mehdi bieber
Registered User
رزیدنت چجوریاس ترسناکه چیه؟
:guitar:
ترسناک چیه قیافه زامبیا خندت میندازه انگار داری بازی کمدی بازی میکنی
داداش منتظرت هستم
آقا آیدیتون ادد کردم آن لاینم
اوکی زدم
وظیفس داداش من امیدوارم بازم بتونم کمک کنم به همه افراد محترمی مثل شما قابل تحسین هستنمهدی جان خیلی خجالتمون دادید
لازم دونستم تشکر کنم کلی زحمت کشید وقت گذاشتید حقیقتش زیاد وارد نبودم اذیتتون کردم
وجود افراد نیک همانند شما در این انجمنها واقعا لازم و ستودنی است.
بازي نسبتا ترسناكي هست اما نميشه بهش ترس گفت بيشتر ميشه اسمشو هيجان گذاشت.بازی البته بیش از حد اکشن شده که این مورد بسیار ناامید کننده است، در بعضی از مراحله ها کاملاً فراموش میکنید که داريد یک نسخه از رزیدنت اويل رو بازي ميكنيد.حرکات رزمی بیش از حد ادمو بيشتر ياد بازيهاي كامبت ميندازه.
من توي اين ژانر DEAD SPACE رو ترجيح ميدم و رزيدنت رو هم بيشتر به خاطر ايده هاي خوبش و اينكه بازي خوش سبكي هست ميپسندم.
ترسناک چیه قیافه زامبیا خندت میندازه انگار داری بازی کمدی بازی میکنی![]()
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
مکس پین 3 رو نصب کردم . موقع اجرا صفحه آبی مرگ اومد. چرا؟؟؟
سیستمم خیلی قویه. چی بوده به نظرتون؟؟؟
سلامسلام
آیا نسخه Blackbox همه بازیها نصبشون خیلی طول میکشه؟
به عنوان نمونه منresident evil6 , COD.MW3 رو که نصب میکردم خیلی طول میکشید مثلا 20 الی 30 دقیقه
طبیعیه؟
مرسی مهدی جان
راستی با COD MW3 هم مشکل پیدا کردم
نسخه blackbox بعد نصب آیکون اجرای بازی رو میزنم
مشاهده پیوست 350390
راهنمایی میکنید لطفا
داداش کرک فیکس و اپدیتارو بریز
اخرین نسخه دایرکس رو بریز بعد برو تو قسمت انتی ویروست ببین dll های مکس پین چیزی رو توش نیست اگه هست رستور کن بعد انتی ویروس رو خاموش کن
بعد اتصال به اینترنتو قطع کن اگه social club رو نریختی نصب کن
بعد روی گزینه ی بازی راست کلیک کن بعدش run as administrator رو بزن بعد ی گزینه میاد به نام oflline mode روش کلیک کن وارد بازی میشه و درست میشه انشالله
خدایی نکرده اگه درست نشد این ایدیمه اد م کن تا ببینم مشکلش چیه ی عکس هم از اون صفحه ابیه بذار ببینیم چشه
مشخصات سیستمت چیه؟
داداش این social club یکی از پیش نیاز های اجرا شدن بازی که حتما باید نصب باشه و اگه نباشه بازی اجرا نمیشهمهدی جان قربون معرفتت. راستش بازی رو حذف کردم (ترسیدم آسیب برسونه) و اینکه اصلا آنتی ویروس نداشتم و فایروال رو هم غیر فعال کرده بودم. خودم فکر میکنم از رم باشه. صفحه آبی زود میره نمیشه عکس گرفت. سیستمم خیلی قویه .
cpu:intel corei7 3770k
main:asus p8z77-v pro
ram:corsair xms3-2*4gb-bus2000
power:green gp 885 watt
case: green x7
vga:asus 570 gtx-dcuii
و فکر نکنم کم بیاره. این سوشال کلاب که میگی چی هست؟؟؟
اکه دوباره نصب کردم آی دی رو اد میکنم مزاحمت میشم.
خیلی آقایی که وقت گذاشتی جواب دادی.