کلوپ: ما برتری مختصری نسبت به حریف داریم؛می توانیم شاختار را سورپرایز کنیم
سرمربی بوروسیا دورتموند مطمئن است که تیمش می تواند به دور بعدی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا صعود کند
سایت گل- یورگن کلوپ سرمربی باتجربه باشگاه بوروسیا دورتمونددر صحبت هایی اعلام کرده که تیمش در آستانه بازی برگشت مقابل شاختاردونتسک در مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا، برتری مختصری نسبت به حریف اوکراینی دارد.
بازی رفت دو تیم که در ورزگشاه دونباس آرنای اوکراین برگزار شد با تساوی 2-2 به پایان رسید و حالا سرمربی 45 ساله دورتموند در انتظار یک بازی سخت و شانه به شانه دیگر است.
کلوپ در صحبت هایی به خبرنگاران گفت:« بازی سختی برای هر دو تیم خواهد بود. در بازی رفت هر دو تیم نشان دادند که چرا به این مرحله از رقابت ها رسیده اند. من حس می کنم که ما با برتری مختصری نسبت به حریف گام به بازی برگشت می گذاریم.»
کلوپ ادامه داد:« شاید بتوانیم با ارائه نمایشی به مراتب بهتر از آنچه مقابل بایرن اجرا کردیم، شاختار را سورپرایز کنیم. اگر ما عطش صعود به دور بعد را داریم باید این کار را انجام دهیم.»
کلوپ در بخش دیگری از صحبت هایش بیانیه ای در مورد شرایط فیزیکی و میزان آمادگی متس هوملز اعلام کرد و گفت:« او روز دوشنبه توانست بدود و عصر دوشنبه در خانه استراحت کرده و سه شنبه مجددا تمرین می کند. اندکی امید داریم که شاید او بتواند در روز سه شنبه برای تیم بازی کند.»
از سوی دیگر ماریو گوتزه، بازیکن باتجربه دورتموند هم نظراتی مشابه با نظرات سرمربی تیمش داشت و اعلام کرد که زردپوشان تمام تمرکز خود را برروی صعود به دور بعد قرار داده اند:« شاختار در بازی شهر دونتسک، توانایی های تهاجمی اش را به نمایش گذاشت و دو گل به ثمر رساند. ما می خواهیم از برتری مختصری که در بازی رفت به دست آوردیم بهره ببریم. من از زمانی که بچه بودم آرزو داشتم تا در لیگ قهرمانان اروپا بازی کنم و به مراحل پایانی این تورنمنت برسم. این تورنمنت، تورنمنت فوق العاده ای است.»