منم یه مشکل دارم با این بازی
کرک رو ریختم اپدیت 1و 2 و بعدش 3 رو هم نصب کردم
steam و directx رو هم نصب کردم ولی اصلا بازی اجرا نمی شه مشکل اینجاست که هیچ اخطار و اروری هم نمی ده فقط بالا نمی یاد
اگر اروری نمیده باید از task manager یکی از cpu ها شو غیر فعال کنید اگه درست یادم بیاد(task manager, process, HMA.exe,right click,set affinity) تیک یکی از cpu ها رو برمیدارید
اگر اررو directx بده باید ویندوز رو اپدیت کنید
در ضمن این بازی(Hitman:Absolution) با ویندوز 8 مشکل داره
سلام کسی نیست جواب بده
بازی بدون مشکل رو سیستم خودم نصب شد ولی رو سیستم برادرم این اخطارو میده
مشاهده پیوست 296057
directx رو هم نصب کردم همونی که تو خود دی وی دی بوده
مشخصات سیستم هم اینه
processor:intel core(tm)
ram 3\5
ویندوز 32 بیت
بازی هایی هم که قبلا روی سیستم انجام شده از مکس پین 3 بگیر تا cod8
الانم far cry 3 بدون مشکل نصب و اجرا شد
تو کدوم بازی مشکل داری؟کرک جدید رو ریختی؟
برای باری بهتره ویندوز سون نصب کنیسلام دوستان
امکان اجرای Call of Duty Modern Warfare 3 روی سیستم عامل windows 8 Pro x64 هست؟
حقیقتش بعد از یکی دو سال گفتم یک بازی بگیریم رفتم Call of Duty Modern Warfare 3 گرفتم روی win 8 pro 64 genuine نصب شد ولی اجرا نمیشه ویندوز آپدیت هم هست
بیخیالش شدم
میخواستم ببینم دوستان میتونن راهنمایی کنند؟
اینم بگم که Call Of Duty 4 - Modern Warfare اجرا میشه
Windows 8 Pro x64
CPU i7 3632
8G Ram
Geforce GT 640M LE 1G
ممنون
بازی مشکلی نداره کرک هاشم تست کردم رو سیستم خودم نصب میشه ولی رو سیستم برادرم نصب نمی شهورزنش بازی چیه بلک باکس هست یا نه؟کدوم کرک تو تست کردی اسکیدرو یا3dm?
اگه دایرکس رو ریختی نباید مشکلی باشه
عزیز من که 8 نصب کردم هیچ مشکلی هم ندارم و hitman dmc ace combat black ops2 و خیلی بازی دیگه نصب کردم اما همشون به راحتی اجرا میشنبرای باری بهتره ویندوز سون نصب کنی
منم اول ویندوز 8 نصب کردم ولی از هر 10 تا بازی یکی نصب می شد عوضش کردم سون نصب کردم
بازی مشکلی نداره کرک هاشم تست کردم رو سیستم خودم نصب میشه ولی رو سیستم برادرم نصب نمی شه
دایرکس رو هم نه یکی سه نسخه مختلف نصب کردم نسخه 9 و 10 و11 بازم ارور می داد دایرکس که تو خود دی وی دی بود(همونی که رو سیستم خودم نصب کردم) رو هم امتحان کردم نشد
نمی دونم مشکل چیه بازی های دیگه ای هم رو سیستم برادرم نصب و مشکلی ندارن این بازیم تو سیستم من مشکل نداره پس مشکل از کجاست رو نمی دونم چند بار بازی رو نصب کردم نشد که نشد
کسی نبود این مشکل حل کنه
درایور کارت گرافیکش اپدیت شده هست؟ویندوز خودت چند بیتی هست؟مال من 64 بیت هست مشکلی نداره