• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

saman671

Registered User
لایک‌ها
41
اهان راستی داداش مثلا با کامپیوتر میشه بازی eflc رو بازی کرد وامتیاز بدست اورد و تو اینترنت گذاشت مثل اچیومنت های ایکس باکس

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
بله این برنامه اچیومنت ها رو هم به اصطلاح Track می کنه ولی باید بازیت نسخه Steam باشه و نسخه استیم هم باید پول بدی و بخریش بعد از خود استیم دانلودش کنی که نمی صرفه

mahyarp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من بازی رو نصب کردم ولی بعضی از مرحله های بازی رو نمیره و این erorr میده

the content has not installed yet

لطفا اگر کسی میتونه کمکم کنه با تشکر

saman671

Registered User
لایک‌ها
41
ا قا دارم سایلنت هیل 4 بازی می کنم .تقریبا تمامش کردم اما میگن 4تا پایان داره باید تو کشتن آخرین غول تندتند نیزه هات رو به هیولا فرو کنی تا ایلین زنده بمونه اما هر کار می کنم ایلین میره تو اسخر و کشته میشه اصلا متوقف نمی شه هزار بار امتحان کردم اما وقت کم میارم سرعتم عالیه اما اون حالیش نیست . یه کمک سریع و فوری می خوام دمه همتون گرم .

saedpanah

Registered User
لایک‌ها
10
سلام ببخشید این بازی (metro last light)رو نصب کردم کرکشم کپی کردم الان اجرا نمیشه و این ایرور رو میده
the program can't start because MSVCP100.dll is missing from your cumputer.try reinstalin the program fix this problem

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
انصافا بازی سختیه منم همینطوری گذاشتم موند نتونستم برم.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
سلام ببخشید این بازی (metro last light)رو نصب کردم کرکشم کپی کردم الان اجرا نمیشه و این ایرور رو میده
the program can't start because MSVCP100.dll is missing from your cumputer.try reinstalin the program fix this problem
download.microsoft.com/download/5/B/C/5BC5DBB3-652D-4DCE-B14A-475AB85EEF6E/vcredist_x86.exe
این نرم افزار رو نصب کن حل میشه مشکلت

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
توی بازی مافیا
وقتی توی هتل بمب گذاری کردیم و از پنجره پریدیم بیرون، میریم روی یه پشت بام
چجوری باید از اونجا بیایم پایین؟ به جایی راه نداره که

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
توی بازی مافیا
وقتی توی هتل بمب گذاری کردیم و از پنجره پریدیم بیرون، میریم روی یه پشت بام
چجوری باید از اونجا بیایم پایین؟ به جایی راه نداره که
Mafia II دیگه؟ این بازی رو دو سال شده بازی نکردم،اون مرحله فکر کنم روی پشت بوم چند نفر رو باید بکشی بعد سوار یکی از این بالابر های مخصوص شیشه شستن بشی و وارد ساختمون بشی و از اونجا فرار کنی...:)

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
Mafia II دیگه؟ این بازی رو دو سال شده بازی نکردم،اون مرحله فکر کنم روی پشت بوم چند نفر رو باید بکشی بعد سوار یکی از این بالابر های مخصوص شیشه شستن بشی و وارد ساختمون بشی و از اونجا فرار کنی...:)
نه. مافیا 1

saman671

Registered User
لایک‌ها
41
اقا تو سایلنت هیل4 گیر کردم اخرش وقتی میخام غولرو بکشم ایلین زرتی میره تو اون دستگاهه ومرحوم میشه خیلیم سریع نیزههارو میزنم ولی همش چند ثانیه کم میارم چیکار کنم؟

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
دوستان فایل های save پی‌ای‌اس 2013 در کجا نگه‌داری می شه؟ اگر بخوام ویندوز عوض کنم چجوری این سیوها رو نگهدارم؟

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
من چندین شبیه ساز ps1 رو روی pc نصب کردم وWinning eleven 3 یا همون 98 پلی اسنیشن 1 رو توش اجرا کردم اما ناکردار تو هیچ کدوم صدا نداره .ما هم دلمون لک زده تا صدای گزارشگر رو بشنویم اما چه کنیم صدای بازی اصلا نیست.من شنیدم پلاگین خاصی می خواد وخلاصه من گیج شدم.کسی هست قدم به قدم راهش رو برام توضیح بده تا من بتونم مشکل صدا رو حل کنم.اینو هم بگم فک نکنم مشکل از ایمیج بازی باشه چون من چندین ایمیج رو دانلود کردم بازم صدا نیست.بازی کراش و بقیه بازیها البته صداش هست اما اینو نمیدونم.شبیه ساز الان روی سیستم هست:Emulator-PSX
ممنون میشم یکی توضیح بده.:)

saman671

Registered User
لایک‌ها
41
داداشای گل من الان بعد از یروز بازی کردن medal of honer warfighter تمومش کردم ولی به نظرم خیلی کوتاه بود یه جایی هم هست که نوشته day2 بعد هم بغلش نوشته نکست میخام بدونم کلا راهی هست بشه مراحل بیشتری بازی کرد تازه داستان بازیم ناتمومه تا جایی رفتم که میریم دوستامونو نجات میدیم اصن معلوم نیست طالبان چی میشه لطفا اونایی که بلدن کمک کنن بد تو امپاس و خماریم

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام
من چندین شبیه ساز ps1 رو روی pc نصب کردم وWinning eleven 3 یا همون 98 پلی اسنیشن 1 رو توش اجرا کردم اما ناکردار تو هیچ کدوم صدا نداره .ما هم دلمون لک زده تا صدای گزارشگر رو بشنویم اما چه کنیم صدای بازی اصلا نیست.من شنیدم پلاگین خاصی می خواد وخلاصه من گیج شدم.کسی هست قدم به قدم راهش رو برام توضیح بده تا من بتونم مشکل صدا رو حل کنم.اینو هم بگم فک نکنم مشکل از ایمیج بازی باشه چون من چندین ایمیج رو دانلود کردم بازم صدا نیست.بازی کراش و بقیه بازیها البته صداش هست اما اینو نمیدونم.شبیه ساز الان روی سیستم هست:Emulator-PSX
ممنون میشم یکی توضیح بده.:)
یه جا خوندم اگه بازی رو مستقیم از روی سی دی اجرا کنی صدا نداره،باید حتما بازی رو با ایمیجش بازی کنی،شما با سی دی بازی می کنی یا با ایمیج؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دوستان فایل های save پی‌ای‌اس 2013 در کجا نگه‌داری می شه؟ اگر بخوام ویندوز عوض کنم چجوری این سیوها رو نگهدارم؟
در مسیر My Documents/Konami/Pro Evolution Soccer 2013 پوشه سیو ها قرار داره که می تونید کپی کنید در جایی و بعد که ویندوز رو عوض کردید برشون گردونید :)

بالا