خب بیا تسک بزن که درامد هم داره چند سال هدر رفتتو جبران کنی چرا خیلیا دنبال راه هلو بپر تو گلو هستن باید پی کارو به تنتون بمالید که نتیجه مثبت بگیریدایرانی های عزیز....
ماها نمیتونیم از این سایت های چرت و پرت خارجی درآمد یا پرداخت داشته باشیم نمونه اش من که پس از کلی که دهنم سرویس شد و سال ها زحمت کشیدم هر چی درخواست پرداختی یا چیزی میدادم متاسفانه جوابی نمیدادن و میپیچوندن ولی با اون یکی نام کاربریم وقتی وارد میشدم و سوال میپرسیدم واقعا پرداخت دارین جواب میدادن شک نکنید که میدیم ولی بعدش میگفتم چرا اون یکی پرداخت های اون نام کاربری من رو نمیدین دوباره بدون جواب
این ها فقط به نفع خود سایته نه ما ها
حتی تو سایت های ایرانی هم این قضیه صدق میکنه نمونه اش :
100 بار درخواست پرداخت دادم
میشه راجع به تسک توضیحی بدین ؟!خب بیا تسک بزن که درامد هم داره چند سال هدر رفتتو جبران کنی چرا خیلیا دنبال راه هلو بپر تو گلو هستن باید پی کارو به تنتون بمالید که نتیجه مثبت بگیرید
این تاپیکو مطالعه کنمیشه راجع به تسک توضیحی بدین ؟!
منم دقیقا با همین کارا به هیچ جا نرسیدم
مگه قراره کجا برسی وقتی کارو خوب و تمام و کمال انجام ندی خوب معلومه توی جای خودت میمونی بهتره بهتر کارو دنبال کنیمنم دقیقا با همین کارا به هیچ جا نرسیدم
اگه اون عکسایی رو که دادم دیده باشی میبینی که پس از سال ها وقت تلف کردن و کلی اعتبار جمع کردن هیچ کدومشون پرداختی نداشتن (چه سایت های ایرانی و چه سایت های خارجی)مگه قراره کجا برسی وقتی کارو خوب و تمام و کمال انجام ندی خوب معلومه توی جای خودت میمونی بهتره بهتر کارو دنبال کنی
اسکمه گول رقماشو نخوریدکسی تا حالا این سایت رو امتحان کرده ؟
http://www.twodollarclick.com
چی سایت خودمه همه خارجیه من و خیلی از دوستان برداشت داریم شما معلومه از اون ور بوم افتادیاگه اون عکسایی رو که دادم دیده باشی میبینی که پس از سال ها وقت تلف کردن و کلی اعتبار جمع کردن هیچ کدومشون پرداختی نداشتن (چه سایت های ایرانی و چه سایت های خارجی)
شما هم شاید یا سایت خودته یا تحت تاثیر این حرف های بیخود قرار گرفتی...پرداخت ندارن دوست عزیز شما ها فقط واسه سایت بازدید و اعتبار جمع میکنی
چهارصد بار درخواست پرداخت زدم کپی کارت ملی و شناسنامه رو فرستادم ایمیل زدم آدرس و شماره تلفن رو زدم ولی نتیجه ای نداشت و هیچ جوابی بهم نمیدادند حتی به پلیس سایبری شکایت کردم ولی به جز رسیدگی میشود نتیجه و جواب خاصی ندادند...! قضیه چیه الان پس میشه بگی شما که از اینور بوم افتادی و تحت تاثیر حرف های این ها داری میگی من و دوستام پرداخت داشتیم میشه یه مدرکی بدی که ببینم دریافت چقدر و چگونه بوده !!چی سایت خودمه همه خارجیه من و خیلی از دوستان برداشت داریم شما معلومه از اون ور بوم افتادی
بنده منظورم سایتای ایرانی نبود بلکه خارجیه ایرانیا هم تک و توکی مطمئن الان هستن مثل میهن کلیکس و آوا باکس اما خودم بیشتر رو حساب دلار توی خارجیا کار میکنم سرجمع حساب کنم نزدیک 200دلار دریافتی داشتم اینو گفتم که از ابهام بیرون بیای وگرنه وظیفم نیست توی امضام سایتا هستش که از همش برداشت داشتمچهارصد بار درخواست پرداخت زدم کپی کارت ملی و شناسنامه رو فرستادم ایمیل زدم آدرس و شماره تلفن رو زدم ولی نتیجه ای نداشت و هیچ جوابی بهم نمیدادند حتی به پلیس سایبری شکایت کردم ولی به جز رسیدگی میشود نتیجه و جواب خاصی ندادند...! قضیه چیه الان پس میشه بگی شما که از اینور بوم افتادی و تحت تاثیر حرف های این ها داری میگی من و دوستام پرداخت داشتیم میشه یه مدرکی بدی که ببینم دریافت چقدر و چگونه بوده !!