• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از killer-star :
رم من 256 هست بی پولیه دیگه در ضمن این روی دسکتاپ بود ولی یه لپتاپ دارم گرافیکش intel 82852/82855 هست 64 mb و رم 512 mb ولی مشکل اینجاس که نه عادی اجرا میشه و نه با 3d analyzer چه کنم؟میشه براش کارت بخرم؟یا برنامه بهتری سراغ دارید؟ مرسی:cool:
گفتم که مشکل زياد از رم نيست مشکل از کارت گرافيک هست که حتماً بايد حده ا قل 128 mb باشه

killer-star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از benyaminj :
گفتم که مشکل زياد از رم نيست مشکل از کارت گرافيک هست که حتماً بايد حده ا قل 128 mb باشه
دوست عزیز از جوابتون ممنون ولی با 3d analyzer میشه بازیرو روی یه کارت 64 اجرا کرد ولی روی مال من نمیشه نمیدونم چیا رو باید تیک بزنم!شما برنامه 3d analyzer رو دارید؟:cool: :cool:

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از killer-star :
دوست عزیز از جوابتون ممنون ولی با 3d analyzer میشه بازیرو روی یه کارت 64 اجرا کرد ولی روی مال من نمیشه نمیدونم چیا رو باید تیک بزنم!شما برنامه 3d analyzer رو دارید؟:cool: :cool:
برنامه analyzer اونجوری که فکر میکنی بازی رو روون اجرا کنه نيست....بلکه
بعضی بازی ها اونم خيلی نا محسوس هست....و انچنان تأثيری نداره
ولی من اون گزيينه هارو که بايد تيک بزنی رو تو عکس بهت نشون میدم
فقط همين 3 تارو تيک بزن

157iwwi.jpg

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
گروهی که بازی half life رو روی اینترنت پخش کرد, بازی رو بصورت ناقص ریپ کرده بوده. بطوری که بعضی از اجزای صحنه برای کسانی که کارت گرافیک قدیمی داشتن نامریی بود. این گروه روز بعد یک update سیصد مگی داد بیرون که با کپی کردن آن در فولدر بازی مشکل حل شد.
من چون بازی ها رو دانلود میکنم, از بازار خبر ندارم. ممکنه شرکتی که بازی رو شما ازش خریدید , اینقدر هول بوده که بازی رو همون روز داده بیرون و صبر نکرده تا آپدیتش بیاد ویا اصلا شعور اینو نداشته که همراه بازی آپدیتشو هم بده!

lucky4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sunny4u :
گروهی که بازی half life رو روی اینترنت پخش کرد, بازی رو بصورت ناقص ریپ کرده بوده. بطوری که بعضی از اجزای صحنه برای کسانی که کارت گرافیک قدیمی داشتن نامریی بود. این گروه روز بعد یک update سیصد مگی داد بیرون که با کپی کردن آن در فولدر بازی مشکل حل شد.
من چون بازی ها رو دانلود میکنم, از بازار خبر ندارم. ممکنه شرکتی که بازی رو شما ازش خریدید , اینقدر هول بوده که بازی رو همون روز داده بیرون و صبر نکرده تا آپدیتش بیاد ویا اصلا شعور اینو نداشته که همراه بازی آپدیتشو هم بده!

سلام ... شما بازی ها رو از کجا دانلود میکنی ؟

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
به نقل از lucky4ever :
مشخصات کارت گرافیکت رو بگو لطفا...اخرین بار کی درایور کارتتو اپدیت کردی ؟...دایرکت ایکس 9.0c رو ریختی ؟

چون من شبیه مشکلات شما رو تو سایت های دیگه دیدم ...

کد:
Hello, I have a problem with while I run Half-Life 2 on my computer. I have a GeForce 5900XT, and when I start the game up I don't even see my mouse cursor. While I am in-game I'll get lag every now and then and I'll hear the last sound played over and over, it's rather annoying.

کد:
 I got a serious problem with Half-Life 2. Here's what happens:

I load the game up, alls good. Start up a new game, the introductory (in-game graphics) cutscene starts. It runs fine, but then the sound starts to repeat itself and the game freezes. These 2 things happen simultaneously.

این هم دوتا مثال بود که تو سایت ها دیگه دیدم گفتم اینجا بزارم ... جواب هایی که به این دونفر داده شده بود اکثرا توصیه کرده بودن درایور کارت رو اپدیت کنه و دایرکت ایکس رو تنظیماتش رو توی dxdiag چک کنه...
کارتم gforce5200fxهستش اپدیت از کجا بکنم؟

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
به نقل از sunny4u :
خوب حالا به نظر شما چی کار بکنم؟

ahmadonline360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ina hamash shere
bro tarikhe systemet ro chand mah bargardoon aghab
har seri ke khasti bazi koni bayad in karo koni
age ham khastat mishe begoo ye file bet bedam

[email protected]

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ahmadonline360 :
ina hamash shere

[email protected]
اين حرفا چيه
ساعت رو برگردون چيه؟؟
245.gif
246.gif

آقا هالف لايف اينجوريه
ساخت بازيش اينجوريه
اگه مال شركت تنين رو بگيري مشكلي نداره
شركت هاي ديگه رو نديدم من

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از ahmadonline360 :
ina hamash shere

[email protected]
:lol: :lol:
اون فقط واسه half-life 2 بود
که گزينه a.i disabled از بيين ببری

lucky4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از blacklife1 :
اين حرفا چيه
ساعت رو برگردون چيه؟؟
245.gif
246.gif

آقا هالف لايف اينجوريه
ساخت بازيش اينجوريه
اگه مال شركت تنين رو بگيري مشكلي نداره
شركت هاي ديگه رو نديدم من

بله درسته من دی وی دیش رو از تکین گرفتم هیچ مشکلی نداشت...

foxy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا تو بازی پدر خوانده چطوری از ماشین پیاده میشن
خدا خیرت بده

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
به نقل از foxy :
اقا تو بازی پدر خوانده چطوری از ماشین پیاده میشن
خدا خیرت بده
دوست عزیز کرک شما مشکل دارد ! به بخش مربوطه مراجعه کنید !

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
بازی Oblivion را نصب کردم هنگام اجرا این ارور را میدهد

this application has faild to start because d3dx9-27.dll was not found re installing the application may fix thids problem

از دوستان کسی میداند مشکلش چی است ؟ رو چنتا ویندوز امتحان کردم و cd های شرکت های مختلف را هم امتحان کردم. همیشه موقع اجرا همین مشکل پیش میاد

Imannnn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب......بالاخره مشکل من در نصب و اجرای بازی quake 4 حل شد....یک تجربه شخصی برای اون دسته از دوستانیکه در هر بازی تحت pc (فرق نمیکنه چه بازیی) مشکلی شبیه مشکل من پیدا میکنن ( ینی طبق اعلام مشخصات خوده بازی قاعدتا سیستمشون بازی رو میکشه و میتونه اجرا کنه اما در عمل error مشاهده میکنن) اینه که حتما درایور کارت گرافیکشونو آپ دیت کنن......از هر طریقی که میتونن : مثلا برای دارندگان کارت گرافیک nVIDIA gforce از سایت زیر میتونن جدید ترین درایور رو دان لود کنن :

http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_winxp_2k_32bit_91.31.html

البته نمونه های تحت پوششو ذکر کرده :rolleyes: حتما قبلش یک نگاهی بندازین ;)

معمولا 90% مشکلات این چنین (در صورتیکه مطمئن بودید مشکل ضعف سخت افزاری ندارید و خود cd بازی مشکلاتی از قبیل قفل نرم افزاری و نیاز به کرک و این حرفا نداره ......) با آپ دیت درایور گرافیک حل میشه.....من در مورد چند بازی دیگه هم امتحان کردم ;)

:rolleyes: امیداورم مشکل همه حل بشه :rolleyes:

atbk_109

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam
man to bazie jazire sayeha moondam
to ghesmati ke chand ta ketab hast
chi kar bayad bekonam
harchi zood tar behtar
mrc

lvl3hr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
امیدوارم که خوب باشین
من می خواستم دوستانی که در مورد نحوه بازی کردن آنلاین با کانتر استریک اطلاعات دارند بیان و ما رو از این سر در گمی نجات بدند .:wacko: ( چون همه هم وطنان اینجا هستند گفتم شاید یه نفر بتونه کمک کنه )
هر جا رو گشتم یه چیزی نوشتند که ناقص هست و با نصب پچ ها هم مشکل دارم و یه اررور خاص میده که فایل gfx.wad رو نمي تونه لود کنه و همه دوستان من هم همین مشکل رو دارند و ما یه هفته هست تو کف این بازی انلاین هستیم :blink: و به هر دری می زنیم بی نتیجه بر می گردیم . با Steam هم كه مي خواهيم بازي كنيم کد ریجیستر رو غیر قانونی تشخیص می ده و می گه بیایین بخرین :( ( با این که ادمین سرور rapgame أشنا هست اما باؤم به جايي نرسيديم )
یه خواهش داشتم اگه کسی لطف کنه و کامل تمام جزییات رو از سیر تا پیاز واضح برای ما توضیح بده ممنون می شم . که هم ما از سر در گمی نجات پیدا کنیم و دوستان دیگه هم بتونن استفاده کنند .
ایدی یاهو من هم : lol_error_lol هست اگه زحمت بکشین و ما رو راهنمایی کنید ممنون می شم
بای:rolleyes:

بالا