mohammad1091
Registered User
بازی league of legend رو میگم. تاپیک بود قبلا. عنوانشو پروندن خودشم آوردن اینجا.
عکس که لود نشد ولی اگه او مردرو میگی که تو کافس اون باید قبل از این که بهش خبر بدی چند تا سلاح بدی که با خودش ببره کل سلاحالت پیشه دولفین هست وقتی کویست تموم شد برگرد پیشش و همه رو پس بگیرسلام
میدونم بازی قدیمی شده ولی میخوام تمومش کنم.
دلفین بهم کفت لباس عوض کنم و برم به مهمونی
منم رفتم.حالا این یارو میگه دار و ندارت توی این صندوقه.
ولی صندوقه خالیه
باید چیکا کنم؟
اینم عکس:
![]()
دوست عزیز بدون شک شما شما باید بازی رو با همون فایل NFS14.exe رو اجرا کنید . به نظر می رسه این نسخه از این بازی به دلایل فنی روی برخی از سیستم ها این مشکل رو داره . من دقیقا گرافیکم Nvidia Gforce GT610 هست و همین مشکل رو داشتم . با انواع کرک ها امتحان کردم ولی درست نشد . داخل سایت خود بازی هم قسمت بیان مشکلاتش خیلی ها اومدن و این مشکل رو مطرح کردن . من که نا امید شدم و پاکش کردم فعلا .سلام
از دوستان با تجربه اگه امکانش هست راهنمایی کنه الان چند ماه درگیر این بازیم (Rivals) ، بازی رو نصب کردم ولی به این ارور بر میخورم
من این فایل هارو نصب کردم ولی این خطا هنوز پابرجاست ، البته تو پوشه نصبیش که میرم 2 تا فایل اجرایی هستش که یکیش NFS14_x86.exe و دیگری NFS14.exe با این فایل (NFS14.exe) بازی بالا میاد بدون ارور ولی وقتی داخل بازی که میشی می خوای مسابقه رو شروع کنی خیلی کند بازی میکنه ، من حتی از چند جایی دیگه کل بازی + کرک های جدید نصب کردم ولی درست بشو نیستش
مشخصات سیستم : رم 4 - گرافیک 2 Nvidia Gforce GT610 - پردازنده Corei5
کارت گرافیکو هم آپدیت کردم آخرین نسخه هستش
دیگه نمیدونم چی کار کنم واسه این بازی :angrybirds8:
اخه با همین فایل NFS14.exe که بازی اجرا میشه کند کار میکنه ، ولی دوستم که همین مشخصات سیستم منو داره فقط ویندوز اون 8.1 هستش ، آیا ممکنه از ویندوز باشه ؟ ماله من که 7دوست عزیز بدون شک شما شما باید بازی رو با همون فایل NFS14.exe رو اجرا کنید . به نظر می رسه این نسخه از این بازی به دلایل فنی روی برخی از سیستم ها این مشکل رو داره . من دقیقا گرافیکم Nvidia Gforce GT610 هست و همین مشکل رو داشتم . با انواع کرک ها امتحان کردم ولی درست نشد . داخل سایت خود بازی هم قسمت بیان مشکلاتش خیلی ها اومدن و این مشکل رو مطرح کردن . من که نا امید شدم و پاکش کردم فعلا .
بله برای من هم دقیقا مشکل همین بود . ویندوز من 8 64 بیت هست . اون اروری که شما می گید باید با نصب Microsoft Visual c++ Redistributable 2012 یا جدیدترش حل بشه .اخه با همین فایل NFS14.exe که بازی اجرا میشه کند کار میکنه ، ولی دوستم که همین مشخصات سیستم منو داره فقط ویندوز اون 8.1 هستش ، آیا ممکنه از ویندوز باشه ؟ ماله من که 7
بله برای من هم دقیقا مشکل همین بود . ویندوز من 8 64 بیت هست . اون اروری که شما می گید باید با نصب Microsoft Visual c++ Redistributable 2012 یا جدیدترش حل بشه .
http://www.microsoft.com/en-au/download/confirmation.aspx?id=30679
راه دومش هم دانلود فایل msvcp110.dll و کپی کردن اون توی پوشه system32 ویندوز هست که پیشنهاد نمی شه !!! از اینجا می تونی دانلود کنی .
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcp110
اما اگه با این دو تا راه مشکل حل نشد فکر می کنم باید منتظر بمونید مثل من !
بله من هم همه این کار ها رو انجام دادم ولی بی فایده بود . باید صبر کرد . چاره ای نیست .راستش حاجی من همه این کارا رو انجام دادم حتی نصب Redistributable 2012 ولی باز ول کن نیستش ، انگاری باید منتظر بمونیم شاید یه فرجی شد ما هم تونستیم حال کنیم![]()
جدی ؟ ای ول . چطوری ؟ بله دقیقا همین ارور رو دارم و وقتی توی بازی میرم با اون یکی فایل بازی کند هست .بلاخره درست شد ، بازی راحت میاد بالا ، واسه شما هم همین ارور میاد ؟
resolution من 1600*900 هست.اگر همه تنظیمات رو اخرین درجه باشه بعضی از صحنه های شلوغ به 24-25 میرسه فریم.کلا کارت gtx 760 dc II oc چقدر قدرت داره؟جواب میده برای بازیهای روز؟دوست عزیز به نظرم البته پچ میتونه بعضی باگ ها رو رفع کنه اما این افت فریم اگه باشه و شما فکر کنی سیستم بالا باشه نباید باشه نیست
میتونه از رزولیشن بالاتون باشه یا حتی قطعات با هم هم خونی نداشته باشن
دقیقا در چه صحنه هایی افت فریم داری ؟
http://www.asus.com/Graphics_Cards/GTX760DC2OC2GD5/لینک دقیق کارتت رو بده
جدی ؟ ای ول . چطوری ؟ بله دقیقا همین ارور رو دارم و وقتی توی بازی میرم با اون یکی فایل بازی کند هست .