کسی میدونه این ارور رو طوری میشه رفع کرد؟مشاهده پیوست 168215
منم این مشکل رو داشتم اگه از رو دسکتاب میاریش این کد رو میده شورت کات روی دسکتاب رو حذف کن از تو بوشه اصلی بازی بیارش و اگه خواستس هون رو شورت کات کن تو دسکتاب
کسی میدونه این ارور رو طوری میشه رفع کرد؟مشاهده پیوست 168215
سلام دوستان
میگماااا بازی mass effect 3 اینجا که میره تو اون ساختمان چند طبقه چطوری ردش کنم؟همون جا که جاهای مختلف داره : مثلا میتونی لباستو عوض کنی و تو سفینه ها بری و اینا)
مرسی
تنضیمات رو چک کن ببین درست یا نه شاید اصلا دکمه ای برای حرکت تعیین نشدهوستان عزیز یه مشکل تو این بازی دارم از دوستان میخام که راهنماییم کنن.
وقتی کاراکتل از ماشین نجات پیدا میکنه و میره سوار ماشین میشه ماشین گاز نمیخوره و هر دکمه ای رو که میزنم ماشین حزکت نمیکنه؟
وستان عزیز یه مشکل تو این بازی دارم از دوستان میخام که راهنماییم کنن.
وقتی کاراکتل از ماشین نجات پیدا میکنه و میره سوار ماشین میشه ماشین گاز نمیخوره و هر دکمه ای رو که میزنم ماشین حزکت نمیکنه؟
تنظیم کردم ولی هیچ فرقی نداره.تمام دکمه های کیبورد تست کردم ولی فایده نداره.دکمه حرکت رو روی w میزارم وقتی میرم تو بازی w رو میگیرم ماشین هیج حرکتی نمی کنه.
یعنی کسی اینجا رو رد نکرده؟:wacko:
نه دوست عزیز تو دنده هم هست.حتی رو حالت دستی میزارم بعد تو دنده میزارم ولی گاز نمی خوره.
این برنامه رو دانلود کن بعد فایلهاش رو در محل نصب بازیت کپی کنآقا تو رو خدا یکی کمک کنه من رفتم یک دسته شوک دار خریدم که باهاش تو فیفا 2012 روی بعضی ها رو کم کنم اما نمیدونم چرا همش وسط بازی دستم کرش میکنه و بازی اونو نمیشناسه روی کامپیوتر دوستم راحت بازی میکنم اما رو لپ تاپ یک نیمه بیشتر دووم نداره و دسته را یهو نمیشناسه.فقط هم با همین دسته مشکل دارمچون دسته دوستتم که از این دسته معمولی هاست راحت کار میکنه.
آقا خیر از جونیتون ببینید یکی یک کمکی بکنه دارم دیونه میشم
سلام
اگر اشتباه نکنم بالای پشت بومه داری میدوی که سقف یکیشون میریزه میوفتی پایین طرف با داس میاد سمتت درسته ؟
آره خوده نامردشه
باید چیکار کنم؟ اصلا راهی برای فرار نیست!