• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از erfan005 :
من توی بازی Half-Life 2 Episode One گیر کردم. کمک برسونید لطفا .
اولاش هستم(اولاش منظورم اول اولش هست!) یه جایی مثل دایو استخر هست دو تا چیز بزرگ عجیب هم معلق هستند زیر مون هم خالیه ! یه چیزایی مثل حباب نورانی هم در جریانه . ...
من نسخه های قبلی هالف لایف رو بازی نکردم ...
تفنگGravity Gun. رو از Dog بگيريد وبعد با اون به تخته هايي كه جلوي در رو گرفتن شليك كنيد تا در باز بشه.

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Ajabshirkhan :
تفنگGravity Gun. رو از Dog بگيريد وبعد با اون به تخته هايي كه جلوي در رو گرفتن شليك كنيد تا در باز بشه.
مدیر جان Dog کیه ؟ و چه جوری باید گرفت ؟
البته اون مرحله رو رد کردم الان یه جای بدتری گیر کردم . یه صفحه شیشه ای که وقتی می ریم روش ( منو این دختره!) می ره پایین بعد یهو می شکنه و فاتحه ...
فکر کنم تا من این بازی رو تمام کنم شما کلافه بشید. !!!

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
مدیر جان Dog کیه ؟ و چه جوری باید گرفت ؟
منظورش همون تفنگيه که اشيا جذب میکنه....

البته اون مرحله رو رد کردم الان یه جای بدتری گیر کردم . یه صفحه شیشه ای که وقتی می ریم روش ( منو این دختره!) می ره پایین بعد یهو می شکنه و فاتحه ...
فکر کنم تا من این بازی رو تمام کنم شما کلافه بشید.

تو اون مرحله شما بايد تفنگ اشياء جذب کن رو به سمت بالا بگيريد و اهن قرازها
و چيز های بزرگی که ميخواد بيوفته روتون رو با اون بگيريد و پرت کنيد کنار

atbk_109

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[
man to bazie jazire sayeha moondam
to ghesmati ke chand ta ketab hast
chi kar bayad bekonam
harchi zood tar behtar
mrc[/

mreza2008

Guest
لایک‌ها
0
سلام
من در بازیه THE MATRIX PATH OF NEO گیر افتاده ام کسی میتونه به من کمک کنه.
در حال حاضر در مترو هستم و ماموریتم اینه که قطار را متوقف کنم ( نگه دارم) وقتی وارد اون اتاق میشم که توش ترمز اضطراری هست چهار حالت اتفاق میفته یا اینکه ترمز زیر پامه که هیچ کاریش نمیشه کرد ، یا اینکه ترمز بالای سرمه که باید بپرم و دسته ی ترمز را بکشم پایین که این روش را هر چی امتحان کردم نتونستم قطار را متوقف کنم و در را باز کنم و یا اینکه ترمز سمت راست کنار در جلویی هستش که تونستم قطار رانگه دارم و در ر ا باز کنم ولی نتونستم هیچ حرکت دیگه ای انجام بدم ( یعنی دکمه ها قفل بود و نمیشد که از دری که باز میشه خارج بشیم) و حالت آخر این بود که ترمز سمت چپ در جلویی قرار داره که این حالت مشابه حالت سومه یعنی قطار می ایسته و در هم باز میشه اما من نمیتونم حرکت دیگه ای داشته باشم و بعد دوباره در بسته میشه و قطار به حرکت در میاد و روز از نو روزی از نو.
من خودم فکر میکنم که حالت دوم درست باشه ( البته شاید ، چون موقع رفت من دقت کردم همین حالت بود ولی ما بحثمان روی برگشته) ولی نمیدونم هر کاری میکنم نمیتونم در را باز کنم و قطار را متوقف کنم.
حتماً یه لم (روش ) خاصی داره که من بلد نیستم.
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه از این مرحله خارج بشم.
بد جور ضد حال خوردم.
با تشکر
محمدرضا

lucky4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خیلی وقت پیش بازی کردم یادم نمیاد کدوم حالت درست بود ولی یادمه اینو که هر وقت مسئول قطار میگفت به ایستگاه رسیدیم همون موقع باید سریع ترمز بزنی... اونوقت قطار درست سر یه ایستگاه می ایسته بعد پیاده میشی و گروه های امنیت میریزن رو سرت و باید همه شون رو باقالی کنی;) ( من همیشه یه دفعه میرفتم تا ته قطار یعد یرمیگشتم اونوقت یارو که میگفت رسیدیم به فلان ایستگاه من ترمز میزدم درست می ایستاد )

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از atbk_109 :
[
man to bazie jazire sayeha moondam
to ghesmati ke chand ta ketab hast
chi kar bayad bekonam
harchi zood tar behtar
mrc[/
اين بازي اسم انگليسيش چيه؟در ضمن در مورد مكاني كه در اون هستيد بيشتر توضيح بدين.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
من black and white 2 را نصب کردم.توشم میره اما بعد از زدن new game سیستم میره تو حالت لود شدن که یهو ریست میشه.حالا چه خاکی به سرم بریزم

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از benyaminj :
منظورش همون تفنگيه که اشيا جذب میکنه....

تو اون مرحله شما بايد تفنگ اشياء جذب کن رو به سمت بالا بگيريد و اهن قرازها
و چيز های بزرگی که ميخواد بيوفته روتون رو با اون بگيريد و پرت کنيد کنار
benyaminj جان ممنون .

mreza2008

Guest
لایک‌ها
0
سلام دستتون درد نکنه اون مرحله را ردش کردم.البته اگه شما بهم نمیگفتید قضیه ی ایستگاه را عمراً اگه به این آسونیا میفهمیدم.
الان مرحله ی آخرم که اون غوله زشت با عینک پکیدش نمیذاره بازی رو تموم کنیم.
البته فکر کنم مرحله ی آخر باشه ، شاید هم بعدش مرحله ای باشه ولی تو فیلمش که این چیزا نبود.
میشه بگین شما این مرحله را رد کردین یا نه ، اگه آره ، من چیکار باید بکنم.
دستتون درد نکنه از بابت راهنماییتون
با تشکر
محمدرضا

donald

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هنگام اجرای بازی Age of Empires III این ارور را میدهد:

this application has faild to start because d3dx9-27.dll was not found re installing the application may fix thids problem

از دوستان کسی میداند مشکلش چی هست؟​

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
به نقل از donald :
هنگام اجرای بازی Age of Empires III این ارور را میدهد:

this application has faild to start because d3dx9-27.dll was not found re installing the application may fix thids problem

از دوستان کسی میداند مشکلش چی هست؟​
آز آخرین ورژن Direct X آستفاده کن.

donald

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Muhammadinfo خیلی ممنون از راهنماییتون.:)

myd9917

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .من در نصب prince 3مشکل دارم .(ناشر ش علی بابا است )از همون اول وقتی installshield می آید complete باید نصب بشه یا customباید نصب شه

lucky4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mreza2008 :
سلام دستتون درد نکنه اون مرحله را ردش کردم.البته اگه شما بهم نمیگفتید قضیه ی ایستگاه را عمراً اگه به این آسونیا میفهمیدم.
الان مرحله ی آخرم که اون غوله زشت با عینک پکیدش نمیذاره بازی رو تموم کنیم.
البته فکر کنم مرحله ی آخر باشه ، شاید هم بعدش مرحله ای باشه ولی تو فیلمش که این چیزا نبود.
میشه بگین شما این مرحله را رد کردین یا نه ، اگه آره ، من چیکار باید بکنم.
دستتون درد نکنه از بابت راهنماییتون
با تشکر
محمدرضا

سلام تو این مرحله باید چیزهایی رو که طرف میفرسته جاخالی بدی بعد وقتی که نعره میزنه دکمه space رو نگه دار نیو با کله میره تو هیکله یارو همین کارو چند دفعه تکرار کن بعد دمو خفن میاد...

god

Registered User
لایک‌ها
0
ما نسخه چهار سی دی فارسی مایکروسافت فلایت سیمیلاتور فارسی شده نوین پندار را تهیه کردیم ولی اصلا نصب نمی شود و پیغام می دهد که
عنوانش هست
fs9
و در مورد این فایل است
g2d.dll
ظاهرا یعنی این فایل G2D.DLL موجود نیست و صفحه باگ ویندوز می آید و برنامه بسته می شود چگونه باید نصب شود این برنامه؟

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
به نقل از god :
ما نسخه چهار سی دی فارسی مایکروسافت فلایت سیمیلاتور فارسی شده نوین پندار را تهیه کردیم ولی اصلا نصب نمی شود و پیغام می دهد که fs9 g2d.dll ظاهرا یعنی این فایل G2D.DLL موجود نیست و صفحه باگ ویندوز می آید و برنامه بسته می شود چگونه باید نصب شود این برنامه؟
سلام !
شما به بخش BIOS رفته و از اونجا Video Caching رو disable کن . و اگه video shadowing هم تو تنظیماتت بود ، اون رو هم Disable کن !
قاعدتا باید مشکلت حل بشه !

god

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mooZmar :
سلام !
شما به بخش BIOS رفته و از اونجا Video Caching رو disable کن . و اگه video shadowing هم تو تنظیماتت بود ، اون رو هم Disable کن !
قاعدتا باید مشکلت حل بشه !
سلام
در تنظیمات بیوس چنین گزینه هایی اصلا وجود نداشت کامپیوتر من پنتیوم چهار است و پیدا نکردم چنین گزینه هایی را در بیوس
مطمئنید گزینه ها در بیوس است ؟

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
تا اونجا که من میدونم قسمت custom فقط مربوط به انتخاب درایو مورد نظر میباشد.اگه مشکلت را میگفتی بهتر بود

بالا