -- instant payment -- best rate of clicks -- sign up now

ار وی باکس --
موقع برداشت فی نمیگیره
پرداخت فوری به لیبرتی داره
مینیمم پرداخت 2 دلار
اعضا سند برداشت رو هر روز در سایت میزارن
حتمن تو این سایت خوب عضو شید

rv bux -- instant payment -- best rate of clicks -- sign up now

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95

mm13108

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
تو نئو باکس واسه کش آوت کردن جدیدا پیغام میده اکانت پی پال کشور شما رو ساپورت نمیکنه با اینکه از وی.......ان استفاده میکنم کسی میدونه علتش چیه؟

nassim20

Registered User
لایک‌ها
8
میشه یکی روش کار رو توضیح بده
چجور سایتایی هستن
من کمی با سایتای کلیکی آشنا هستم اما با این نوع سایتا نه

Mr.daily

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان

کسی میدونه در حال حاضر که لیبرتی بسته شد برا برداشت از سایتهای کلیکی مثه adfly باید چیکار کرد؟

rasana

Registered User
لایک‌ها
34
به نظر من ptc هدر دادن وقته
من خودم تا حالا درآمدي از اين سايتها نداشتم

معلومه از اون دسته از آدم هایی هستی که برای رسیدن به آرزوهای بزرگ حاضر نیستی دست از لذت های کوچیک ورداری
3 میلیون نفر در سایت نئوباکس کار می کنند و پات رو گذاشتی رو پات و الکی واسه خودت حرف می زنی؟ خودت رو آپدیت کن، وگرنه باید با دستگاه بستنی فروشی اسکناس چاپ کنی دوست گرامی، ناراحت نشی ها!!!
آخه من از سابت های کلیکی دریافتی داشتم
لمسش کردم
به امید فرداهای بهتر برای شما
به وبلاگم سر بزنین دوست عزیز:D

بهترین راههای کسب درآمد از اینترنت

cheshayer

Registered User
لایک‌ها
293
دوستان میشه بی زحمت یکی، چندتا سایت ptc خارجی معتبر و معروف با اسکریپت زئوس معرفی کنه؟
می خوام حتما زئوس باشه نه جن4 یا... راهی برای تشخیص اینکه زئوس هست یا جن4 ، هست؟

golro

Registered User
لایک‌ها
67
بالا