• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از dariush123 :
سلام . من 3 مشکل دارم که خواهش می کنم هر کسی می تواند من را راهنمایی کند.

1- در بازی دوم 3 من در مرحله 17 بازی یا مرحله delta labs level 3 گیر کردم . ان مرحله ای که با یک دستگاه به صفحه ها یا طبقات 1 تا 4 میروم . نمی دانم کجا مر حله به پایان میرسد. به طبقه 4 که می رسم همه درها را امتحان می کنم . در یک جایی هم مواد یا خون مذاب باعث شکستن پل شده است و انطرف پل یک در است که شاید مر حله انجا به پایان میرسد ولی نمی دانم چطور باید از ان پل رد شوم . لطفا راهنمایی کنید که این مرحله چطور به پایان میرسد. ممنونم.

2- در بازی هالف لایف 2 که من در مرحله اخر بازی یا همان dark energy در بالاترین نقطه ای که میرسم. انجایی که 2 هواپیما از اتش بیرون می ایند. من ان 2 را از بین می برم ولی این نوشته می اید: assignment : terminated reason: failure to prevent time-critical sequence و بعد دوباره از اول لود میشه . نمی دانم که چه میگوید .

3- وبالاخره در بازی اسوات 4 من ترینر یا کد تقلبی می خواهم که جانم را بینهایت کنه

لطفا به من کمک کنید
در رابطه با سؤال دومت بايد بگم که شما اونجا نيازی به از بيين بردن اون 2 هواپيما نداريد
بلکه بايد اون موشکه که وسط هست رو از بيين ببريد ( دقيقاً نميدونم موشک بود يا نه ولی اون وسطيرو بايد نابود کنی )
تند تند بايد با دستگاه اشيأ جذب کن تير هبابيارو بگيری و بزنی به وسط

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از dariush123 :
سلام . من 3 مشکل دارم که خواهش می کنم هر کسی می تواند من را راهنمایی کند.

1- در بازی دوم 3 من در مرحله 17 بازی یا مرحله delta labs level 3 گیر کردم . ان مرحله ای که با یک دستگاه به صفحه ها یا طبقات 1 تا 4 میروم . نمی دانم کجا مر حله به پایان میرسد. به طبقه 4 که می رسم همه درها را امتحان می کنم . در یک جایی هم مواد یا خون مذاب باعث شکستن پل شده است و انطرف پل یک در است که شاید مر حله انجا به پایان میرسد ولی نمی دانم چطور باید از ان پل رد شوم . لطفا راهنمایی کنید که این مرحله چطور به پایان میرسد. ممنونم.

2- در بازی هالف لایف 2 که من در مرحله اخر بازی یا همان dark energy در بالاترین نقطه ای که میرسم. انجایی که 2 هواپیما از اتش بیرون می ایند. من ان 2 را از بین می برم ولی این نوشته می اید: assignment : terminated reason: failure to prevent time-critical sequence و بعد دوباره از اول لود میشه . نمی دانم که چه میگوید .

3- وبالاخره در بازی اسوات 4 من ترینر یا کد تقلبی می خواهم که جانم را بینهایت کنه

لطفا به من کمک کنید
در بازي swat 4 كليد ~ رو بزنيد و بعد كد رو وارد كنيد.براي بينهايت شدن جان God رو وارد كنيد.

dariush123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . من در هنگام بازی اسوات دکمه کنسول را زدم و God را تایپ کردم اما جانم بینهایت نشد و ترینری که گرفتم همه چیز دارد جز بینهایت کردن جان کمک

dariush123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . من 2سوال در مورد هالف لایف 2 دارم .1- بعد از اینکه بازی تمام میشود و ساختمان تخریب میشود ان مرد جوانی که می اید چه می گوید ؟

2- من نسخه اضافه شونده lost coast را گرفتم ایا باید انرا نصب کنم یا نه باید انرا بریزم در پوشه بازی البته من انرا در پوشه بازی ریختم و hl2 را که کلیک می کنم وارد میشود اما ناگهان ارور زیر ر ا میدهد: cant find background image materials/ console/ background 04.vtf/

در ضمن چطوری میشود در بازی اسوات جان را بینهایت کرد .

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از dariush123 :
سلام . من در هنگام بازی اسوات دکمه کنسول را زدم و God را تایپ کردم اما جانم بینهایت نشد و ترینری که گرفتم همه چیز دارد جز بینهایت کردن جان کمک
فكر كنم اول هر مرحله بايد اين كار رو انجام بدين.

dariush123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام. من از بین بازیهایی که در زیر نامشان اورده شده می خواهم با راهنمایی شما چند تای انها را بخرم. از نظر سخت افزاری مشکلی نیست. اگر بازی خوبی بود که من ننوشتم لطفا بگید.البته یکی از شرطهای من اینه که بازی زیاد سخت و فکری نباشد.

1- call of duty 2
2- matrix
3- prance of persia 3
4- tombo rider
5- splinter 3
6- riddik
7- god father
8- فارنهایت
من 4 تا از این بازیها را می خواهم بخرم . لطفا من را راهنمایی کنید.

myd9917

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1.call of duty
2.pop3
3.tomb raider
4.فارنهایت
من از اینها خوشم اومده

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از dariush123 :
با سلام. من از بین بازیهایی که در زیر نامشان اورده شده می خواهم با راهنمایی شما چند تای انها را بخرم. از نظر سخت افزاری مشکلی نیست. اگر بازی خوبی بود که من ننوشتم لطفا بگید.البته یکی از شرطهای من اینه که بازی زیاد سخت و فکری نباشد.

1- call of duty 2
2- matrix
3- prance of persia 3
4- tombo rider
5- splinter 3
6- riddik
7- god father
8- فارنهایت
من 4 تا از این بازیها را می خواهم بخرم . لطفا من را راهنمایی کنید.
من تو اين بازيهايی که شما گفتی call of duty 2 ترجيح میدم

hojat

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
اقا دیگه اعصابم خورد شده هر بازی میگیرم رویه این سیستم لعنتی جواب نمیده.
الان فیفا 2004 نصب کردم این اررور میده.

Fifa 2004 Reguires Hardware graphics acceleration

دیگه نمیدونم چیکار کنم.
گرافیک سیستم هم نصب شده.با اینکه گرافیک 128 دارم نمیدونم چرا جواب نمییده
radeon 9200 se
ویندوز xp و
CPU 1700
Ram 128
اقا خواهش میکنم کمک کنید.
دیگه کلافه شدم

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
فکر کنم مشکل از cpu شما باشه
cpu شما خيلی پايينه
ولی اين error بر میگرده به کارت گرافيکت

hojat

Registered User
لایک‌ها
0
اقا میدونم که این مشکل ماله گرافیک.
خواهشا راه حل چیه؟

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه ورژنی از DirectX روی سیستمت نصبه؟
فکر کنم فیفا 2004 حداقل DirectX 9b میخواست.
برو توی Start--->Run--->dxdiag
ببین پایین تصویر چه ورژنی رو مینویسه.
بعدش روی Display کلیک کن. اگه دیدی یه کدوم از Direct Draw Acceleration یا Direct 3D Acceleration یا AGP Texture Acceleration غیر فعال بود دو حالت داره:
1- این ورژن از DirectX با ویندوزت سازگاری نداره (که البته چون ویندوزت XP هستش احتمالش صفره)
2- این ورژن از DirectX با کارت گرافیکت سازگاری نداره که این احتمالش زیاده چون ATI Radeon 9200 se کارت خیلی ضعیفیه. البته من یه جا دیدم که DirectX 9.c روی سیستمش نصب بود و این کارت هم ساپورتش میکرد البته نه توی همه ی بازیها. پس احتمالش هست که کارت شما Remark باشه.
____________-
Good Luck

SILENCER

Registered User
لایک‌ها
21
با سلام خدمت دوستان

مشکل من در مورد بازی hitman 4 هست آیا بعد از زمانی که hitman بوسیله دایانا بیهوش میشه و در ادامه دوباره بهوش میاد و هم رو باید کشت بازم مرحله داره البته این در مورد آخرین مرحله hitman هست و اگر مرحله داره به چه صورت باید عمل کرد؟

از راهنمای شما متشکرم

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از SILENCER :
با سلام خدمت دوستان

مشکل من در مورد بازی hitman 4 هست آیا بعد از زمانی که hitman بوسیله دایانا بیهوش میشه و در ادامه دوباره بهوش میاد و هم رو باید کشت بازم مرحله داره البته این در مورد آخرین مرحله hitman هست و اگر مرحله داره به چه صورت باید عمل کرد؟

از راهنمای شما متشکرم
بعد از اين که بهوش امدی و همه اطرافيان رو کشتی
بايد بری بيرون کليسا 1 نفر ديگم هست که بايد بکشی
بعد از کشتن اون 1 نفر بازی به پايان میرسه

hojat

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز این فرمان که دادی انجامش دادم.
هیچ کدوم از این 3 گزینه فعال نبود.

نمیدونم چیکار کنم ویندوز عوض کنم و 98 بریزم جواب میده.
نمیدونید چه ورژن این این ویندوز سازگاری داره.

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
ببینم، کدوم XP رو داری؟ SP1 یا SP2
ولی با این وجود به نظر میرسه این ورژن از Direct که شما داری به این ویندوز نمیخوره. اگه ویندوزت XP SP1 باشه، خودش روش DirectX 8.1 داره و اگه Media Center داشته باشی روش DirectX 9.c داره.
توی خود سی دی FIFA 2004 این برنامه رو داره که. توش یه پوشه داره که اسمش DirectX هستش. نصبش کن.
اگر هم توی هیچ سی دی ای نداریش، از این لینک دانلودش کن:
http://www.softwarepatch.com/windows/directxdownload.html

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
سی پی یوتون خیلی نفتیه....
یه دستی روی سر کامپیوترتون بکشید....
joystick.gif
joystick.gif

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سی پی یو مشکلی نداره که. منم قبلا با همین سی پی یو این بازی رو میکردم. این مشکل مربوط میشه به عدم تطابق این ورژن از DirectX با ویندوز که با Update کردنش مشکل برطرف میشه. البته درایور کارت گرافیکت رو هم Update کن.

بالا