• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
اتفاقا سیستم خودم 64 بیتی و بدون مشکل نصب شد ولی سیستم برادرم 32 بیتی
یعنی امکانش هست از این باشه بازی های دیگه ای با حجم و گرافیک بیشتر هم نصب کردم روش مشکلی نداشتن همه نسخه های قبلی cod از همون نسخه یکش که مال جنگ چهانی بود تا cod black ops 1 و mw 1و2و3
اما این یکی بد جوری گیر داده

من بیشتر روی ویندوز شک دارم چون روی 64 بیت مشکلی نداره ولی این اره چون یسری بازی ها فقط 64 بیت میاد

سلام دوستان

بالاخره Call Of Duty B-ops 2 رو سیستمم نصب شد راحت بازی اجرا میشه ولی ساعت باید 8+ تغییر زون بده و steam , کرک هم نصب هستند

هیچ راه حلی برا MW3 نیست؟

Windows 8 Pro x64
CPU i7 3632
8G Ram
Geforce GT 640M LE 1G

ممنون

کرک جدید رو بریزی احتیاجی به تغییر ساعت نیست

ولا وین هشت فعلان یسری بازی هارو پشتیبانی میکنه اگه بازی پج جدید برای وین هشت داشته باشه میاد

از طریق compatibility روی وین سون بزار ببین اوکی میشه یا ویستا

ارور نمیده؟

یکی تست کرده اومده

Windows 8 Consumer Preview - Compatibility List - Page 2 - Steam Users' Forums

Logitech

Registered User
لایک‌ها
1
من بیشتر روی ویندوز شک دارم چون روی 64 بیت مشکلی نداره ولی این اره چون یسری بازی ها فقط 64 بیت میاد

کرک جدید رو بریزی احتیاجی به تغییر ساعت نیست

ولا وین هشت فعلان یسری بازی هارو پشتیبانی میکنه اگه بازی پج جدید برای وین هشت داشته باشه میاد

از طریق compatibility روی وین سون بزار ببین اوکی میشه یا ویستا

ارور نمیده؟

یکی تست کرده اومده

Windows 8 Consumer Preview - Compatibility List - Page 2 - Steam Users' Forums

نمیشه !
اعصابم خورد کرد

اصلا اشتباه کردم رفتم از این dvd شرکتی ها خریدم! این لوح زرین نیکان خودش نصب میکنه خودش کرک کپی میکنه اصلا فایده نداره
فکر کنم مثل بلک آپس از پی سی دانلود دانلودش کنم بهتر باشه
خیلی تمیز و شیک دمشون گرم

vahidati

Registered User
لایک‌ها
24
سلام دوستان بنظر شما مشکل بازی Far Cry 3 چی هست کسی تا حالا بهش فکر کرده مشکل این بازی طبق نظر سنجی جمعی از دوستان از شهر خود و شهر همسایه بالغ بر 200 نفر موقع بازی Far Cry 3 به محض گذشتن زمانی حول کوش نیم ساعت تا 45 دقیقه حالت (تحوو)یا همون بالا آوردن خودمون بهشون دست میده و تنها 20 نفر اعلام کردن که حیچ مشکلی با این بازی ندارن آیا شما هم همین حس رو دارید
[h=3][/h]

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
نمیشه !
اعصابم خورد کرد

اصلا اشتباه کردم رفتم از این dvd شرکتی ها خریدم! این لوح زرین نیکان خودش نصب میکنه خودش کرک کپی میکنه اصلا فایده نداره
فکر کنم مثل بلک آپس از پی سی دانلود دانلودش کنم بهتر باشه
خیلی تمیز و شیک دمشون گرم

بیا از خودم بگیر

وقت کردم خودم 8 نصب میکنم تست میکنم براتون

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
بازی مزخرفی هست که پس از طی کردن 2 مرحله یعنی درست همونجایی که فرار میکنه و میره شکار گوزن پی به مشاهده پیوست 298239 بودن بازی میبریم:D

666Watts

Registered User
لایک‌ها
48
دقيقا منم سر گيجه شديد ميگرفتم. D:

vahidati

Registered User
لایک‌ها
24
من تا به حال بازی های زیادی انجام دادم ولی هیچ وقت حالت تحو بهم دست نداده و نفسم تنگ نشده که این بازی این کارو می کنه نمودونم دلیلش چیه خلاصه یه جای این بازی میلنگه فکر کنم از نظر گرافیکی مشکل داره

gorg2

Registered User
لایک‌ها
114

mortal2

Registered User
لایک‌ها
47
اقا آخرت بازیه من تا وقتی بازی نکرده بودم فکر نمی کردم انقدر قشنگ باشه زمین بازی خیلی بزرگه من شده 2 3 ساعتم بازی کنم مشکل سر گیجه نداشتم شاید مانیتور مشکل داره یا بازیرو با گرافیک کم اجرا می کنید مثل crysis2 تو جنگله سوار همه چی میشه
من فقط یه مرحلش گیر کردم باید سنگ بندازی هواس پرت کنی

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
بعد از هر 30 دقیقه بازی باید 5 دقیقه به چشم اتون استراحت بدین تا اینجوری نشین .. یکی از بهترین بازیهایی بود که این اواخر بازی کرده بودم .. فوق العاده بود ..

vahidati

Registered User
لایک‌ها
24
داخل جالب بودن بازی که شکی نیست ولی خیلی ها اعلام کردن که چنین مشکلی دارن

abbas_mt

Registered User
لایک‌ها
586
دوستان بنده یه مشکلی در بازی dmc 5 دارم....امیدوارم راهنماییم کنید.....شاید شما هم براتون پیش اومده باشه.....مشکلم اینه که نیم ساعت تا 45 دقیقه از بازی که میگذره شروع میکنه به لگ زدن صدا و تصویر.....از لحاظ سخت افزاری مشکلی ندارم....درایورم هم جدیدترینه...تمام کرک هاشو (3dm-Reloaded) تست کردم......فقط فک کنم با گرافیکای انویدیا مشکلی داره؟درسته؟
چون به هر حال اولش AMD رو تبلیغ میکنه گفتم شاید مثل sleeping dogs بعضی قسمتهاش و اجرای بدون لگ بازی فقط روی رادئون جواب میده.
کسی از دوستان راهکاری بلد نیست که مشکل رو برطرف کنم؟
ممنون.

gorg2

Registered User
لایک‌ها
114
بازی عالیه ای
از شکار و کشتن و ........ تا داستانش که اخرش باید بین چپ و راست انتخاب کنی مرگ یا زندگی کشتن و کشته شدن یا زندگی و فرار

gorg2

Registered User
لایک‌ها
114
دوستان بنده یه مشکلی در بازی dmc 5 دارم....امیدوارم راهنماییم کنید.....شاید شما هم براتون پیش اومده باشه.....مشکلم اینه که نیم ساعت تا 45 دقیقه از بازی که میگذره شروع میکنه به لگ زدن صدا و تصویر.....از لحاظ سخت افزاری مشکلی ندارم....درایورم هم جدیدترینه...تمام کرک هاشو (3dm-Reloaded) تست کردم......فقط فک کنم با گرافیکای انویدیا مشکلی داره؟درسته؟
چون به هر حال اولش AMD رو تبلیغ میکنه گفتم شاید مثل sleeping dogs بعضی قسمتهاش و اجرای بدون لگ بازی فقط روی رادئون جواب میده.
ممنون.
مشخصات سیستمتو بگو
با لبتاب بازی می کنی یا دکستاپ

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
قیمتات چجوریه
از کاوه ارزون تر میدی؟
dvd هات چی هستن؟
لیست بازی ها رم پ خ کن لطفا

پ ن :کاوه که کیگم ایشونه نمایش مشخصات: KMSDVDDIVX - PersianTools Forums
قیمت ها از اونم مناسبتره

ممنون.

نه من که مشکلی ندارم با 660 انویدیا

abbas_mt

Registered User
لایک‌ها
586
مشخصات سیستمتو بگو
با لبتاب بازی می کنی یا دکستاپ

دسکتاپ.
رم 8 گیگ باس 1600 hyperx kingston dual channel
مادربرد asrock h61icafe
'گرافیک gtx 560 ti hawk
درایور 310.90
سی پی یو : 3220 IVY bridge 3.3GH intel
هارد 500 seagate

اعصاب نذاشته واسه ما.....یه گیر بیخودیه ول کنم نیست!

بالا