• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
یه جا خوندم اگه بازی رو مستقیم از روی سی دی اجرا کنی صدا نداره،باید حتما بازی رو با ایمیجش بازی کنی،شما با سی دی بازی می کنی یا با ایمیج؟
با ایمیجش.حالا نمیدونم مشکل از ایمیجه که 188 مگ حجم داره،یا پلاگین خاصی برای صدا نیازه یا شبیه ساز خاصی نیاز داره یابالاخره چی میدونم شاید یک قلقلی باید داشته باشه بشه صدا رو فعالش کرد.o_O

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
داداشای گل من الان بعد از یروز بازی کردن medal of honer warfighter تمومش کردم ولی به نظرم خیلی کوتاه بود یه جایی هم هست که نوشته day2 بعد هم بغلش نوشته نکست میخام بدونم کلا راهی هست بشه مراحل بیشتری بازی کرد تازه داستان بازیم ناتمومه تا جایی رفتم که میریم دوستامونو نجات میدیم اصن معلوم نیست طالبان چی میشه لطفا اونایی که بلدن کمک کنن بد تو امپاس و خماریم
فکرکنم بازی همونجا تموم میشه...احتمالا گذاشتن بقیشو برای سری بعد....اگه تونستی چیزی بفهمی یه ندا به مام بده..ممنون

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
سلام
دوستان من بازی NFS Rivals رو دان کردم و نصب کردم
حالا مشکل ببینید چیه

درحالی که آخرین ورژنی که من نصب کردم 13.11 بوده یعنی از اینی که خود بازی میگه بالاتر
حالا باید چکار کنم؟

faragig

Registered User
لایک‌ها
40
من چند تا مشکل عجیب دارم .
1- من هر بازی رو روی سیستم نصب میکنم ارور میده که فایل Steam_api.dll missing در حالی که هم نرم افزار Steam رو نصب کردم هم داخل کرک ها فایل steam موجوده
2- هنگام Update نرم افزار steam ارور میده که شما به اینترنت وصل نیستید !! در حالی که وصلم
3- خیلی اوقات وقتی میخوام فایل کرک رو کپی کنم ارور میده که شما اجازه کپی کردن این فایل رو ندارید .. لطفا یکی به من کمک کنه واقعا دارم روانی میشم :D
4- بعضی از بازی هارو قبل اینکه نصب بشه سزیال نامبر میخواد در صورتی که بازی فایل کرک داره !!

در ضمن در تمام این حالت آنتی ویروس و فایروال قطعه

اگر کسی انقدر مهربون بود که دلش میخواست واقعا کمکم کنه اینم شمارمه 09352977746

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
دوستان گرامی

من زمانی که می‌خوام فوتبال لایف رو بازی کنم پس از خرید و فروش و .. زمانی که بازی رو می‌خوام آغاز کنم از بازی می‌پره بیرون

این دشواری رو چگونه می‌شه از میون برد؟

----

هم‌چنین می‌خواستم بدونم بهترین و تازه‌ترین افزونه (پچ) برای بازی pes2013 چی هست؟

haftir

Registered User
لایک‌ها
470
سلام امیدوارم حال همتون خوب باشه

دوستان بالاخره نفهمیدم need for speed Rivals دو گیگ رم میخواد یا 4 گیگ ؟

چون تو بعضی سایت ها حدقل رو دو گیگ زده بغضی ها هم 4 .

کسی هست با رم 2 بازی رو بدون مشکل اجرا کرده باشه ؟

گرافیکم بالاست فعلا پول ارتقا هم ندارم .
لطفا راهنمایی کنید ممنون

Paraziiit

Registered User
لایک‌ها
115
سلام و شب بخیر خدمت شما دوست عزیز .
اگه ویندوز شما سون 64 بیت باشد که نه نمیشه اجرا کرد ولی اگر 32 بیت هست میشه با بستن تمام نرم افزار های غیر اضافی در تب Processes تو task manager این بازی زیبا را ران کرد . البته بنده خودم تست نکردم ولی امکانش هست که تو مسابقات حساس و سنگین رم شما کم بیاره همین طور ترجیحاً تنظیمات سخت افزاری بازی رو در حالت نرمال بزارید

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
فکر نکنم بتونین با دو گیگ رم ازش لذت ببرید مگر اور کلاک بلد باشید که اگه نه اصلا طرفش نرید بهترین و کم دردسرترین راه اضافه کدن رم هستش :دی

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
بچه ها کد تقلبی ، هکی کرکی چیزی نیس که تو far cry 3 بریم تو حالت god mode ؟ که نه بمیریم نه گلوله کم بیاریم ؟

bloody killer as

Registered User
لایک‌ها
21
من چهار تا بازی گرفتم همش موقع نصب ارور میده میگه cannot replace th file پنجاه گیگم فضای خالی دارم
شاید ادرس جایی رو که میریزی اشتباه زدی یه چک کنی شاید از این باشه

saman671

Registered User
لایک‌ها
41

bloody killer as

Registered User
لایک‌ها
21
فک نکنم ولی ای کاش رو یه سیستم دیگه امتحان میکردی اگه فقط با این بازی مشکل داره که از هیچ کدوم اینا نیست.

saman671

Registered User
لایک‌ها
41
حالا امتحان میکنم ولی رو اسسینز نید فور اسپید واسلیپینگ داگز دقیقا همین ارورو میده اسلیپینگ داگزو قبلا نصب کرده بودم الان نمیشه

salman_m2h

Registered User
لایک‌ها
238
من گرافیکم Direcx 9 رو ساپورت میکنه. بعدش همین رو نصب کردم ولی تو قسمت dxdiag زده که Dirext 11 رو سیستمم نصبه
http://aksup.ir/images/iv6zpw3iad6z9brf6hd.jpg

جریان چیه؟ این نسخه ای که نصب کردم 9 نیست؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
چطور توی counter-strike source 2.0 از بازی اسکرین شات بگیرم ؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سلام
من روی ویندوز 8 بازی pes 2013 رو نصب کردم
نصب شد اما موقع شروع مسابقه روی نیو لوادینگ میمونه چی کار کنم؟
نسخه بازی کرک داره یا خیر ؟ اگر داره , باید یک فایل به اسم paul.dll داشته باشه . بعضی از آنتی ویروس ها این فایل رو پال میکنند. اگر آنتی ویروس دارید غیر فعال کنید.
درایور و دایرکت ایکس کامپیوتر هم آپدیت کنید

بالا