alavijeh
Registered User
- نوشتهها
- 148
- لایکها
- 13
virtual drive رو بگیر
برنامه مهم نیست من چجوری باید این کارا انجام بدم؟از 3 تا دیوی دی 3ه تا ایمیج میگیرم بعد چجوری نصبشون کنم؟
virtual drive رو بگیر
سلام دوستان
من با نصب بازی Call of Duty Black Ops II به مشکل خوردم قبلا روی 8 نصب کردم بازی رو اجرا کرد ولی الان که 7 دارم بازی اجرا نمی شه و پیغام زیر رو برام می فرسته به نظر شما مشکلش چیه ؟! برنامه Steam رو هم کانکت شدم وآپدیت کرد و با اکانتم بالا آمد نمی دونم مشکل چیه !
ممنون می شوم کمکم کنید :happy:
ادیت : Steam رو به صورت آفلاین هم تست کردم و در عکس بالا هم هست آیکونش![]()
سلاماز دوستان کسی میدونه تو بازی gta iv سیو بازی را کجا باید کپی کرد هرجا کپی میکنم باز از نیو گیم میاره هر که بلده بگه خدا بهش سلامتی یده :ی
فریم مناسب برای گیمینگ بین 45 تا 60 فریم هست ... حالا اون 20 فریم میده یعنی ضغیفه...ی سوال داشتم بازی ها رو حالت مدیوم با 20فریم گرافیک خوبیه؟
معمولا اگه تو نصب ارور میده مشکل از دیسک یا درایو هست. اگه خط رایت مشکلی نداره و دیسک هم کاملا تمیزه،دی وی دی رو روی هارد کپی کنید و از روی هارد نصبش کنید. اگه بازم درست نشد متن کامل و گزینه هاشو بزارید.ندای وظیفه ۹ رو گرفتم اول نصب توی دی وی دی اول روی یک فایل ایراد گرفت spl_angola_2.all.aspl چکار کنم؟
اگه ایگنور میده دوتا مشکل داره یا دی وی دی خرابه که با کپی کردن فایلها روی هارد مشخص میشه که اگه درست باشه بازی خرابه و معمولا توی شهر ما که فروشنده ها پس میگیرن و یکی دیگه میدن جاشامروز اسم فایل ها رو میزارم
دی وی دی ها سالم و هیچ مشکلی ندارند
فایل هایی رو که ارور میده نتونستم از توی نت پیدا کنم:-(
با زدن گزینه ایگنور مشکلی برای بازیر پیش نمیاد ؟یعنی از این فایل رد بشه؟؟
نه نمیشه چون ستاپ هر کسی فرق میکنهتوی شهر ما که قبول نمیکنن
دی وی دی که من دارم فایلهای با حجم 50 مگ داره و الان روی یکی از فایل که شماره 40 هست گیر میده یعنی روی هارد هم کپی نمیکنه...
راهی هست که من این فایل رو دانلود کنم از جایی؟؟setup.40
نه نمیشه چون ستاپ هر کسی فرق میکنه