• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

gorg2

Registered User
لایک‌ها
114
سون 64 بیت.........راستی وقتی میخواد بازی بالا بیاد گوشه پنجره اش مینویسه dmc dx9......دایرکت 11 چرا نمیشه؟

یه عگس بگیر بزار منظورت اینه که این ارور رو میده یا نه فقط مث یه متن
از اونجاییی هم که گفتی 45 دقیقه درسته بعد مشکل پیدا می کنه شاید مشکل از فن باشه بعد چند دقیقه دستتو بزار روی کیس و یا حتی درشو باز کن ببین توش گرم یا نه
من تو تابستون(تو منطقه گرم سیر زندگی می کنم) در کیس رو باز می کردم و پنکه رو روشن می کردم هم خودمو خنک می کرد هم کیس
اگه مشکل از گرما بود اول جاشو تغییر بده تا مثلا اگه کنار دیوار از دیوار دورش کن یه جایی در جریان هوا
منم با سیستمم مشکل هنگ های متوالی رو داشتم بعد نصب دو تا فن اضافه مشکل حل شد و کارایی رفت بالا

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
سون 64 بیت.........راستی وقتی میخواد بازی بالا بیاد گوشه پنجره اش مینویسه dmc dx9......دایرکت 11 چرا نمیشه؟

مال منم همین رو مینویسه ولی مشکلی نداره نسخه بازیت چیه؟

abbas_mt

Registered User
لایک‌ها
586
یه عگس بگیر بزار منظورت اینه که این ارور رو میده یا نه فقط مث یه متن
از اونجاییی هم که گفتی 45 دقیقه درسته بعد مشکل پیدا می کنه شاید مشکل از فن باشه بعد چند دقیقه دستتو بزار روی کیس و یا حتی درشو باز کن ببین توش گرم یا نه
من تو تابستون(تو منطقه گرم سیر زندگی می کنم) در کیس رو باز می کردم و پنکه رو روشن می کردم هم خودمو خنک می کرد هم کیس
اگه مشکل از گرما بود اول جاشو تغییر بده تا مثلا اگه کنار دیوار از دیوار دورش کن یه جایی در جریان هوا
منم با سیستمم مشکل هنگ های متوالی رو داشتم بعد نصب دو تا فن اضافه مشکل حل شد و کارایی رفت بالا

ممنون از پاسخ دوست عزیز......تو بازیهای دیگه به هیچ عنوان مشکل ندارم....فن گرافیکم سالمه....ناسلامتی twin frozer 3 هستش ها:)...الانم dead space 3 رو راحت دارم بازی میکنم.......باز هم ممنون.....ولی این مشکل بدجوری رو اعصابه......تا بازی بهت میچسبه...شروع میکنه به لگ زدن....از بازی میام بیرون دوباره میرم درست میشه...دوباره بعد از نیم ساعت همون آشو و کاسه.

abbas_mt

Registered User
لایک‌ها
586
مال منم همین رو مینویسه ولی مشکلی نداره نسخه بازیت چیه؟

نسخه reloaded.....از دانلودها دانلود کردم...........نمیدونم چه جوری دایرکت 11 میشه کردش....در حال سرچم.

abbas_mt

Registered User
لایک‌ها
586
ظاهرا اینجوری که سرچ کردم چند نفر مشکل منو دارن ولی هنوز حل نشده.......ضمنا دایرکت 11 هم نمیشه....چون پورت شده از روی کنسوله......و برای کنسول هم براساس دایرکت 9 ساخته شده....انگار آنریل 3 دایرکت 11 نداره و قراره تو ورژن های بعدی فعالش کنن....تو فروم استیم همچین صحبتایی میکردن.
چی بگم والا.

abbas_mt

Registered User
لایک‌ها
586
مشکلم با نرم افزار D3DOverrider تا 80 درصد حل شد ممنون از دوستان.

ali0z

Registered User
لایک‌ها
71
درود بر دوستان گیمر
من این چند روزه درگیر یکی از مرحله های بازی Assassins Creed III شدم که کم کم داره کلافم میکنه!!
نشانی از مرحله:اون مرحله ای که توش باید 5 تا کشتی باید نابود کنی , پدرشم کنارش هست:Dامید وارم فهمیده باشین کدومو میگم.
ممنون

Last edited:

mahdi1990

Registered User
لایک‌ها
63
سلام دوستان گلم
مشکل از این قراره که من و دوستم لپ تاپامونو با هم شبکه کردیم تا کانتر بازی کنیم ولی وقتی میخوایم وارد بازی هم دیگه بشیم ارور invalid cd key میده. هرکی cd key فعال یا برنامه fix invalid cd key فعال داره یا راه حلشو داره بهم بده ثواب داره بخدا. خیلی ممنون

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,770
خوبه کسی خواب نداره:D
سریال ها یکی بوده؟

PS3.ONE

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
354
دوست عزيز من خودم تا 6 ماه پيش گيم نت داشتم اصلا اگه ورژن بازي ها يكي باشه احتياجي به سريال نيست
ولي بيا اين سريال براي كانتر استريك 1.6 هست شايد بكارت اومد
5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY

PS3.ONE

کاربر فعال
لایک‌ها
354
اصولا اگه ترجمه ها بروز و اختصاصي باشه بابت هر ترجمه بيد مبلغي رو در نظر بگيرن

PS3.ONE

کاربر فعال
لایک‌ها
354
اجازه بديد از دوستان براتون جوابش رو گير ميارم

Irancell_ea

Registered User
لایک‌ها
47
خب این دیگه راهنمایی نمیخواد که
اون 5 تا رو نابود کن،با کشتی خودت بهشون توپ پرتاپ کن،ولی سخته من پدرم دراومد تا رد کردم مرحله رو

ali0z

Registered User
لایک‌ها
71
اون کشتی بزرگه سخت نابود میشه , برای همین دچار اشتباه شدم.ممنون از راهنمایی هاتون

gorg2

Registered User
لایک‌ها
114
هنوز این مراحل اسونن
تو مراحل کشتی یه مرحله هست که از ساحل با توپ می گیرنت زیر اتیش باید تیکاف بده با کشتی ولی این مرحله جزو داستان نیست

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
سلام دوستان امروز ویندوز 8 نسخه enterprise رو نصب کردم. همه چیش خوبه ولی pes2013 رو اجرا نمیکنه. وقتی روpes کلیک میکنم هیچی نمیاد.
کسی میدونه باید چیکارکنم؟؟

بالا