• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
آها من فکر کردم اون مرحله ای که یه عده با قایق فرار می کنن باید با هلیکوپتر بزنیشون
توی این مرحله مشکلت چیه،هلیکوپترتو منفجر می کنن؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من قاطی کردم :D
اول هلیکوپتر رو بدزد،بعد کشتی رو منفجر کن،زیاد سخت نیست،از توی ترینر گزینه Car God Mode رو فعال کن تا هلیکوپترت منفجر نشه،بعد که اون قایق ها شروع به فرار کردن هیچ کاری نکن،فقط دنبالشون کن،یه مسیر طولانی رو باید بری،به یه جایی که رسیدن از قایق پیاده میشن،بعد از هلیکوپتر پیاده شو و بکششون،با ترینر می تونی هر اسلحه ای که خواستی رو داشته باشی تا راحت تر این کار رو انجام بدی

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
اصلا بذار بازی رو نصب کنم خودم،بعدش بهت می گم باید چیکار کنی،تا شب صبر کن :D

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
دوستان من تو کال اف دیوتی mw3 اون مرحله که وقتیه فک کنم مرحله 10 باشه همونکه آخر سر باید به هلی کوپتره برسی تا سوارت کنه و مرحله رد بشه گیر کردم.هرچقدرم سریع میرم جلو بازم تا به هلی کوپتره میرسم اون پرواز میکنه میره و مرحله رد نمیشه :D
چیکارش کنم؟؟؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من هاردم رو به زور 19 گیگ خالی کردم ستاپ رو هم ریختم روی رم،فکر کنم تا فردا صبح نصبش طول بکشه :D

rohullah24

Registered User
لایک‌ها
21
چی بازی رو میخوای بازی کنی ابول؟

فرستاده شده از SM-N900ِ من با Tapatalk

rohullah24

Registered User
لایک‌ها
21
سلام
من بازی assasins creed iv black flag رو نصب کردم

سیستم لپ تاپم اینه:
core i7 3537u
ram 6gig
nvidia geforce gt720m 2 gig

ولی بازی سرعتش خیلی کنده
مشکل از چیه؟؟؟
سیستمم که قویه...
منو راهنمایی کنید این مشکل حل کنم

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
این که مرحله اش خیلی آسون بود،تو 3 دقیقه تمومش کردم :D
وقتی مرحله شروع شد منوی ترینر رو باز کن و برو توی دومین گزینه و اولین گزینه رو فعال کن یعنی Car God Mod
بعد از Mission Help گزینه اول رو انتخاب کن،2 ثانیه صبر کن و دوباره گزینه اول رو انتخاب کن،حالا زیر کشتی هستی،شنا کن و برو توی کشتی و هلیکوپتر رو بدزد و برو تا یوسف امیر زنگ بزنه و بگه کشتی رو منفجر کنی،بعد برگرد و با موشک کشتی رو منفجر کن،ولی نباید توی آب بیوفته هلیکوپترت،بعد که منفجرش کردی و اون قایق ها فرار کردن،از منوی Mission Help گزینه Kill Ped Attached To... رو انتخاب کن و چندبار بزن تا همشون بمیرن،بعد هلیکوپتر رو ببر اونجایی که روی نقشه اس،یا از Mission Help گزینه اول رو انتخاب کن تا مرحله تموم بشه،به همی راحتی :)

saman671

Registered User
لایک‌ها
41
مرسی که کمک کردی البته یکم روندن هلیکوپتره سخته ولی یادمه یبار کشتیرو تونستم بپوکونم حالا تلاشمو میکنم ببینم چی میشه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
داداش این چیزی که تو امضات هست میگه 109 ساعت بازی کردی قضی چیه؟
یه نرم افزاره به نام Raptr که نصبش می کنی بعد برات می شمره که چه بازی رو چند ساعت بازی کردی

بالا