• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

mohammad1091

Registered User
لایک‌ها
15
بازی league of legend رو میگم. تاپیک بود قبلا. عنوانشو پروندن خودشم آوردن اینجا.

PROGAMER

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
میدونم بازی قدیمی شده ولی میخوام تمومش کنم.

دلفین بهم کفت لباس عوض کنم و برم به مهمونی
منم رفتم.حالا این یارو میگه دار و ندارت توی این صندوقه.
ولی صندوقه خالیه
باید چیکا کنم؟
اینم عکس:
ScreenShot0.png

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
سلام دوستان.
بنده چندین مشکل دارم که گفتم با هم بزارم اینجا.
به تازگی ویندوزم رو به 8.1 64بیتی تغییر دادم.
چند مشکل پیش اومد.
یک اینکه rival که داشتم رو 7 64 بیتی بازی میکردم بالا نمیاد یعنی روش کلیک میکنم صفحه مشکی میشه اما بالا نمیاد!
دوم اینکه Assassin's Creed IV Black Flag Single Player وقتی روش کلیک میکنم این ارور رو میده:
01792305504988765373.jpg

سوم تو بازی thief یه قسمتی گیر کردم که هیچ کاری نمیشه کرد. یه در هست که بالاش از اون چوب هاست که دورش طنابه فک کنم باید با اون تنفگه که تیرش طناب داره شلیک کنم به اون و برم بالا و برم تو دری که جلومه و نمیشه از رو زمین رفت توش... فقط مشکل من اینه که اون تنفگی که تیر طناب دار داره تیر نداره!(چه تیر تو طنابی شد) چیکار کنم؟ جایی هست تیر بخرم؟
چهارم بازی METAL GEAR RISING REVENGEANCE یه موجودی هست که خیلی سریعه و از در و دیوار بالا میره و میزنه شل و پلمون میکنه. بعد هی رجز میخونه که نمیتونی کاری کنی و... ادم اهنیه که هر چند وقت که میزنیش سوت میزنه رفیقاش میان صافمون میکنن. اون اصلا قابل کشتنه یا فقط باید فرار کرد؟! فک کنم 2 روز نشستم پاش نمرد.
پنجم بازی فیفا14 هست که کلا ارور میده! اینو چیکار کنم اصلا بازی سالمه؟
میدونم زیاد شد... گفتم با هم بگم که دوباره کاری نشه.
مرسی.

bloody killer as

Registered User
لایک‌ها
21
سلام من یه مشکلی دارم تو بازیه skyrim elder scroll v آب بازی به رنگ لنجنیه تیره اس آیا این درسته یا مشکلی هست اگه امکلن داره راهنماییم کنید. که چه کار کنم رنگ آب درست شه

bloody killer as

Registered User
لایک‌ها
21
سلام
میدونم بازی قدیمی شده ولی میخوام تمومش کنم.

دلفین بهم کفت لباس عوض کنم و برم به مهمونی
منم رفتم.حالا این یارو میگه دار و ندارت توی این صندوقه.
ولی صندوقه خالیه
باید چیکا کنم؟
اینم عکس:
ScreenShot0.png
عکس که لود نشد ولی اگه او مردرو میگی که تو کافس اون باید قبل از این که بهش خبر بدی چند تا سلاح بدی که با خودش ببره کل سلاحالت پیشه دولفین هست وقتی کویست تموم شد برگرد پیشش و همه رو پس بگیر

mehrfun

Registered User
لایک‌ها
32
سلام
از دوستان با تجربه اگه امکانش هست راهنمایی کنه الان چند ماه درگیر این بازیم (Rivals) ، بازی رو نصب کردم ولی به این ارور بر میخورم

95413670545015434322.png

من این فایل هارو نصب کردم ولی این خطا هنوز پابرجاست ، البته تو پوشه نصبیش که میرم 2 تا فایل اجرایی هستش که یکیش NFS14_x86.exe و دیگری NFS14.exe با این فایل (NFS14.exe) بازی بالا میاد بدون ارور ولی وقتی داخل بازی که میشی می خوای مسابقه رو شروع کنی خیلی کند بازی میکنه ، من حتی از چند جایی دیگه کل بازی + کرک های جدید نصب کردم ولی درست بشو نیستش

مشخصات سیستم : رم 4 - گرافیک 2 Nvidia Gforce GT610 - پردازنده Corei5
کارت گرافیکو هم آپدیت کردم آخرین نسخه هستش :(

دیگه نمیدونم چی کار کنم واسه این بازی :angrybirds8:

Last edited:

yasinshoper

Registered User
لایک‌ها
162
سلام
از دوستان با تجربه اگه امکانش هست راهنمایی کنه الان چند ماه درگیر این بازیم (Rivals) ، بازی رو نصب کردم ولی به این ارور بر میخورم
من این فایل هارو نصب کردم ولی این خطا هنوز پابرجاست ، البته تو پوشه نصبیش که میرم 2 تا فایل اجرایی هستش که یکیش NFS14_x86.exe و دیگری NFS14.exe با این فایل (NFS14.exe) بازی بالا میاد بدون ارور ولی وقتی داخل بازی که میشی می خوای مسابقه رو شروع کنی خیلی کند بازی میکنه ، من حتی از چند جایی دیگه کل بازی + کرک های جدید نصب کردم ولی درست بشو نیستش
مشخصات سیستم : رم 4 - گرافیک 2 Nvidia Gforce GT610 - پردازنده Corei5
کارت گرافیکو هم آپدیت کردم آخرین نسخه هستش :(
دیگه نمیدونم چی کار کنم واسه این بازی :angrybirds8:
دوست عزیز بدون شک شما شما باید بازی رو با همون فایل NFS14.exe رو اجرا کنید . به نظر می رسه این نسخه از این بازی به دلایل فنی روی برخی از سیستم ها این مشکل رو داره . من دقیقا گرافیکم Nvidia Gforce GT610 هست و همین مشکل رو داشتم . با انواع کرک ها امتحان کردم ولی درست نشد . داخل سایت خود بازی هم قسمت بیان مشکلاتش خیلی ها اومدن و این مشکل رو مطرح کردن . من که نا امید شدم و پاکش کردم فعلا .

mehrfun

Registered User
لایک‌ها
32
دوست عزیز بدون شک شما شما باید بازی رو با همون فایل NFS14.exe رو اجرا کنید . به نظر می رسه این نسخه از این بازی به دلایل فنی روی برخی از سیستم ها این مشکل رو داره . من دقیقا گرافیکم Nvidia Gforce GT610 هست و همین مشکل رو داشتم . با انواع کرک ها امتحان کردم ولی درست نشد . داخل سایت خود بازی هم قسمت بیان مشکلاتش خیلی ها اومدن و این مشکل رو مطرح کردن . من که نا امید شدم و پاکش کردم فعلا .
اخه با همین فایل NFS14.exe که بازی اجرا میشه کند کار میکنه ، ولی دوستم که همین مشخصات سیستم منو داره فقط ویندوز اون 8.1 هستش ، آیا ممکنه از ویندوز باشه ؟ ماله من که 7

jefrium

Registered User
لایک‌ها
304
دوستانی که این بازی رو نسخه شماره لرد او شدو رو تمام کردن به من کمک کنند.
در یکی از مراحل باید از تالاری رد شد که سه تا گارد در حال نگهبانی هستند.
یکی آخر تالار بالای پله ها و مقابل در ورودی به مرحله بعد.ودوتای دیگه در حال راه رفتن در کناره سالن هستن.
وقتی موفق بشی یکی شون رو بکشی سریع یکی دیگه از اسانسور میاد جایگزین میشه!!!!
اونجا گیر کردم.
لطفا راهنمایی کنید.

cs 1.6

yasinshoper

Registered User
لایک‌ها
162
اخه با همین فایل NFS14.exe که بازی اجرا میشه کند کار میکنه ، ولی دوستم که همین مشخصات سیستم منو داره فقط ویندوز اون 8.1 هستش ، آیا ممکنه از ویندوز باشه ؟ ماله من که 7
بله برای من هم دقیقا مشکل همین بود . ویندوز من 8 64 بیت هست . اون اروری که شما می گید باید با نصب Microsoft Visual c++ Redistributable 2012 یا جدیدترش حل بشه .
http://www.microsoft.com/en-au/download/confirmation.aspx?id=30679
راه دومش هم دانلود فایل msvcp110.dll و کپی کردن اون توی پوشه system32 ویندوز هست که پیشنهاد نمی شه !!! از اینجا می تونی دانلود کنی .
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcp110

اما اگه با این دو تا راه مشکل حل نشد فکر می کنم باید منتظر بمونید مثل من !

mehrfun

Registered User
لایک‌ها
32
بله برای من هم دقیقا مشکل همین بود . ویندوز من 8 64 بیت هست . اون اروری که شما می گید باید با نصب Microsoft Visual c++ Redistributable 2012 یا جدیدترش حل بشه .
http://www.microsoft.com/en-au/download/confirmation.aspx?id=30679
راه دومش هم دانلود فایل msvcp110.dll و کپی کردن اون توی پوشه system32 ویندوز هست که پیشنهاد نمی شه !!! از اینجا می تونی دانلود کنی .
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcp110

اما اگه با این دو تا راه مشکل حل نشد فکر می کنم باید منتظر بمونید مثل من !

راستش حاجی من همه این کارا رو انجام دادم حتی نصب Redistributable 2012 ولی باز ول کن نیستش ، انگاری باید منتظر بمونیم شاید یه فرجی شد ما هم تونستیم حال کنیم :)

yasinshoper

Registered User
لایک‌ها
162
راستش حاجی من همه این کارا رو انجام دادم حتی نصب Redistributable 2012 ولی باز ول کن نیستش ، انگاری باید منتظر بمونیم شاید یه فرجی شد ما هم تونستیم حال کنیم :)
بله من هم همه این کار ها رو انجام دادم ولی بی فایده بود . باید صبر کرد . چاره ای نیست .

mehrfun

Registered User
لایک‌ها
32
بلاخره درست شد ، بازی راحت میاد بالا ، واسه شما هم همین ارور میاد ؟

yasinshoper

Registered User
لایک‌ها
162
بلاخره درست شد ، بازی راحت میاد بالا ، واسه شما هم همین ارور میاد ؟
جدی ؟ ای ول . چطوری ؟ بله دقیقا همین ارور رو دارم و وقتی توی بازی میرم با اون یکی فایل بازی کند هست .

mohsendevil66

Registered User
لایک‌ها
21
سلام
دوستان یک سوال داشتم.چرا بعضب بازیها با اینکه سیستمم از سیستم پیشنهادی هم بالاتره باز افت فریم داره.
مثلا من الان یک گرافیک asus gtx 760 oc دارم با cpu fx 8120 که تازه تا 3875 mhz اورش کردم. و مادربرد asus m5a99fxpro v2.0 و 8 گیگ رم 1600 corsair اما بازم افت فریم دارم.مثلا تو assassin's creed black flag.ویندوزم 8.1 هست درایور کارت گرافیک و بایوس مادربرد هم اپدیته.ایا بازیهای کرک شده و ارجینال در افت فریم فرقی با هم میکنن؟دانلود کردن اخرین patch بازی چقدر تاثیر داره؟

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
دوست عزیز به نظرم البته پچ میتونه بعضی باگ ها رو رفع کنه اما این افت فریم اگه باشه و شما فکر کنی سیستم بالا باشه نباید باشه نیست
میتونه از رزولیشن بالاتون باشه یا حتی قطعات با هم هم خونی نداشته باشن
دقیقا در چه صحنه هایی افت فریم داری ؟

mohsendevil66

Registered User
لایک‌ها
21
دوست عزیز به نظرم البته پچ میتونه بعضی باگ ها رو رفع کنه اما این افت فریم اگه باشه و شما فکر کنی سیستم بالا باشه نباید باشه نیست
میتونه از رزولیشن بالاتون باشه یا حتی قطعات با هم هم خونی نداشته باشن
دقیقا در چه صحنه هایی افت فریم داری ؟
resolution من 1600*900 هست.اگر همه تنظیمات رو اخرین درجه باشه بعضی از صحنه های شلوغ به 24-25 میرسه فریم.کلا کارت gtx 760 dc II oc چقدر قدرت داره؟جواب میده برای بازیهای روز؟

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
لینک دقیق کارتت رو بده

mehrfun

Registered User
لایک‌ها
32
بالا