در رابطه با سؤال دومت بايد بگم که شما اونجا نيازی به از بيين بردن اون 2 هواپيما نداريدبه نقل از dariush123 :سلام . من 3 مشکل دارم که خواهش می کنم هر کسی می تواند من را راهنمایی کند.
1- در بازی دوم 3 من در مرحله 17 بازی یا مرحله delta labs level 3 گیر کردم . ان مرحله ای که با یک دستگاه به صفحه ها یا طبقات 1 تا 4 میروم . نمی دانم کجا مر حله به پایان میرسد. به طبقه 4 که می رسم همه درها را امتحان می کنم . در یک جایی هم مواد یا خون مذاب باعث شکستن پل شده است و انطرف پل یک در است که شاید مر حله انجا به پایان میرسد ولی نمی دانم چطور باید از ان پل رد شوم . لطفا راهنمایی کنید که این مرحله چطور به پایان میرسد. ممنونم.
2- در بازی هالف لایف 2 که من در مرحله اخر بازی یا همان dark energy در بالاترین نقطه ای که میرسم. انجایی که 2 هواپیما از اتش بیرون می ایند. من ان 2 را از بین می برم ولی این نوشته می اید: assignment : terminated reason: failure to prevent time-critical sequence و بعد دوباره از اول لود میشه . نمی دانم که چه میگوید .
3- وبالاخره در بازی اسوات 4 من ترینر یا کد تقلبی می خواهم که جانم را بینهایت کنه
لطفا به من کمک کنید
بلکه بايد اون موشکه که وسط هست رو از بيين ببريد ( دقيقاً نميدونم موشک بود يا نه ولی اون وسطيرو بايد نابود کنی )
تند تند بايد با دستگاه اشيأ جذب کن تير هبابيارو بگيری و بزنی به وسط