• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

hosseinov

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من گرافیکم 2gig - ATI radeon hd 5450 و رم 4gig و cpu amd x2 270 - 3.40GH دارم اما متاسفانه بازی های GTA IV و Sleeping Dogs هنگام بازی گیر میکنه یعنی گیر گیر میکنه
-2-35-.gif
مخصوصا GTA ! کارت گرافیک رو هم آپدیت کردم اما همونجوره ! به نظرتون مشکل از چیه ؟

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
آقا من گرافیکم 2gig - ATI radeon hd 5450 و رم 4gig و cpu amd x2 270 - 3.40GH دارم اما متاسفانه بازی های GTA IV و Sleeping Dogs هنگام بازی گیر میکنه یعنی گیر گیر میکنه
-2-35-.gif
مخصوصا GTA ! کارت گرافیک رو هم آپدیت کردم اما همونجوره ! به نظرتون مشکل از چیه ؟

ویندوزتون چیه؟بازی های دیگه مشکلی ندارن؟
اون GTA مشکل از خودش هست تا حدودی.یه پچ براش اومده که نصب کنید درست میشه.

hosseinov

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ویندوزتون چیه؟بازی های دیگه مشکلی ندارن؟
اون GTA مشکل از خودش هست تا حدودی.یه پچ براش اومده که نصب کنید درست میشه.

ویندوز 7 . بازیه Sleeping Dogs و need for speed هم اینجوره اما pes یا مکس پین 3 مشکلی نداره !

mehdy.z

Registered User
لایک‌ها
21
-2-35-.gif
عزیز جان گرافیکت نه اینکه ضعیف باشه ولی قوی هم نیست،تنظیمات گرافیک رو تا بکش پایین(مخصوصا GTA) احتمالا باید بهتر فریم بده!!
البته cpu هم خیلی قوی نیست و اگه توی صحنه های شلوغ افت فریم داری ممکنه از ضعف cpu هم باشه!

ali_klassic

Registered User
لایک‌ها
26

ahmadtn

Registered User
لایک‌ها
68
سلام
دوستان من در بازی کال اف به مشکلی برخوردم کرک همه چیز نصب کردم ولی موقع اجرا این ارور رو میده مشه کمک کنید؟Untitled.png

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
واسه مشکل روی کال آف؛ دایرکت ایکس رو بروز کنید به آخرین نسخه یا در صورت نصب بودنش، حذف و مجدد نصب کنید.
ببینید روی دیسکتون چه ابزار های دیگه ای هست، همه رو نصب کنید.

اما مشکل خودم :
روی GTA5 مشکل دارم. وقتی روی یه سیستم نصب میکنیم؛ مشکلی نداره، از سیستم که کپی میگیریم و هارد به بقیه سیستما وصل میکنیم، دیگه اجرا نمیشه. نه روی سیستم اول، نه باقی سیستم ها. فقط روی بعضی از سیستما کارت گرافیک یا تنظیمات resolution تغییر داده شده. سایر مشخصات یکی هست. راه حلی دارید ؟

ahmadtn

Registered User
لایک‌ها
68
واسه مشکل روی کال آف؛ دایرکت ایکس رو بروز کنید به آخرین نسخه یا در صورت نصب بودنش، حذف و مجدد نصب کنید.
ببینید روی دیسکتون چه ابزار های دیگه ای هست، همه رو نصب کنید.

اما مشکل خودم :
روی GTA5 مشکل دارم. وقتی روی یه سیستم نصب میکنیم؛ مشکلی نداره، از سیستم که کپی میگیریم و هارد به بقیه سیستما وصل میکنیم، دیگه اجرا نمیشه. نه روی سیستم اول، نه باقی سیستم ها. فقط روی بعضی از سیستما کارت گرافیک یا تنظیمات resolution تغییر داده شده. سایر مشخصات یکی هست. راه حلی دارید ؟

تشکر ولی مشکل حل نشد!!! نمیدونم چیکار کنم

saeedox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من توی نت میبینم مکس پین 1 ورژن کونگ فو هم هست!!! :blink:
واقعا حقیقت داره؟ من دیدم یه سری فایل اضافه هست توی نت ولی من نتونستم راه بندازم!!!
کسی از دوستان Max Payne 1 Kung Fu رو بازی کرده؟ چطوری باید مکس پین معمولی رو به ورژن کونگ فو تبدیل کرد؟

tolin

Registered User
لایک‌ها
37
سلام دوستان
من با گرافیک بازی GTA IV مشکل دارم به این صورت که تو بازی هر 4 5 ثانیه یه گیر کوچولو میکنه، مشکل 100% از سیستمم نیست و به گرافیکم اعتماد کامل دارم اما شنیدم این مشکل تو GTA IV خیلی رایجه و واسش یه پچ هست، اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم بگه

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
سلام
دوستان ما بعد از کلی ذوق و شوق(هنگام نصب)...الان با این پیغام روبرو میشیم وقتی میخوایم بازی رو اجرا کنیم.:(:(:(:(:(:(
چیکارش کنم؟

sadegh571

Registered User
لایک‌ها
205
فایلی که در این پست پیوست کردم رو دانلود کنید و از حالت زیپ خارج کرده و به پوشه Game که در محل نصب بازی وجود دارد انتقال بدید و نتیجه رو اعلام بفرمایید. :)

فایل های ضمیمه

• rldea.zip
    106 KB · نمایش ها: 3

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
فایلی که در این پست پیوست کردم رو دانلود کنید و از حالت زیپ خارج کرده و به پوشه Game که در محل نصب بازی وجود دارد انتقال بدید و نتیجه رو اعلام بفرمایید. :)
هیچ اتفاقی نیوفتاد همون ارور رو داد.....همین فایل تو اون پوشه موجود بود این جدید رو ریپلیس کردم فقط
چه غلطی کردیم ps3رو فروختیما...!!!! باز این pcسرطان .......................................!!!

ali_klassic

Registered User
لایک‌ها
26
من چند ماهه کانتر بازی میکنم تا وقتی sxe 12.3 fix5 داشتم مشکلی نبود اما حال sxe 13 ریختم هی بازی هنگ میکنه چیکار کنم؟

tolin

Registered User
لایک‌ها
37
سلام دوستان
من با گرافیک بازی GTA IV مشکل دارم به این صورت که تو بازی هر 4 5 ثانیه یه گیر کوچولو میکنه، مشکل 100% از سیستمم نیست و به گرافیکم اعتماد کامل دارم اما شنیدم این مشکل تو GTA IV خیلی رایجه و واسش یه پچ هست، اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم بگه

یه مهندسم جواب مارو بده لدفا...

bon-bast

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. fifa13 برای من frame frame میشه! چرا؟ مشخصات سیستم هم اینه: win xp sp3- cpu 3.2 p4- ram2 ddr3- graphic geforce 210 1g

bon-bast

Registered User
لایک‌ها
0
اگه کسی از gta iv لینک دانلود داره بده لطفا؟ چه سیستمی میخواد؟ رو xp sp3 میاد؟
bf3 رو xp sp3 میاد؟
sleeping dogs روxp sp3 میاد؟

بالا