• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
دوستان روزگارتون مسرور
من زیاد بازی نمیکنم یه پی اس بازی میکنم
فامیلمون اومد و رئال رو از تو بخش ادیتش همه رو تا ته قوی کرد
الان بخام ب همون حالت درستش برگردونم باید چکار کنم؟

sobhan4752

Registered User
لایک‌ها
49
دوستان روزگارتون مسرور
من زیاد بازی نمیکنم یه پی اس بازی میکنم
فامیلمون اومد و رئال رو از تو بخش ادیتش همه رو تا ته قوی کرد
الان بخام ب همون حالت درستش برگردونم باید چکار کنم؟

داداش بری توی همون منو ادیت و هر قسمت که بری یه دکمه زرد رنگ هست برای برگردوندن روی دیفالت بازی...
روی دسته دکمه مثلث بود تا جایی که یادم میاد..

MORTAL229

Registered User
لایک‌ها
160
یعنی چند نوع دی وی دی پخش شده توی بازار؟؟
خوب کسی که همین نوع دی وی دی رو داشته باشه میتونه اون فایل رو به من بده دیگه....
البته تصورم اینه که اینجوری باید مشکل حل بشه... دی وی دی های من 40 پارت 52 مگی دارن!!!

رفیق برو نرم افزار IsoBusterرو نصب کن بعد فایل خرابتو بده بهش سکتور به سکتور برات فایلو اکسترکت میکنه.اگه بازم مشکلی داشتی بگو.من تو خرابی بازی ها یه جورایی...بیخیال ادعا نمیکنم.البته به دوستان بی احترامی نشه.

MORTAL229

Registered User
لایک‌ها
160
مشکل اساسی با بازی توم ریدر TOMB RAIDER دارم ... اونم اینه که وقتی یه گرگ بهت حمله میکنه و صحنه آهسته میشه که تو یه سری از دکمه هارو بزنی مال من فقط یه حلقه تو خالی نشون میده نمیگه کدوم دکمه رو بزنی..... یه جای دیگه اش هم هست که یه نفر میگیره خفت کنه تو باز هم باید اون دکمه رو بزنی تا آزاد بشی ولی باز هم یه حلقه تو خالی فک کنم تمام کلید هارو امتحان کردم ولی باز هم نشد .... کمک فوری گیر کردم اون مرحلش ....ممنون

رفیق کرکتو عوض کن.عوض کردی نشد بگو باز

Last edited:

shermanpop

Registered User
لایک‌ها
38
سلام
جدیداً ویندوز عوض کردم بازی ها رو دوباره نصب کردم ولی فقط بازی crysis2 اجرا نمیشه. همه درایور ها هم نصبه دایرکست 11 هم نصبه فریم ورک 4 هم نصبه جاوا هم نصبه دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه.
چند بار نصب کردم بی آنتی ویروس هم اجرا کردم نشد. خود بازی هم کرک نداره قبلا نصب کردم. نمیدونم مشکل چیه

MORTAL229

Registered User
لایک‌ها
160
سلام
جدیداً ویندوز عوض کردم بازی ها رو دوباره نصب کردم ولی فقط بازی crysis2 اجرا نمیشه. همه درایور ها هم نصبه دایرکست 11 هم نصبه فریم ورک 4 هم نصبه جاوا هم نصبه دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه.
چند بار نصب کردم بی آنتی ویروس هم اجرا کردم نشد. خود بازی هم کرک نداره قبلا نصب کردم. نمیدونم مشکل چیه

سلام.رفیق مشکلتو دقیق تر بگو که دست ادم باز باشه بدونه چی بگه بهت!مثلا Errorمیده؟میره تو بازی میپره بیرون؟چیشه؟اگه Errorمیده که یا بنویس چی میگه یا عکس بگیر بزار اینجا.این مشخصاتم بده

بهم:قبلا بازی کردی؟ویندوزت چیه؟سخت افزارات رو مدلشو بگو.اگه گرافیکتم اپدیت نیس اپدیتش کن،یه کرک معتبر هم از نت بگیر.دقیق بگو،امیدوارم مشکلت حل شه
:)

zaminz

Registered User
لایک‌ها
1,103
سلام دوستان.من ی ضدحال بد خوردم توی بازیه devil may cry نسخه بلک باکس رو گرفتم هرچی میرم وقتی میام بیرون تا مرحله 4 سیو میشه!!!!:(

shermanpop

Registered User
لایک‌ها
38
سلام.رفیق مشکلتو دقیق تر بگو که دست ادم باز باشه بدونه چی بگه بهت!مثلا Errorمیده؟میره تو بازی میپره بیرون؟چیشه؟اگه Errorمیده که یا بنویس چی میگه یا عکس بگیر بزار اینجا.این مشخصاتم بده

بهم:قبلا بازی کردی؟ویندوزت چیه؟سخت افزارات رو مدلشو بگو.اگه گرافیکتم اپدیت نیس اپدیتش کن،یه کرک معتبر هم از نت بگیر.دقیق بگو،امیدوارم مشکلت حل شه
:)

ارور نمیده وقتی رو آیکون کلیک میکنم close program میزنه ویندوز 7
گرافیگ 560Ti هست درایور هم ورژن 310 هست که تازه اومده.
قبلا بازی کردم کرک هم نداره دایریکس 11 هم نصب کردم
کلا همه چیز روند نصب همیشگی بوده

Sent from mobile phone

MORTAL229

Registered User
لایک‌ها
160
سلام دوستان.من ی ضدحال بد خوردم توی بازیه devil may cry نسخه بلک باکس رو گرفتم هرچی میرم وقتی میام بیرون تا مرحله 4 سیو میشه!!!!:(

سلام.رفیق کرکتو عوض کن یه کرک معتبر بگیر.اگه نشد دیگه نمیدونم.چون این بازیو بازی نکردم هنوز.راستی تنظیمات بازیتو یه چک بکن
ارور نمیده وقتی رو آیکون کلیک میکنم close program میزنه ویندوز 7
گرافیگ 560Ti هست درایور هم ورژن 310 هست که تازه اومده.
قبلا بازی کردم کرک هم نداره دایریکس 11 هم نصب کردم
کلا همه چیز روند نصب همیشگی بوده

Sent from mobile phone

شماMicrosoft Visual C++ 2005 Redistributable

Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable

Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable اینارو نصب کن البته باید ببینی ویندوزت چند بیتی هست بسته به همون نیاز بگیری و نصب کنی.توی اکثر بازی ها هم داره خودش.بگرد ببین اگه داره نصب کن.نرم افزار هایی که تو خوده پوشه بازی

داره رو نصب کن.درایور هم ورژن314شو من دارم اونم ماله یه ماه پیش.حیف سیستمت دستم نیس وگرنه میترکوندمش برات که حال کنی.اگه درست نشد بگو باز،یا ایمیلتو پ خ کن تا راحت تر بگم چه کار کنی

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
سلام من در بازی evil 6 همه کار هارو در نصب درست انجام دادم از جمله ریختن کرک و نصب ساپورت ولی باز اجرا نمیشه ارور dll میده کرکشم ریختم anti ویروس هم غیر فعال کردم کسی میتونه راهنماییم کنه مشکلم حل شه ممنون

shermanpop

Registered User
لایک‌ها
38
شماMicrosoft Visual C++ 2005 Redistributable

Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable

Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable اینارو نصب کن البته باید ببینی ویندوزت چند بیتی هست بسته به همون نیاز بگیری و نصب کنی.توی اکثر بازی ها هم داره خودش.بگرد ببین اگه داره نصب کن.نرم افزار هایی که تو خوده پوشه بازی

داره رو نصب کن.درایور هم ورژن314شو من دارم اونم ماله یه ماه پیش.حیف سیستمت دستم نیس وگرنه میترکوندمش برات که حال کنی.اگه درست نشد بگو باز،یا ایمیلتو پ خ کن تا راحت تر بگم چه کار کنی

اینا رو هم نگاه کردم همه نصب شده اند درایور 314 رو هم دانلود کردم نصبیدم ولی هنوز همونجوریه. ویندوز 7 دارم 64 بیت
اینم تصویر ارور هست.

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
سلام من در بازی evil 6 همه کار هارو در نصب درست انجام دادم از جمله ریختن کرک و نصب ساپورت ولی باز اجرا نمیشه ارور dll میده کرکشم ریختم anti ویروس هم غیر فعال کردم کسی میتونه راهنماییم کنه مشکلم حل شه ممنون

اینا رو هم نگاه کردم همه نصب شده اند درایور 314 رو هم دانلود کردم نصبیدم ولی هنوز همونجوریه. ویندوز 7 دارم 64 بیت
اینم تصویر ارور هست.

نسخه بازی؟نسخه وین؟

shermanpop

Registered User
لایک‌ها
38
نسخه بازی؟نسخه وین؟

نسخه بازی رو نمیدونم ولی ویندوز 7 ورژن 64 بیتی هست تا همین امروز هم آپدیتش کردم. قبلا روی همین ویندوز بازی رو انجام دادم.
از وقتی ویندوز رو عوض کردم اینطوری شده.

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
نسخه ی بازی رو نمیدونم ولی ویندوزم 7 67 بیت

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
نسخه بازی رو نمیدونم ولی ویندوز 7 ورژن 64 بیتی هست تا همین امروز هم آپدیتش کردم. قبلا روی همین ویندوز بازی رو انجام دادم.
از وقتی ویندوز رو عوض کردم اینطوری شده.
احتمالا درایورها رو کامل نصب نکردی + یه سری برنامه برای اجرا مثل برنامه استیم دات نت فروم ورک و c++

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
نسخه ی بازی رو نمیدونم ولی ویندوزم 7 67 بیت
1. برنامه استیم رو نصب کردی ؟
2. اگه بالایی آره پس انتی ویروس یه فایلی رو پاک میکنه
آنتی ویروست چیه ؟ اگه نود هستش بگو کمکت کنم

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
1. برنامه استیم رو نصب کردی ؟
2. اگه بالایی آره پس انتی ویروس یه فایلی رو پاک میکنه
آنتی ویروست چیه ؟ اگه نود هستش بگو کمکت کنم

داداش نود 32 هستش استیم هم نصبه این ارورو میده
Untitled.png
ممنون میشم کمکم کنی

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
داداش نود 32 هستش استیم هم نصبه این ارورو میده
مشاهده پیوست 337169
ممنون میشم کمکم کنی
داداش اگه استیم مطمعن نیستی نصبه این لینک دانلودشه دانلود Steam 17.01.2013 - نرم افزار مورد نیاز برای اجرای بازی های شرکت Valve - دانلودرها

اینم برای نود بعد نصب بازی و کلیه ی کرک بازی نود یه فایلی رو پاک میکنه این کارو بکنید :نود رو باز بکنید بعد برید در ستون سمت چپ به تولز بعد برید به قرنطینه از اونجا فایلی رو که مربوط به بازی هستش رو انتخاب بکنید بعد ریسستور رو بزنید قبلش اسمشو به یاد داشته باشید بعد f5 رو بزنید توی نود گزینه Exclusions رو پیدا کنید بعد دکمه ادد رو بزنید اون فایلی رو که رزیستور کردید رو پیدا کنید و اوکی رو بزنید و بازی کنید

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
داداش من نودم 5 هستش
Untitled.png
بعدش داداش من همشونو رستور میکنم بعد چیکار کنم ؟

بالا