• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

GraduallyMeanin

Registered User
لایک‌ها
99
با درود
کارت گرافیک من یه (RADEON HD 4350 (1G GDDR2 هست. بازی نامبرده رو پشتیبانی میکنه؟
سپاسگزارم.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام.

برای مطمئن شدن از این قضیه باید Minimum System Requirement (حداقل سیستم مورد نیاز) بازی رو جستجو کنید.

برای این بازی حداقل کارت معرفی شده (مثلا در این صفحه) GeForce 8300 GS هستش. حالا برای این که یه مقایسه ای داشته باشیم و ببینیم آیا کارت شما قوی تر از میزان مورد نیاز برای این بازی هست یا خیر چندین راه وجود داره که پیشنهاد خودم این صفحه هستش. در اینجا قدرت هر کارت گرافیک اعم از قدیمی و جدید رو به صورت تقریبی با یک عدد در جلوی اون می تونیم ببینیم که همون طور که ملاحظه می کنید قدرت کارت GeForce 8300 GS معادل 112 و قدرت کارت گرافیک شما معادل 248 معرفی شده.

پس بنابراین، بله، می تونید این بازی رو با گرافیک RADEON HD 4350 بازی کنید.
26309290924084941120.gif

GraduallyMeanin

Registered User
لایک‌ها
99
سلام.

برای مطمئن شدن از این قضیه باید Minimum System Requirement (حداقل سیستم مورد نیاز) بازی رو جستجو کنید.

برای این بازی حداقل کارت معرفی شده (مثلا در این صفحه) GeForce 8300 GS هستش. حالا برای این که یه مقایسه ای داشته باشیم و ببینیم آیا کارت شما قوی تر از میزان مورد نیاز برای این بازی هست یا خیر چندین راه وجود داره که پیشنهاد خودم این صفحه هستش. در اینجا قدرت هر کارت گرافیک اعم از قدیمی و جدید رو به صورت تقریبی با یک عدد در جلوی اون می تونیم ببینیم که همون طور که ملاحظه می کنید قدرت کارت GeForce 8300 GS معادل 112 و قدرت کارت گرافیک شما معادل 248 معرفی شده.

پس بنابراین، بله، می تونید این بازی رو با گرافیک RADEON HD 4350 بازی کنید.
26309290924084941120.gif
قربان، دست شما درد نکنه. منت گذاشتید سر بنده. کامیاب و تندرست باشید.

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980
سلام

دوستان من بازی مکس پین 3 رو از شرکت بلک باکس نصب کردم روی خود دی وی دی نوشته که آنتی ویروس را غیرفعال کنید

سوالم اینه که واقعا این فایل gsrld.dll ویروس نیست؟ آخه حتی آنتی ویروس خود کامپیوتر هم بهش گیر میده:(

چیکارکنم؟

فک کنم همین باشه

http://www.yasdl.com/16926/دانلود-بازی-مکس-پین-3.html
Max Payne 3-Black Box | Black Box Repack - Official Black Box Repack site - PC games and PC repacks

اما من از مغازه خریدم تو 3 تا دی وی دی

ممنون میشم جواب بدید

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
خیر دوست عزیز، ویروس نیست...
با خیال راحت نصب کنید..
همه آنتی ویروس ها ( یا شاید بعضی هاشون ) به کرک و پچ و ... بازی ها و فایلهای تغییر یافته اون گیر میدن...

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
نه ویروس نیست، کلا آنتی ویروس های جدید به هر فایلی گیر میدن.

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980
خیر دوست عزیز، ویروس نیست...
با خیال راحت نصب کنید..
همه آنتی ویروس ها ( یا شاید بعضی هاشون ) به کرک و پچ و ... بازی ها و فایلهای تغییر یافته اون گیر میدن...

سلام احسان جان
نه نود رو پاک کردم اصلا کلا ویندوز عوض کردم
7ویندوز نصب بود اصلا تا وارد پوشه مکس پین که نصب کردم میشدم ارور صفحه آبی میومد و کامپیوتر ریست میشد

نه ویروس نیست، کلا آنتی ویروس های جدید به هر فایلی گیر میدن.

سلام محسن جان

آخه فایروال خود ویندوز هم میخاد بلاکش کنه:(

پس ویروس نیست؟

چجوری بزارم تو لیست سفید ویندوز؟

مرسی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام محسن جان

آخه فایروال خود ویندوز هم میخاد بلاکش کنه:(

پس ویروس نیست؟

چجوری بزارم تو لیست سفید ویندوز؟

مرسی

نه خیالت راحت ویروس نیست. فایروال رو غیرفعال کن. یا برو تو کنترل پانل، توی قسمت فایروال و تو استثناها (exception) ها اضافه ش کن.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

سلام احسان جان
نه نود رو پاک کردم اصلا کلا ویندوز عوض کردم
7ویندوز نصب بود اصلا تا وارد پوشه مکس پین که نصب کردم میشدم ارور صفحه آبی میومد و کامپیوتر ریست میشد

من تا چند روز پیش این بازی رو داخل ویندوز XP سرویس پک سه داشتم ولی بنا به دلایلی مجبور شدم ویندوزهام رو یکی کنم و فقط 7 نصب کنم و بعد از اولین نصب من هم دقیقا این مشکل پیش آمد و من هم کلا فولدرش رو پاک کردم ( پس مشکلش همه گیره :دی )

Last edited:

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980
نه خیالت راحت ویروس نیست. فایروال رو غیرفعال کن. یا برو تو کنترل پانل، توی قسمت فایروال و تو استثناها (exception) ها اضافه ش کن.

مرسی محسن:rolleyes:

سلام دوستان

من تا چند روز پیش این بازی رو داخل ویندوز XP سرویس پک سه داشتم ولی بنا به دلایلی مجبور شدم ویندوزهام رو یکی کنم و فقط 7 نصب کنم و بعد از اولین نصب من هم دقیقا این مشکل پیش آمد و من هم کلا فولدرش رو پاک کردم ( پس مشکلش همه گیره :دی )

سلام
آره تو 7 اصلا وقتی وارد پوشه مکس پین میشی ارور صفحه آبی میاد و ریست میشه
من 7 رو پاک کردم و اکس پی sp3 ریختم
همین الان تمومش کردم مکس پین رو:دی

در عرض 4 روز:دی

MorningStar

Registered User
لایک‌ها
130
دوستان من مكس پين 3 رو الان نصب كردم ولي وقتي رو آيكنش ميزنم

ميگه Please Run Max Payne 3 using launcher

بايد چيكارش كنم؟؟؟

MorningStar

Registered User
لایک‌ها
130
مشكل حل شد بازي اجرا شد ولي اونجايي كه ميگه Enter بزنيد وقتي ميزنم مينويسه Initializing و همينطور ميمونه!!

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
مشكل حل شد بازي اجرا شد ولي اونجايي كه ميگه Enter بزنيد وقتي ميزنم مينويسه Initializing و همينطور ميمونه!!

منم همین مشکل رو داشتم بببین اول اون setup که کار کرک رو میکنه و اخر نصب میشه دوبار هنصب کن و فقط گزینه rockstar رو نصب کن بقیه قبلا نصب شدن بعد یه جای eroor net freamwork میده یه ادرس هست میری به اون ادرس تیک net fream work رو میذاری اوکی می کنی و نصبش می کنی بعد حل میشه

MorningStar

Registered User
لایک‌ها
130
منم همین مشکل رو داشتم بببین اول اون setup که کار کرک رو میکنه و اخر نصب میشه دوبار هنصب کن و فقط گزینه rockstar رو نصب کن بقیه قبلا نصب شدن بعد یه جای eroor net freamwork میده یه ادرس هست میری به اون ادرس تیک net fream work رو میذاری اوکی می کنی و نصبش می کنی بعد حل میشه

الان درست شد بازي هم اجرا شد! ولي يه مشكلي هست كه بازي صدا نداره! كلا صدا نداره جز موقعي كه داري بازي ميكني! يعني فيلم و اينا صدا ندارن.

lovlyboy91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام.منم همین مشکلو دارم ولی با اینکه تیکه Net Framework رو میذارم هم نصب نمیشه.چیکار باید کرد؟

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
الان درست شد بازي هم اجرا شد! ولي يه مشكلي هست كه بازي صدا نداره! كلا صدا نداره جز موقعي كه داري بازي ميكني! يعني فيلم و اينا صدا ندارن.

مال منم همین جوری باید نسخه کامل 8 دی وی دی رو بگیرین برای کاهش حجم کیفیت فیلم ها و صدا حذف شده

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
ماله من کثافت هنگ میکنه . اعصاب معصاب نذاشت واسمون . اه اه .

بالا