• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
سلام دوستان
خواهش میکنم راهنمایم کنید
من یک مشکلی دارم
من از اینجا بازی رو دانلود کردم
کد:
http://www.alborzdownload.com/1389/12/بازی-زیبا-و-استثنایی-total-war-shogun-2.php

حالا این قسمت نمی فهم منظورش چیه؟
سپس DVD1 را با nero یا alchohol120% بالا بیاورید و Scan a SIM-file را بزنیدو sim-file را از همان DVD1 انتخاب نمائید.
لطفا راهنمایی کنید.

سلام :)

شاید این قسمت رو اشتباهی نوشتن!

به هر حال در قسمت توضیحات نوشته که اول نرم افزاری به اسم Phoenix رو دانلود کنید و این مرحله Scan a SIM-file در نرم افزار Phoenix هست:

75.jpg

توصیه میکنم پس از نصب Phoenix مراحل رو با توجه به عکس گام به گام پیش برید.

پیروز باشید
67.gif

درود
امروز من یه بازی گرفتم با نام Might & Magic Heroes VI
پس از نصب هرکاری میکنم اجرا نمیشه
فرتور زیر نمایان مشکل این بازی است
مشاهده پیوست 82490
یاران خواهشمند است مرا راهنمایی کنند
سپاس

3 تا علت ممکنه وجود داشته باشه:

1. بازی بد نصب شده باشه؛ پس اون رو به طور کامل پاک کنید و دوباره نصب کنید (با نرم افزاری مثل CCleaner کلید های اضافی رو از داخل رجیستری پاک کنید)

2. کرک مشکل داشته باشه؛ داخل اینترنت بگردید و کرک های دیگه رو امتحان کنید.

3. مشکل از ویندوز باشه؛ که اگر بازی های دیگه به درستی کار میکنن این گزینه رد میشه.

پیروز باشید
67.gif

Emperor.Han

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

3 تا علت ممکنه وجود داشته باشه:

1. بازی بد نصب شده باشه؛ پس اون رو به طور کامل پاک کنید و دوباره نصب کنید (با نرم افزاری مثل CCleaner کلید های اضافی رو از داخل رجیستری پاک کنید)

2. کرک مشکل داشته باشه؛ داخل اینترنت بگردید و کرک های دیگه رو امتحان کنید.

3. مشکل از ویندوز باشه؛ که اگر بازی های دیگه به درستی کار میکنن این گزینه رد میشه.

پیروز باشید
67.gif
[/QUOTE]

درود بر شما
و سپاس از پاسخ شما
1-من بازی را دو بار حذف و نصب کردم و حتی لانچر یوبی سافت را هم پاک و دوباره نصب کرده ام و همچنین با نرم افزاری که گفته اید اقدام به پاکسازی هم کرده ام
2- تنها کرکی که من توانستم از اینترنت درباره همین بازی پیدا کنم متعلق به اسکیدور بوده است و نمیدانم کرکهای دیگری هم هست یانه شوربختانه بسیاری از تارنماها مسدود هستند
3-ویندوز من هفت است و نسخه 64 بیتی, چند ماهی از نصبش میگذرد همین چند روز پیش بازی باتل3 را نصب و به راحتی اجرا کرده ام

حال با نگرش به گفته شما, میپندارم دشواری این بازی از همان کرک باشد اینطور نیست؟چون تنها یک فرضیه دیگری باقی است که آنهم تعویض کردن ویندوز و مراجعه به ویندوز32 بیتی باشد اینگونه نیست؟

6344444

Registered User
لایک‌ها
20
من این بازی رو نصب کردم ولی وقتی میرم توش از بازی میپره بیرون
ممنون میشم راهنمایی کنید

1rti508q84o4jx0zoi7.png

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
درود بر شما
و سپاس از پاسخ شما
1-من بازی را دو بار حذف و نصب کردم و حتی لانچر یوبی سافت را هم پاک و دوباره نصب کرده ام و همچنین با نرم افزاری که گفته اید اقدام به پاکسازی هم کرده ام
2- تنها کرکی که من توانستم از اینترنت درباره همین بازی پیدا کنم متعلق به اسکیدور بوده است و نمیدانم کرکهای دیگری هم هست یانه شوربختانه بسیاری از تارنماها مسدود هستند
3-ویندوز من هفت است و نسخه 64 بیتی, چند ماهی از نصبش میگذرد همین چند روز پیش بازی باتل3 را نصب و به راحتی اجرا کرده ام

حال با نگرش به گفته شما, میپندارم دشواری این بازی از همان کرک باشد اینطور نیست؟چون تنها یک فرضیه دیگری باقی است که آنهم تعویض کردن ویندوز و مراجعه به ویندوز32 بیتی باشد اینگونه نیست؟

خوب؛ من یک کرک از گروه DBC برای این بازی پیدا کردم که از اینجا میتونید دانلودش کنید.

امکانش هم هست که با ویندوز 7 کاملا سازگار نباشه. برای اینکار روی فایل اجرایی بازی راست کلیک کنید:

کد:
[LEFT]Properties ==> Compatibility[/LEFT]

و بعد تیک ...Run this program in رو بزنید و از بین گزینه ها به عنوان مثال (Windows XP (Service Pack 2 رو انتخاب کنید و سپس OK رو بزنید. حالا امتحان کنید شاید مشکل رفع بشه.

به طور کلی اینجور مشکلات معمولا روی ویندوزهای 64 بیتی ایجاد میشه و اگر راه های بالا جوابگو نبودند روی یک ویندوز 32 بیتی هم امتحان کنید.

پیروز باشید
67.gif

من این بازی رو نصب کردم ولی وقتی میرم توش از بازی میپره بیرون
ممنون میشم راهنمایی کنید

شما هم راهکار های گفته شده در بالا رو امتحان کنید.

پیروز باشید
67.gif

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
درست شد .. ( بازی رو درست نصب نکرده بودم :D )

فایل های ضمیمه

• sqlatji5p5y599d6ju2a.jpg
    sqlatji5p5y599d6ju2a.jpg
    208.4 KB · نمایش ها: 39
Last edited:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
نصبش کردم ولی مشکل اینه که وسط بازی هنگ میکنه
مرحله ای که باید بریم دنبال رئیس جمهور بگردیم از هواپیما پیاده شدم ، یه سرباز که افتاده بود از دشمن و کشتن دقیقا اومدم به گروه ملحق بشم .. هنگ کرد !!!!!!!!!!!!! چرا؟!

Last edited:

DANZIG

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام
بچه ها خواهشن کمک کنین.
بعد از مدت ها انتظار call of duty MW3 رو گرفتم. بازی به صورت کامل نصب میشه ولی وقتی می خوام اجراش کنم این ارور رو می ده:
Capture.PNG

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
با سلام
بچه ها خواهشن کمک کنین.
بعد از مدت ها انتظار call of duty MW3 رو گرفتم. بازی به صورت کامل نصب میشه ولی وقتی می خوام اجراش کنم این ارور رو می ده:
مشاهده پیوست 84122
سلام
خب این اصلا فایل اجرایی بازی نیست.این مال مولتی پلیر هست.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بعد پیغام هم داره میده ویندوزت با بازی سازگاری نداره..ویندوزت چیه ؟

DANZIG

Registered User
لایک‌ها
3
بعد پیغام هم داره میده ویندوزت با بازی سازگاری نداره..ویندوزت چیه ؟
,
ویندوز 7 -64بیت

سلام
خب این اصلا فایل اجرایی بازی نیست.این مال مولتی پلیر هست.

فایل اجرایی بازی روی دسکتاپ اصلاً باز نمیشه . مثل موقعی که ویندوز نمی دونه منبع فایل کجاست و باید خودتون browse کنین.خوب من این کار رو کردم و الا ن به اینجا رسیدم.

Last edited by a moderator:

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
فایل اجرایی بازی روی دسکتاپ اصلاً باز نمیشه . مثل موقعی که ویندوز نمی دونه منبع فایل کجاست و باید خودتون browse کنین.خوب من این کار رو کردم و الا ن به اینجا رسیدم.

مشکل شما بدون شک به خاطر کرک بازی هست..نسخه pirate شدست و کرکی که انجام دادی احتمالا یا درست انجام نشده یا شایدم به اینترنت وصل بودی فهمیدن نسخه کرک شدست.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
توی sp cell:conviction چطور میتونم سه نفر رو مارک کنم و بکشم . اصلا میشه ؟ میدونم برای اینکار باید علامت >> رو به >>> تبدیل کنم ولی چطوریشو نمیدونم .
بعضی مواقع دو نفر رو هم نمیتونم بکشم با اینکه موقعیتمو تغییر میدم . نمیدونم چرا ؟

.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

من بازی Call Of Duty MW3 رو نصب کردم ولی مشکل از جایی شروع شد که من موقع نصب بازی آنتی ویروس خودم رو غیر فعال نکردم چون پسوردش رو گم کردم و الان غیر فعال نمی شه موقع نصب یه ویروس شناخت ولی کرک رو به خوبی نصب کرد اما فکر کنم کار خودش رو آنتی ویروسم کرده الان موقع اجرای بازی با ارور زیر مواجه می شم می شه کمکم کنید:rolleyes:

Untitled.jpg

AntiGame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من بازی Call Of Duty MW3 رو نصب کردم ولی مشکل از جایی شروع شد که من موقع نصب بازی آنتی ویروس خودم رو غیر فعال نکردم چون پسوردش رو گم کردم و الان غیر فعال نمی شه موقع نصب یه ویروس شناخت ولی کرک رو به خوبی نصب کرد اما فکر کنم کار خودش رو آنتی ویروسم کرده الان موقع اجرای بازی با ارور زیر مواجه می شم می شه کمکم کنید:rolleyes:

مشاهده پیوست 85132

برای اجرای بازی ابتدا برنامه Steam را اجرا کنید.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

ممنون از راهنمایی های خوبتان:happy:

برای اجرای بازی ابتدا برنامه Steam را اجرا کنید.

من این برنامه را دانلود کردم و نصب کردم ولی جواب نداد و همچنان مشکل پابر جا بود.:)

من فکر می کنم شما مشکل کرک دارید. بهتره کرک رو دوباره دانلود کنید.

شما درست می گفتید مشکل از کرک بود با این که آنتی ویروس رو در حالت گیم مود قرار دادم و بازی رو دوباره نصب کردم و کرک کردم ولی مشکل پا برجابود ولی با کرکی که از اینترنت دانلود کردم مشکلم حل شد:)

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوستان

ممنون از راهنمایی های خوبتان:happy:

من این برنامه را دانلود کردم و نصب کردم ولی جواب نداد و همچنان مشکل پابر جا بود.:)

شما درست می گفتید مشکل از کرک بود با این که آنتی ویروس رو در حالت گیم مود قرار دادم و بازی رو دوباره نصب کردم و کرک کردم ولی مشکل پا برجابود ولی با کرکی که از اینترنت دانلود کردم مشکلم حل شد:)

خدا رو شكر رديف شد حيف بود بازي نمي كردي. من كه با گرافيك پايين بازي كردم ديگه سيستم نفس اين بازي هاي سنگين رو نداره

Sent from my iPod touch using Tapatalk

DarkShadow

Registered User
لایک‌ها
1
سلام من بازی
Batman: Arkham Asylum
رو نصب کردم بازی اجرا میشه ولی از همون اول هر چند ثانیه یک بار صفحه سیاه میشه و بعد از چند ثانیه دوباره تصویر بر میگرده
جریان بازی هم قطع نمیشه و ادامه داره ضمن اینکه صدا هم کاملا عادی هست و قطع نمیشه

کارت گرافیکم geforce 9500 GT 1 GB هست و آخرین بار دو ماه پیش درایورهاش رو آپدیت کردم

لطفا کمک کنید

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سلام من بازی
Batman: Arkham Asylum
رو نصب کردم بازی اجرا میشه ولی از همون اول هر چند ثانیه یک بار صفحه سیاه میشه و بعد از چند ثانیه دوباره تصویر بر میگرده
جریان بازی هم قطع نمیشه و ادامه داره ضمن اینکه صدا هم کاملا عادی هست و قطع نمیشه

کارت گرافیکم geforce 9500 GT 1 GB هست و آخرین بار دو ماه پیش درایورهاش رو آپدیت کردم

لطفا کمک کنید

رو پایینترین رزولیشن بازیرو تست کنید ببینید دوباره مشکل پابرجاست یا نه.

بالا