• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كلوپ هواداران بروسيا دورتموند

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دورتموند خیلی بازی رو سخت نگرفت اما باز هم سیتی رو برد. تازه کلی موقعیت داشت که به خوبی استفاده نکرد. اخر بازی هم یه بازیکن اگه اشتباه نکنم 16 ساله فرستاد تو زمین.

jiiin

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
85
دورتموند بهترین تیم مرحله گروهی :)

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
خب دورتموند ديشب با اشتباه عجيب داور معروف آلمان{اشتارك} 3-2 مغلوب وولفسبورگ شد تا ديگه شانسش براي رسيدن به بايرن و صدر جدول به حداقل برسه
يه پنالتي اخراج كاملا اشتباه گرفت اشتارك كه تصاوير تلويزيوني كاملا مشخص كرد كه توپ اصلا به دست مدافع دورتموند نخورده
خود اشتارك هم تو صفحه فيس بوكش اعتراف كرده كه اشتباه كرده و عذر خواهي هم كرده
اميدوارم دورتموند تمام تمركز و قدرتشو بذاره واسه CL چون ديگه رسيدن به بايرن خيلي بعيده با 14 امتياز اختلاف:mad:
حريف دورتموند هم در دور يك هشتم چمپيونزليگ از بين اين7 تيم خواهد بود

1-سلتيك:)
2-ميلان:eek:
3-والنسيا:happy:
4-گالاتاسراي:D
5-ارسنال:p
6-شاختار:rolleyes:
7-پورتو:blush:
اميدوارم بخوره به گالاتاسراي يا سلتيك:D

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
دورتموند افتاد با شاختار
خوبه
البته شاختار چه در خانه و چه در بيرون خانه خيلي خوب بازي اما فكر كنم دورتموند از پسش بر بياد
در مجموع قرعه هاي خوبي خورد به تيمهاي آلماني

watchman

Registered User
لایک‌ها
10
چرا اینقدر طرفدارای بورسیا دورتموند کم هستن
انصافا امسال لیاقت یه پایه فینال رو داره.

jiiin

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
85
چرا اینقدر طرفدارای بورسیا دورتموند کم هستن
انصافا امسال لیاقت یه پایه فینال رو داره.
آره داره ولی از شانس بد خورد به شاختار یکی دیگه از تیم های خوب ، واقعن متاسفم که یکی از این دو تیم خوب باید حذف بشن

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
عشق سرمربی دورتموند به چلوکباب •
گپی با سرژیک تیموریان

q5yaym706l78gqgkfzx.jpg

یورگن کلوپ، سکاندار کنونی تیم دورتموند، یکی از چهره‌های موفق اروپا در عرصه سرمربی‌گری محسوب می‌شود. سرژیک تیموریان که در گذشته با وی در باشگاه ماینس توپ می‌زده، از خاطرات خود با کلوپ می‌گوید.

دویچه وله: در آن دوران هم‌تیمی یورگن کلوپ در تیم فوتبال ماینس بودی. حالا یورگن کلوپ در طی سال‌های اخیر، چهره‌ی برجسته‌ی فوتبال آلمان شده، به عنوان سرمربی موفق تیم فوتبال بوروسیا دورتموند و کسب عناوین قهرمانی با این تیم در عرصه‌ی بوندس‌لیگا. با شنیدن نام یورگن کلوپ و موفقیت‌های کنونی‌اش چه خاطراتی در ذهنت زنده می‌شود؟

سرژیک تیموریان: نخست جا دارد که تشکر کنم که بعد از ۱۴ سال به یاد من افتادید، مرا به ۱۴ سال پیش بردید و با این تماس خاطرات گذشته را برایم زنده کردید. در آن زمان وقتی من وارد باشگاه ماینس آلمان شدم، یکی از آن بازیکنانی که هیچ موقع از ذهن‌ام پاک نمی‌شود، آقای یورگن کلوپ، مربی موفق کنونی بوروسیا دورتموند است که با آغوش باز از من استقبال کرد و مرا از لحاظ روحی- روانی طوری ساپورت کرد که من توانستم در آن باشگاه باقی بمانم. الان هم که می‌بینم ایشان مربی موفق و بزرگی در دورتموند شده است، همیشه برایش آرزوی سلامتی دارم و همیشه از خدا آرزو می‌کنم که حتی مساوی هم نکند، چون اگر او و تیم‌اش مساوی هم بکنند، برای من دردناک است. دوست دارم که او همیشه هم در زندگی‌اش و هم در عرصه‌ی ورزش موفق باشد.

یورگن کلوپ چه تیپ انسانی بود و چه ویژگی‌ها و شخصیتی داشت که هنوز به یادت مانده است؟

qts9x67kwyroksnzkltj.jpg
یورگن کلوپ موفقیت را به باشگاه دورتموند بازگرداند

آن‌قدر با من صمیمی برخورد کرد... فردی کاملاً تحصیل‌کرده، با ادب. او تنها کسی بود که دل‌گرمی بیشتری به من در تیم ماینس می‌داد. او دارای شخصیتی بالا و از خانواده‌‌ای تحصیل‌کرده است و من همیشه از او سپاسگزارم. یادم می‌آید که همیشه عاشق چلوکباب بود و وقتی قیمت چلوکباب را در ایران به او می‌گفتم، می‌گفت اگر من به ایران بیایم، می‌خواهم فقط چلوکباب بخورم، روزی ۱۰تا ۲۰تا چلوکباب بخورم. ما چون توی اردو بودیم، راجع به غذای ایرانی و قیمت‌های غذای ایرانی صحبت می‌کردیم که من گفتم یکی از مشهورترین غذاهای‌شان چلوکباب است که قیمت‌اش هم این است؛ و ایشان عاشق چلوکباب و قیمت‌اش شده بود، ولی هیچ موقع این سعادت حاصل نشد که به ایران بیاید که ما بتوانیم از او پذیرایی کنیم و کمی از آن محبت‌هایی را که در حق ما کرد، جبران کنیم.

این محبت‌هایی مشخصا چه‌ها بودند؟

احترام متقابل، به شکلی روش زندگی، هم در سطح شهر و هم در باشگاه را خیلی به من گوش‌زد می‌کرد و من توانستم از تمام دانش‌هایش استفاده کنم و یک سال و نیم خوبی را در آلمان داشته باشم.

در دوران هم‌تیمی بودن با یورگن کلوپ در تیم فوتبال ماینس، تو اغلب در پست هافبک دفاعی بازی می‌کردی و یورگن کلوپ در دفاع راست تیم بود، در تاکتیک ۴-۴-۲. از آن دوران چه خاطراتی داری؟

یورگن کلوپ یک بازیکن بسیار با غیرت، با تعصب و پرتلاش بود که با انگیزه‌ای به بازیکنان می‌داد، واقعاً تیم را به حرکت درمی‌آورد. در آن موقع هم انگیزه‌ی بالایی داشت که این انگیزه را بین هم‌تیمی‌هایش تقسیم می‌کرد. من در کنار این بازیکن، آرامش بیشتری در ماینس داشتم.

s38j940v0bqzcw1rig7t.jpg
سرژیک تیموریان (وسط) در پیراهن تیم ماینس

سرژیک تیموریان (وسط) در پیراهن تیم ماینس

الان مدتی است که از دوران فعالیت‌ات به عنوان فوتبالیست حرفه‌ای می‌گذرد؟ زندگی‌ات را چگونه می‌گذرانی؟ چه‌کار می‌کنی؟

من به شکلی هنوز در ورزش هستم، ولی در کار فنی‌اش. در تجهیز سالن‌های ورزشی، چمن‌های مصنوعی و کف‌پوش‌های سالن‌های چندمنظوره فعالیت می‌کنم. در این زمینه هم موفق هستم و خدا را شکر که توانسته‌ام به این موفقیت دست پیدا کنم.

برادرت آندرانیک تیموریان، ملی‌پوش فوتبال ایران نیز پس از چندین سال فعالیت در لیگ برتر انگلستان، به ایران بازگشت. ولی حالا دوباره از ایران رفته و در قطر فعال است. از آندرو چه خبر داری؟

آندرو، همان‌طور که می‌دانید، الان هم‌چنان عضو تیم ملی است و در کشور قطر هم با تیم "الخریطیات" دارد کار می‌کند. او باز هم پیشنهادهای متعددی از کشورهای عربی دارد، ولی فعلاً بازیکن تیم الخریطیات است و به این باشگاه فکر می‌کند. هنوز هم که هنوز است، پر تلاش و پر قدرت دارد به فعالیت حرفه‌ای خود ادامه می‌دهد.

دانلود کنید:فایل صوتی گفت‌وگو با سرژیک تیموریان درباره خاطراتش از یورگن کلوپ

منبع

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
چه طوفاني بپا كرده امشب دورتموند
تا دقيقه 30 دو گل تو خونه برمن زده
رئوس و گوتزه زدن گلهارو
فقط چش نخورن يهو با حرف من و بازي برگرده
شبتون بخير

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
این مارکو رویس عجب بازیکنیه خداکنه تو انتخاباش اشتباه نکنه اگه خواستش بره.
نشه مثل شاهین

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در حال حاضر بازی 3 0 بنفع دورتموند در جریانه

دقیقه 63

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی با نتیجه 5 0 تمام شد. در یک کلمه برمن نابود شد.

• Like
Reactions: al2

MafiaGame

Registered User
لایک‌ها
410
بعد از رئال یونتوس و چلسی فقط

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
يا خدا
چيكار داره ميكنه دورتموند:eek:
تا دقيقه12 دوتا تو خونه لوركوزن زده
دقيقه3 ماركو رئوس
دقيقه9 بلاژيكوفسكي
هنوزم ادامه داره.............

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
اوه..............
دورتموند امشب 4-1 توخانه به هامبورگ باخت
لواندوفسکی هم نیمه اول اخراج شد
فکر کنم سنگین ترین شکست دورتموند در خانه تو این چند سال اخیر بود
به هرحال دیگه باید دور بوندس لیگا رو خط بکشن بایرن هم تو نیمه اول 2-0 از شالکه جلوست و این یعنی 15 اختلاف امتیاز
فقط امیدوارم تو بازی حساس چهارشنبه مقابل شاختار روحیه تیم برگشته باشه

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
محروميت سه جلسه‌اي براي لواندوفسکی
روبرت لواندوفسکي، مهاجم لهستاني دورتموند در ديدار شنبه شب برابر هامبورگ در دقيقه 31 با کارت قرمز داور از بازي اخراج شد تا تيمش متحمل شکست تحقير آميز چهار بر يک در خانه شود. فدراسيون فوتبال آلمان لواندوفسکي را به علت خطاي شديد بر روي هافبک نروژي هامبورگ سه جلسه از همراهي تيمش محروم کرد.

باشگاه دورتموند به اين حکم اعتراض کرد و آن را سختگيرانه دانست. مايکل زورک، مدير بخش فوتبال دورتموند گفت: اين محروميت سختگيرانه و مبالغه آميز است.

فان در فارت پس از پايان بازي در اظهار نظري عجيب گفت: داور نمي خواست به لواندوفسکي کارت قرمز نشان دهد، اما من با فريادي که زدم او را وادار به اخراج مهاجم دورتموند کردم.

يورگن کلوپ در واکنش به سخنان کاپيتان هامبورگ گفت: اين بدترين اظهار نظري بود که تا حال شنيده‌ام.

دورتموند با اين شکست 39 امتيازي باقي ماند تا اختلاف اين تيم با بايرن‌ مونيخ صدرنشين به 15 امتياز برسد.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

امیدوارم دورتموند در مجموع بتونه از سد شاختار بگذره

این تیم امسال اگه به بارسا در یک چهارم نخوره جز 4 تا هست 100 در صد

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
فقط میتونم بگم
دورتموند در شرایطی که نبض بازی رو در بازی دیشب در بیشتر مواقع در اختیار داشت اما دوتا گل بد خورد
اما خوشبختانه هوملز نذاشت دورتموند بازی رو واگذار کنه چون وجدانی اصن حقشون شکست نبود
هوا هم که وحشتناک سرد به نظر میومد من اولین بازی بود که میدیدم با هر دم و بازدم اینطور بخار خارج میشه از دهان بازیکنان
کلا نتیجه بدی نبود و تو بازی برگشت با یه تساوی بدون گل یا حتی 1-1 را حت میتونیم صعود کنیم که البته انتظار از دورتموند قطعا پیروزی هست
به امید یه صعود بی دردسر

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
فدراسيون فوتبال آلمان محروميت روبرت لواندوفسکي، مهاجم بوروسيا دورتموند را از سه جلسه به دو جلسه کاهش داد و به اين ترتيب او مي تواند در ديدار اين هفته تيمش را همراهي کند.
00034205.jpg

در جلسه سه ساعته اي که امروز در کميته انظباطي فدراسيون فوتبال آلمان برگزار شد، در نهايت راي به کاهش محروميت او داده شد.

اين مهاجم لهستاني در شکست 4-1 دورتموند مقابل هامبورگ از بازي اخراج شد اما با کاهش محروميت اش مي تواند زردها را در ديدار اين هفته مقابل هانوفر همراهي کند. او در دو ديدار اخير دورتموند مقابل بوروسيا مونشن گلادباخ و آينتراخت فرانکفورت غايب بود.

گوتز الس، يکي از قضات پرونده لواندوفسکي گفت:" ضربه او عمدي نبود. محروميت دو جلسه اي براي او کافي به نظر مي رسد."

يواخيم واتسکه، نايب رئيس باشگاه دورتموند هم گفت:" دادگاه عادلانه اي بود و ما از آنها بسيار متشکريم. خوشحاليم که روبرت مي تواند در ديدار فردا بازي کند."

لواندوفسکي به دليل حرکت خشن در درگيري با پر اسکيلبرد، هافبک هامبورگ، با کارت قرمز مستقيم داور روبرو شده بود.
منبع
varzesh3.com

بالا