به گزارش سايت رسمي رقابت هاي بوندسليگا Bundesliga.de، آتش بازي هواداران دورتموند در ورزشگاه خانگي تيم شالكه04،باعث شد تا كنوت كريشنر داور مسابقه، علاوه بر تاخير در آغاز مسابقه، بازيكنان دو تيم را كه براي آغاز مسابقه بر روي زمين چمن حاضر شده بودند، به رختكن بفرستد. هواداران دورتموند با آتش بازي خود و پرتاب وسايل آتش بازي به سمت زمين بازي و طرفداران تيم رقيب شالكه، داور مسابقه را مجبور به تاخير در شروع مسابقه كردند. بعد از گذشت پنج دقيقه و آرام شدن جو ورزشگاه، داور مسابقه اجازه ورود مجدد بازيكنان دو تيم را به زمين صادر كرد و اين بازي راس ساعت 15:35 به وقت محلي آغاز شد.
اینم از Revierderby
در ابتدای بازی در حالی که بازیکنان دو تیم خود را برای شنیدن سوت داور آماده می کردند، در گوشه ای از ورزشگاه هواداران دورتموند چند نارنجک دودزا را به سمت زمین پرتاب کردند
دربی امروز شالکه- دورتموند با پرتاب نارنجک های دودزا توسط هواداران دورتموند در ابتدای بازی با چند دقیقه تاخیر آغاز شد.
در ابتدای بازی در حالی که بازیکنان دو تیم خود را برای شنیدن سوت داور آماده می کردند، در گوشه ای از ورزشگاه هواداران دورتموند چند نارنجک دودزا را به سمت زمین پرتاب کردند تا داور برای لحظاتی شروع بازی را به تاخیر بیندازد.
ابتدا وایدن فلر، دروازه بان دورتموند، برای متقاعد کردن هواداران تیمش به آن سمت زمین رفت اما بعد از اینکه نتوانست مانع آنها شود، پلیس وارد عمل شد.
در نهایت بازی با 5 تاخیر آغاز شد.
GOAL.COM
فکر کنم جام جهانی میاد کمک لو تیمو یه ماهی میده دست کوواچ...
خبر فوری: کلوپ تا 2018 با دورتموند تمدید کرد
قرارداد قبلی این مربی موفق با دورتموند در تابستان 2016 به اتمام می رسید و چندین باشگاه معتبر اروپایی شرایط او را به دقت زیر نظر داشتند.
باشگاه دورتموند اعلام کرد که با یورگن کلوپ برای تمدید قرارداد تا سال 2018 به توافق رسیده اند.
قرارداد قبلی این مربی موفق با دورتموند در تابستان 2016 به اتمام می رسید و چندین باشگاه معتبر اروپایی شرایط او را به دقت زیر نظر داشتند.
با این وجود، کلوپ با تمدید قرارداد با دورتموند برای دو سال دیگر، به شایعات در مورد آینده اش پایان داد.
او پس از تمدید قرارداد به خبرنگاران گفت:" این یک افتخار است که کار من در دورتموند مورد توجه چند باشگاه بزرگ قرار گرفت اما من از آن دسته افرادی نیستم که فکر می کنند چمن سایر باشگاه ها سبزتر است. مهم است که در زمان مناسب، در مکان مناسب قرار داشته باشید و برای من، دورتموند همان مکان مناسب است.
من به باشگاه هایی که خواهان به خدمت گرفتن من هستند، همان چیزی را می گویم که قبلا گفته ام. پیشنهادهای آنها خوشحال کننده است اما من تا سال 2018 با دورتموند قرارداد دارم و می خواهم تا پایان قراردادم در اینجا بمانم. پس متشکرم، شانسی برای پذیرش پیشنهادتان ندارم. "
کلوپ در تابستان 2008 از ماینس به دورتموند پیوست و در این مدت با این دو بار قهرمان بوندس لیگا و یک بار قهرمان لیگا پوکال شد. آنها فصل گذشته به فینال چمپیونزلیگ هم رسیدند.
GOAL.COM