• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

shermanpop

Registered User
لایک‌ها
38
داداش از این لینکی بهت میدم دانلود کن ماله کرایسیس رو از اینجا دانلود دانلود کرک Crysis 3 | Download For PC

مدال افتخار چ اروری میده وقتی از بازی خارج میشه ؟کرک و اپدیت جدیدشو ریختی؟داخل بازی کند نیستش؟

بازی مدال اروری نمیده از بازی خارج میشه بعد 4 یا 5 دقیقه بازی خود به خود صفحه وامیسه بعد از بازی خارج میشه

Logitech

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان

Resident evil 6 نسخه blackbox-reloaded نصب کردم وقتی آیکون بزی رو میزنم میگه err.jpg
در صوریکه این فایل توو فولدری بنام ori در محل نصب موجوده در هر حال فایل مربوطه رو ب رووت فولدر بازی ریختم
حالا اینومیگه
er2.jpg

هم استیم آپدیت نصب هست هم بازیهای tomb raider -crysis- farcry3 رو سیستم اجرا میشن
کسی میتونه راهنمایی کنه

ممنون

shermanpop

Registered User
لایک‌ها
38
ممنون از آقا مهدی بابت راهنمایی راه اندازی بازی Crysis 3
الان در مرحله سوم وقتی وارد جنگل میشه و اون تک تیر انداز رو برمیداره که اون سه تا اسلحه روی برج رو بزنه ولی تکتیر انداز تیری نداره.
چکار باید کرد

1234599562.jpg

1234599578.jpg

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,770
Crysisهنوزم تک نفریه یا مث کال اف دیوتی گروهیه؟

ex_man99

Registered User
لایک‌ها
57
الان در مرحله سوم وقتی وارد جنگل میشه و اون تک تیر انداز رو برمیداره که اون سه تا اسلحه روی برج رو بزنه ولی تکتیر انداز تیری نداره.
چکار باید کرد

مشاهده پیوست 348268

مشاهده پیوست 348269

منم همین مشکل رو دارم و نمیدونم چیکار باید بکنم؟؟

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,459
Crysisهنوزم تک نفریه یا مث کال اف دیوتی گروهیه؟
تقریبا تا وسطاش که ما اومدیم تک نفریه البته یه نفرهم هست که توی بعضی از مرحله ها در کنارته البته زیاد کمک حالت نیست چون تو رباتی اون انسان و زیاد نمیتونه بهت کمک کنه

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,770
تقریبا تا وسطاش که ما اومدیم تک نفریه البته یه نفرهم هست که توی بعضی از مرحله ها در کنارته البته زیاد کمک حالت نیست چون تو رباتی اون انسان و زیاد نمیتونه بهت کمک کنه

این تنهایی بودنش خیلی اعصاب خورد کنه:guilty:
3 جدیدشه؟ اون که گرفتم حدودا ماله 6 ماه پیشه یادم نیست شمارش:D

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
سلام دوستان

Resident evil 6 نسخه blackbox-reloaded نصب کردم وقتی آیکون بزی رو میزنم میگه مشاهده پیوست 347268
در صوریکه این فایل توو فولدری بنام ori در محل نصب موجوده در هر حال فایل مربوطه رو ب رووت فولدر بازی ریختم
حالا اینومیگه
مشاهده پیوست 347269

هم استیم آپدیت نصب هست هم بازیهای tomb raider -crysis- farcry3 رو سیستم اجرا میشن
کسی میتونه راهنمایی کنه

ممنون
سلام داداش ایدی منو ادد کن تا یادت بدم arman_tm21

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
چکار باید کرد

مشاهده پیوست 348268

مشاهده پیوست 348269
داداشی کرک فیکس 2 رو نصب کردی ؟این باگه غول مرجله اخرم نمیمیره تا کرک فیکس و نصب نکنی

shermanpop

Registered User
لایک‌ها
38

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,459
این تنهایی بودنش خیلی اعصاب خورد کنه:guilty:
3 جدیدشه؟ اون که گرفتم حدودا ماله 6 ماه پیشه یادم نیست شمارش:D
من هم زياد با اين تنها بودنش حال نميكنم ولي يه جورايي يه مزيت به حساب مياد كه هيجان بازي رو بيشتر كرده
نسخه ي 3 جديدترينشه كه نسبت به نسخه هاي قبلي جزئيات گرافيكي خيلي بالايي داره و گرافيكو به صلابه ميكشه
از بازي هاي با سبك گروهي رزيدنت6 هست كه بازي خوبي از اب در اومده كه همیشه یک نفر دیگه به عنوان همراه در کنار شما بازی می کنه و هوش مصنوعي بالايي هم دارد.:cool:

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
منم همین مشکل رو دارم و نمیدونم چیکار باید بکنم؟؟

داداش شما این تراینرو دانلود کن خب وقتی دانلود کردی قبل از اکسترک انتی ویروست رو خاموش کن بعد اکسترک کن بعد اجراش کن روش نوشته چه دکمه هایی رو بزنی که تیر بی نهایت یا پر بشه بعد از بازی لذت ببر لینک دانلود ترینر:لینک مستقیم

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
من هم زياد با اين تنها بودنش حال نميكنم ولي يه جورايي يه مزيت به حساب مياد كه هيجان بازي رو بيشتر كرده
نسخه ي 3 جديدترينشه كه نسبت به نسخه هاي قبلي جزئيات گرافيكي خيلي بالايي داره و گرافيكو به صلابه ميكشه
از بازي هاي با سبك گروهي رزيدنت6 هست كه بازي خوبي از اب در اومده كه همیشه یک نفر دیگه به عنوان همراه در کنار شما بازی می کنه و هوش مصنوعي بالايي هم دارد.:cool:
خدایی هوش مصنوعی هاشون خیلی بالاس من مانور میدادم اونا هم حرکت میکنن بعد انقدر گزافیکش غوله که حد نداره
battle 4 داره میاد میخواد بترکونه

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,770

رزیدنت چجوریاس ترسناکه چیه؟:D
:guitar:

بالا