• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

DarkShadow

Registered User
لایک‌ها
1
رو پایینترین رزولیشن بازیرو تست کنید ببینید دوباره مشکل پابرجاست یا نه.

مشکل اینجاست که فقط برایتنس و کنتراست رو میشه تنظیم کرد و هیچ تنظیمی برای رزولوشن یا کلا ویدئو تو منوهاش نیست یا شاید من پیدا نکردم

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
مشکل اینجاست که فقط برایتنس و کنتراست رو میشه تنظیم کرد و هیچ تنظیمی برای رزولوشن یا کلا ویدئو تو منوهاش نیست یا شاید من پیدا نکردم

احتمالا کرک رو درست انجام ندادید یا مشکل داره کرک.

DarkShadow

Registered User
لایک‌ها
1
احتمالا کرک رو درست انجام ندادید یا مشکل داره کرک.

کرک مال skidrow هست کار خاصی هم نباید بکنیم فایلها تو یک دایرکتوری هستن که باید کپی بشن تو دایرکتوری بازی
بازی هم درست میاد بالا و هیچ اروری هم نمیده تو خود منوهای بازی هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم که بشه رزولوشن رو کم و زیاد کرد

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
کرک مال skidrow هست کار خاصی هم نباید بکنیم فایلها تو یک دایرکتوری هستن که باید کپی بشن تو دایرکتوری بازی
بازی هم درست میاد بالا و هیچ اروری هم نمیده تو خود منوهای بازی هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم که بشه رزولوشن رو کم و زیاد کرد

احتمال داره کلا بازی ناقص باشه یا مورد دار..ولی من احتمال زیاد میدم از کرک بازی باشه.

DarkShadow

Registered User
لایک‌ها
1
بالاخره پیداش کردم تو ی فولدر خود بازی یه فایل هست به اسم

BMLauncer.exe که قبل از ورود به بازی امکان تغییر تنظیم های ویدئویی رو میده رزولوشن روی 1600*1200 بود که عوضش کردم و درست شد

از این که برای کمک وقت گذاشتید ممنونم

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
سلام! بچه ها COD:MW3 رو نصبیدم رو سیستمم گرافیک اپشنها هم همه روی HIGH هست ولی بافت گرافیک بازی خیلی ضعیفه انگار داری رو ps2 بازی میکنی ! شاید بگید خب سیستمت ضعیفه ولی modern warfare2 رو رو همین سیستم نصب کردم حال میکردی وقتی بازی میکردی رو high! به نظرتون مشکل از چیه ؟بازی یا ...........؟ اپدیت کارت گرافیکم هم اخرین ورژنه! هر کاری میکنم گرافیک پایینه!

scrubby

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من بازی heroes of might and magic 6 رو گرفتم اما هر کاری می کنم اجرا نمیشه آیا کسی تونسته این بازیو رو seven 64 bit اجرا کنه؟

nabifaraki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من چند وقته دنبال يه بازي فكري مي گردم كه اسم بازي رو كله زن مي شناختم ولي اسمش اين نيست ، تو اين بازي يه موجودي با سرش اشياء رو بايد جوري بشكونه و بچينه تا راه رو براي رسيدن به درب خروج هموار كنه، كل بازي 56 مرحله است ، اين بازي لا به لاي 300 بازي درون يك سي دي كه قديما روي دستگاه هاي وي سي دي مي دادند ، بود .
ممنون مي شم اگه كمكم كنيد

nabifaraki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من توي بازي Manhunt گير افتادم ، توي مرحله اي كه مي رسه به يه زندان متروكه كه سه نفر ميان اونا رو مي كشم دوباره ميان و تموم هم نمي شن آخر زندان هم يه دره كه بسته است ، نمي دونم بايد چه كار كنم تا در باز بشه ، لطفا كمكم كنيد ممنون .

irwebnews

Registered User
لایک‌ها
44
سلام

من تو یکی از مرحله های بازی mw3 که به دلیل حمله روسیه به اروپا ، به به هامبورگ می ریم!!! در اواسط بازی یه خطا دریافت میکنم. خطا هم دقیقا طوری هست که به یک منطقه ای میرسم ، برام نمایش داده میشه و از مرحله بیرون میاد و به main menu بازی میادش.

خطا :
reliable command buffer overflow

-------
تنظیمات ویدیویی رو هم تغییر دادم و کم کردم ولی بازهم خطا برام نمایش داده میشه.

ممنون میشم کسی کمکم کنه...

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام

من تو یکی از مرحله های بازی mw3 که به دلیل حمله روسیه به اروپا ، به به هامبورگ می ریم!!! در اواسط بازی یه خطا دریافت میکنم. خطا هم دقیقا طوری هست که به یک منطقه ای میرسم ، برام نمایش داده میشه و از مرحله بیرون میاد و به main menu بازی میادش.

خطا :
reliable command buffer overflow

-------
تنظیمات ویدیویی رو هم تغییر دادم و کم کردم ولی بازهم خطا برام نمایش داده میشه.

ممنون میشم کسی کمکم کنه...

خیلی ساده :دی

به جای اینکه دنبال دوستت بری از سمت راست که دیوار خراب شده و پنجره شکسته برو تو

مارم دعا کن که تو خماری بازی کمکت کردم :دی

saied1762

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من این بازیو Neighbours from Hell 4دانلود کردم
1protect داره واسه اینکه بازیو با سی دی اجرا کنه
با دامون ایمیج میارم بالا اما باز ارور میده میگه سی دیو نمیتونه اجرا کنه
قبلا Neighbours from Hell 3
شو همینجوری اجرا کردم
از دوستان کسی ورژن 4 بازی کرده به من کمک کنه؟
سپاس

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من این بازیو Neighbours from Hell 4دانلود کردم
1protect داره واسه اینکه بازیو با سی دی اجرا کنه
با دامون ایمیج میارم بالا اما باز ارور میده میگه سی دیو نمیتونه اجرا کنه
قبلا Neighbours from Hell 3
شو همینجوری اجرا کردم
از دوستان کسی ورژن 4 بازی کرده به من کمک کنه؟
سپاس

فکر می کنم ثسمت 3 و 4 بازی مال شرکت اصلی نیست تولید یک شرکت روسیه. در ضمن مشکل کرک داری از megagames‌یک کرک مال سی دی رو دانلود کن

irwebnews

Registered User
لایک‌ها
44
خیلی ساده :دی

به جای اینکه دنبال دوستت بری از سمت راست که دیوار خراب شده و پنجره شکسته برو تو

مارم دعا کن که تو خماری بازی کمکت کردم :دی

دمت گرم بابا !
عجب اشکال مسخره ای !
فکر کنم از نتایج کرک کردن بازی باشه....

mohammad_1365

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. فایلی رو که ارور میده رو دانلود کن و توی درایوی که ویندوزت نصب هست ( c یا d یا هر درایو دیگه که ویندوزت روش نصبه) در زیر قسمت windows در زیر شاخه system 32 یا system بریز دیگه این ارور رو نمیده اگر بازم فایلی با فرمت dll ارور داد دانلود کن و توی همون قسمتایی که گفتم کپی بریز .

siavash_biz007

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان گیم خور.راستش من با خود بازی مشکلی ندارم مشکل اینجاست که وقتی داخل بازی به قسمت جزیره میرم با اینکه دروازه ها باز هستن به محض اینکه واردشون میشم بازی قفل میکنه و بسته میشه به نظرتون مشکل کجاست؟به نظر خودم از کرکمه! :blush:

pooche

Registered User
لایک‌ها
1
سلام کسی Stronghold 3 رو قسمتی که باید قلعه دشمن رو بگیری رد کرده فکر کنم مرحله پنجم یا ششم باشه .

من دروازه رو هم خراب کردم ولی نفری دیگه برام نمی مونه!!!!

gorg

Registered User
لایک‌ها
37
کسی تو S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat تونسته oasis پیدا کنه
اگه اره چجوری

over hit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[FONT=&quot]سلام[/FONT][FONT=&quot] .
در بازی رج پس از وارد شدن به شهر مرده (Dead City) و عبور از مراحل مختلف ، در هنگام برگشت با یک در آهنی بسته روبرو شدم که هر کاری میکنم نمی تونم این در رو باز کنم ، دقیقا همون دری که از اون وارد این محیط شدم .

اگر به این لینک [/FONT]
[FONT=&quot]توجه کنید که متعلق به تایپک بازی رج است (صفحه دوم) از بالا عکس شماره 4 ورودی این فضا را نشون میده و عکس شماره 6 دقیقا همان دالانی رو نشون میده که در انتهاش به این در آهنی گرد برخورد میکنم . لطفا در صورت امکان من رو راهنمائی کنید[/FONT][FONT=&quot] .
[/FONT][FONT=&quot]با تشکر[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​

بالا