dmohamad188
Registered User
سلام به همه دوستلن.بچه ها این بازی تازه اومده و می خوام بدونم اگه با ته گرافیک بخوام بازی کنم چه گرافیکی لازم داره؟
سلام دوستان امروز ویندوز 8 نسخه enterprise رو نصب کردم. همه چیش خوبه ولی pes2013 رو اجرا نمیکنه. وقتی روpes کلیک میکنم هیچی نمیاد.
کسی میدونه باید چیکارکنم؟؟
سلام به همه دوستلن.بچه ها این بازی تازه اومده و می خوام بدونم اگه با ته گرافیک بخوام بازی کنم چه گرافیکی لازم داره؟
سلام دوستان
من با نصب بازی Call of Duty Black Ops II به مشکل خوردم قبلا روی 8 نصب کردم بازی رو اجرا کرد ولی الان که 7 دارم بازی اجرا نمی شه و پیغام زیر رو برام می فرسته به نظر شما مشکلش چیه ؟! برنامه Steam رو هم کانکت شدم وآپدیت کرد و با اکانتم بالا آمد نمی دونم مشکل چیه !
ممنون می شوم کمکم کنید :happy:
ادیت : Steam رو به صورت آفلاین هم تست کردم و در عکس بالا هم هست آیکونش![]()
گرافیک اپدیته؟ کرک چی هستش؟
سلامسلام دوست من
برای کرک یک فایل 30 مگی تقریبا از SKIDROW اون که پیلتر نیست دان کردم پسورد می خواست پسوردشم گفته بود برید به آدرس سایتی که اونجا هم گویا خراب بود ولی خود کرکی که داخلش بود CoDBo2_SKIDROWGAMES.NET 11مگی بود .
گرافیک رو هم آخرین ورژنش رو برای ویندوزم گرفتم نصب کردم 5770 AMD هم کارت گرافیکیمه با 8 گیگ رم و سی پی یو 4 هسته ای AMD 955 .
واقعا نمی دونم مشکلش چیه![]()
سلام
دانلود کرک سالم بازی Call Of Duty Black Ops 2 | Download For PC
من از رو این رفتم درست شد
همشو تست کن
ممنون نشد که نشد
نمی دونم مشکل چیه ورژن دایریکس 11 هستش گرافیک رو دوباره آخرین ورژنش رو گرفتم و نصب کردم , کرک رو هم هردوتاش رو تست کردم (فکر نکنم مشکل از بازی باشه یا کرکش چون با 8 بازی بالا آمد :| ) NET F 4.5 رو هم مجدادا ترمیم کردم.
ممنون از کمکتون این بازی فکر کنم می خواد نصب نشه![]()
اخه زیپ نیستن نمیشه.با همون اسپلیت چجوری میشه جوینشون کردبا نرم افزار winrar میشه اکسترکتشون کرد.
خوب ميتونست خيلي راحت برات با فرمت rar به چند قسمت تقسيمشون كنه و بهد شما فايلها رو يكي ميكرديد
اين لينك براي دانلود درايور مجازي
دانلود رايگان نسخه Pro Advanced با لينک مستقيم - 19.3 مگابايت
دانلود رايگان نسخه Lite با لينک مستقيم - 13.4 مگابايت
برنامه رو دانلود كن بعد از طريق اين درايور بازي رو نصب كن
چجوری باید از پرو ادونس استفده کنم