• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

دوست من فکر کنم با برنامه HjSplit که داخل عکس هاتون هم هست این کار رو انجام داده براتون برنامش رو می گذارم به همراه یک فیلم آموزشی :)

مشاهده پیوست HjSplit FilmBaran.zip

ادیت :

شما همه فایل ها رو مال دی وی دی را طبق عکس خودتون از 001 تا 020 رو در یک فولدر برزید سپس مانند فیلم آموزشی عمل کنید تمام فایل ها دوباره به یک دی وی دی تبدیل می شوند ;)

Sohrab Kratos

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
بچه ها اگه کسی dead space 3 رو واسه pc خودش تموم کرده یا سیو سالم داره بی زحمت آپلود کنه
سیوایی که تو سایتا هست خرابن در ضمن علتش هم اینه که بازی من بلک باکسه یه مرحله باگ می زنه گرفتارم کرده
به هر حال از همتون متشکرم

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

من با نصب بازی Call of Duty Black Ops II به مشکل خوردم قبلا روی 8 نصب کردم بازی رو اجرا کرد ولی الان که 7 دارم بازی اجرا نمی شه و پیغام زیر رو برام می فرسته به نظر شما مشکلش چیه ؟! برنامه Steam رو هم کانکت شدم وآپدیت کرد و با اکانتم بالا آمد نمی دونم مشکل چیه !

ممنون می شوم کمکم کنید :happy:

ادیت : Steam رو به صورت آفلاین هم تست کردم و در عکس بالا هم هست آیکونش :(

سلام دوستان

در راستای ارور بالا من به این نتیجه رسیدم که طبق عکس پایین که مال ریپورت ویندوز هست و سرچ در اینترنت مشکل از یک فایلی در دایریکس هست که من با نصب نسخه های متفاوت دایریکس و حتی گرفتن همین فایل و جایگزین کردنش بازم مشکل حل نمی شود!

01.jpg

راستی تاریخ سیستم رو چرا یک سال به عقب بر می گردونه ؟

mohamad021

Registered User
لایک‌ها
159
Masters.of.The.World.Geopolitical.Simulator.3

من هرکاری میکنم نمیتونم این بازی رو سیو کنم
یعنی سیو میکنم توی بازی
اما از بازی که بیرون میام و دوباره وارد میشم تو قسمت لود چیزی نیست و باید از اول بازی رو شروع کنم
حتی توی تنظیمات بازی سیو اوتوماتیک رو فعال میکنم،بازی هم سیو میشه اما باز مشکل پابرجاست
کمک کنید لطفا

ali0z

Registered User
لایک‌ها
71
درود دوستان
من امروز رفتم بازی رو لود کنم دستم به پاک کردن خورد همه مرحله ها پرید :hmm: تقریبا آخراش بودم خیلی اعصابم خرد شد.
دوستانی که این بازی رو بیشتر مرحله هاشو رفتن لطف کنن سیو بازیشونو برام از این سایت آپ کنن 1 مگابایت هم نمیشه
تو درایو C سرچ کنید:skidrow و محتویات پوشه ی Storage رو برام آپ کنید.سپس به my document برین و از پوشه ی mygames پوشه ی UnrealEngine3 برام آپ کنید.
همه ی این فایل ها پهنای باند چندانی رو ازتون کم نمیکنه بیشترینش زیر 1mb در میاد.فایل ها رو zip یا rar کنید.
پیشاپیش از زحماتتان سپاس گذارم.

masoud_aameri

Registered User
لایک‌ها
34
از دوستان کسی میدونه تو بازی gta iv
سیو بازی را کجا باید کپی کرد
هرجا کپی میکنم باز از نیو گیم میاره
هر که بلده بگه خدا بهش سلامتی یده :ی

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
از دوستان کسی میدونه تو بازی gta iv سیو بازی را کجا باید کپی کرد هرجا کپی میکنم باز از نیو گیم میاره هر که بلده بگه خدا بهش سلامتی یده :ی
سلام

اگر ویندوزتون 7 هست : C:\Users\<user>\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames

اگر XP هست :
C:\Documents and Settings\<your name>\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
C:\Documents and Settings\<your name>\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames

Last edited:

shabnam1986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ی سوال داشتم بازی ها رو حالت مدیوم با 20فریم گرافیک خوبیه؟

al.afsari

Registered User
لایک‌ها
65
مشکل اساسی با بازی توم ریدر TOMB RAIDER دارم ... اونم اینه که وقتی یه گرگ بهت حمله میکنه و صحنه آهسته میشه که تو یه سری از دکمه هارو بزنی مال من فقط یه حلقه تو خالی نشون میده نمیگه کدوم دکمه رو بزنی..... یه جای دیگه اش هم هست که یه نفر میگیره خفت کنه تو باز هم باید اون دکمه رو بزنی تا آزاد بشی ولی باز هم یه حلقه تو خالی فک کنم تمام کلید هارو امتحان کردم ولی باز هم نشد .... کمک فوری گیر کردم اون مرحلش ....ممنون

araz_sakhtafzar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام خدمت دوستان و عزیزان سخت و سخت افزاری عید همتون مبارک باشه و انشاالله 100 ساله بشین و هر روزتون عید باشه و خوشی و سلامتی .... دوستان و اساتید محترم چندتا سوال داشتم در مورد بازیها و میخواستم ازتون مشاوره بگیرم که :سوال اول : به نظرتون دلیل این اررور چیه که در حین نصب بازی میده ؟ این اررور دوبار داده میشه و وقتی نصب بازی تموم میشه بازی اجرا نمیشه ؟ ( بازی بلک آپس 2 هست )

error.png

و سوال دومم : دوستان حتما بازی محبوب MASS EFFECT 3 رو بازی کردین و مطلع هستین که میشه چندتا کاراکتر و به همراه چند لباس دیگه بهش اضافه کرد که بازی جذاب بشه و به همین دلیل از دوستان اگر راهی رو بلده که مثلا کاراکترهای زیر رو با لباسها چه جوری میشه به بازی اضافه کرد دریغ نکنه و یه راهنمایی اساسی کنه که چه جوری میشه ؟؟؟ ( البته این حالت مربوط به حالت داستانیه که با اون کاراتر اورجینال خیلی مزخرفه البته با توجه به کاراکترهای پایینی !!! ) البته ناگفته نمونه که راهنمایی هم گذاشته شده که بنده اصلا
سردر نمیارم و اگر خواستین لینک مربوط رو بهتون میدم که خودتون هم مطالعه کنید تا شاید سردراوردین
چندتا مثال از کاراکترها و لباسها : ( البته خیلی کارا میشه کرد و خیلی لباسها هست که من فقط یه نمونه گذاشتم )

FemShepcomp.jpg
Jack_ME2.jpg

Kasumi.jpg

با تشکر از دوستان

sobhan4752

Registered User
لایک‌ها
49
ندای وظیفه ۹ رو گرفتم
اول نصب توی دی وی دی اول روی یک فایل ایراد گرفت
spl_angola_2.all.aspl

چکار کنم؟

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
ندای وظیفه ۹ رو گرفتم اول نصب توی دی وی دی اول روی یک فایل ایراد گرفت spl_angola_2.all.aspl چکار کنم؟
معمولا اگه تو نصب ارور میده مشکل از دیسک یا درایو هست. اگه خط رایت مشکلی نداره و دیسک هم کاملا تمیزه،دی وی دی رو روی هارد کپی کنید و از روی هارد نصبش کنید. اگه بازم درست نشد متن کامل و گزینه هاشو بزارید.

sobhan4752

Registered User
لایک‌ها
49
امروز اسم فایل ها رو میزارم
دی وی دی ها سالم و هیچ مشکلی ندارند
فایل هایی رو که ارور میده نتونستم از توی نت پیدا کنم:-(

با زدن گزینه ایگنور مشکلی برای بازی مشکلی پیش نمیاد ؟یعنی همون گزینه ای که معنیش اینکه از این فایل رد بشه؟؟

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
امروز اسم فایل ها رو میزارم
دی وی دی ها سالم و هیچ مشکلی ندارند
فایل هایی رو که ارور میده نتونستم از توی نت پیدا کنم:-(

با زدن گزینه ایگنور مشکلی برای بازیر پیش نمیاد ؟یعنی از این فایل رد بشه؟؟
اگه ایگنور میده دوتا مشکل داره یا دی وی دی خرابه که با کپی کردن فایلها روی هارد مشخص میشه که اگه درست باشه بازی خرابه و معمولا توی شهر ما که فروشنده ها پس میگیرن و یکی دیگه میدن جاش
شمه هم اگه ایگنور بزنید بازی نصب میشه ولی وقتی به مرحله ای که اون فایل لازم میشه برسه از بازی خارج میشه و شما میمونی و دسکتاپ خویش . تمام

sobhan4752

Registered User
لایک‌ها
49
توی شهر ما که قبول نمیکنن
دی وی دی که من دارم فایلهای با حجم 50 مگ داره و الان روی یکی از فایل که شماره 40 هست گیر میده یعنی روی هارد هم کپی نمیکنه...

راهی هست که من این فایل رو دانلود کنم از جایی؟؟setup.40

Last edited:

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
توی شهر ما که قبول نمیکنن
دی وی دی که من دارم فایلهای با حجم 50 مگ داره و الان روی یکی از فایل که شماره 40 هست گیر میده یعنی روی هارد هم کپی نمیکنه...

راهی هست که من این فایل رو دانلود کنم از جایی؟؟setup.40
نه نمیشه چون ستاپ هر کسی فرق میکنه

sobhan4752

Registered User
لایک‌ها
49
نه نمیشه چون ستاپ هر کسی فرق میکنه

یعنی چند نوع دی وی دی پخش شده توی بازار؟؟
خوب کسی که همین نوع دی وی دی رو داشته باشه میتونه اون فایل رو به من بده دیگه....
البته تصورم اینه که اینجوری باید مشکل حل بشه... دی وی دی های من 40 پارت 52 مگی دارن!!!

بالا