saman671
Registered User
اهان راستی داداش مثلا با کامپیوتر میشه بازی eflc رو بازی کرد وامتیاز بدست اورد و تو اینترنت گذاشت مثل اچیومنت های ایکس باکس
download.microsoft.com/download/5/B/C/5BC5DBB3-652D-4DCE-B14A-475AB85EEF6E/vcredist_x86.exeسلام ببخشید این بازی (metro last light)رو نصب کردم کرکشم کپی کردم الان اجرا نمیشه و این ایرور رو میده
the program can't start because MSVCP100.dll is missing from your cumputer.try reinstalin the program fix this problem
Mafia II دیگه؟ این بازی رو دو سال شده بازی نکردم،اون مرحله فکر کنم روی پشت بوم چند نفر رو باید بکشی بعد سوار یکی از این بالابر های مخصوص شیشه شستن بشی و وارد ساختمون بشی و از اونجا فرار کنی...توی بازی مافیا
وقتی توی هتل بمب گذاری کردیم و از پنجره پریدیم بیرون، میریم روی یه پشت بام
چجوری باید از اونجا بیایم پایین؟ به جایی راه نداره که
نه. مافیا 1Mafia II دیگه؟ این بازی رو دو سال شده بازی نکردم،اون مرحله فکر کنم روی پشت بوم چند نفر رو باید بکشی بعد سوار یکی از این بالابر های مخصوص شیشه شستن بشی و وارد ساختمون بشی و از اونجا فرار کنی...![]()
آخه توی II هم یه همچین مرحله ای داره
با کوشش فراوان از اون مرحله رد شدم :دیآخه توی II هم یه همچین مرحله ای داره![]()
یه جا خوندم اگه بازی رو مستقیم از روی سی دی اجرا کنی صدا نداره،باید حتما بازی رو با ایمیجش بازی کنی،شما با سی دی بازی می کنی یا با ایمیج؟سلام
من چندین شبیه ساز ps1 رو روی pc نصب کردم وWinning eleven 3 یا همون 98 پلی اسنیشن 1 رو توش اجرا کردم اما ناکردار تو هیچ کدوم صدا نداره .ما هم دلمون لک زده تا صدای گزارشگر رو بشنویم اما چه کنیم صدای بازی اصلا نیست.من شنیدم پلاگین خاصی می خواد وخلاصه من گیج شدم.کسی هست قدم به قدم راهش رو برام توضیح بده تا من بتونم مشکل صدا رو حل کنم.اینو هم بگم فک نکنم مشکل از ایمیج بازی باشه چون من چندین ایمیج رو دانلود کردم بازم صدا نیست.بازی کراش و بقیه بازیها البته صداش هست اما اینو نمیدونم.شبیه ساز الان روی سیستم هست:Emulator-PSX
ممنون میشم یکی توضیح بده.![]()
در مسیر My Documents/Konami/Pro Evolution Soccer 2013 پوشه سیو ها قرار داره که می تونید کپی کنید در جایی و بعد که ویندوز رو عوض کردید برشون گردونیددوستان فایل های save پیایاس 2013 در کجا نگهداری می شه؟ اگر بخوام ویندوز عوض کنم چجوری این سیوها رو نگهدارم؟