كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

شروع موضوع توسط ali ‏23 آگوست 2003 در انجمن بازیهای کامپیوتری

  1. biautiful_2012

    biautiful_2012 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 سپتامبر 2016
    نوشته ها:
    748
    تشکر شده:
    225
    من بازی Gears.of.War.4.Ultimate.Edition.Full.Unlocked رو دانلود کردم تقریبا پارت آخرش رو دانلود میکنم تازه فهمیدم این بازی کرک نشده درسته؟
    پس فول آنلاکد یعنی چی؟
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. Molten

    Molten کاربر فعال سخت افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آپریل 2013
    نوشته ها:
    1,169
    تشکر شده:
    1,399
    نه
    آنلاک یعنی اینکه شما میتونی به محض عرضه ی کرک یا بایپس، اونو رو بازی اپلای کنی، و بازی کنی.
     
    robocop-game و biautiful_2012 از این نوشته تشکر کرده اند.
  4. biautiful_2012

    biautiful_2012 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 سپتامبر 2016
    نوشته ها:
    748
    تشکر شده:
    225
    فایل کانفیگ cod remastered کجاس؟
     
  5. yasinshoper

    yasinshoper Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2010
    نوشته ها:
    1,137
    تشکر شده:
    143
    توی پوشه players2 - محل نصب بازی
     
    robocop-game و biautiful_2012 از این نوشته تشکر کرده اند.
  6. ehsanservat

    ehsanservat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 جولای 2013
    نوشته ها:
    3,323
    تشکر شده:
    2,371
    محل سکونت:
    تهران
  7. mhml1367

    mhml1367 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2012
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    10
    robocop-game از این نوشته تشکر کرده است.
  8. Alidark2013

    Alidark2013 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2013
    نوشته ها:
    744
    تشکر شده:
    105
    محل سکونت:
    کاشمر
    سلام دوستان
    یه مشکلی دارم تو اجرای بازی prototype 2
    بازی رو نصب میکنم و اجرا هم میکنم با بالاترین تنظیمات به خوبی اجرا میشه
    مراحلشم راحت رد میکنم
    برا اولین بار بعد از نصب که میرم تو بازی همه چی اوکیه
    از بازی که میام بیرون واسه دفعه دوم بازی رو که اجرا میکنم صداش میاد ولی صفحه سیاه میشه و تصویر نمیده
    لپتاپ هم Asus N552vw هست
    چیکار کنم؟
    لطفا راهنمایی کنید دوستان:general507:
     
  9. Alidark2013

    Alidark2013 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2013
    نوشته ها:
    744
    تشکر شده:
    105
    محل سکونت:
    کاشمر
  10. AMIN-MOGHADDAM

    AMIN-MOGHADDAM Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2015
    نوشته ها:
    1,338
    تشکر شده:
    1,723
    محل سکونت:
    مشهد
    کلیک راست کن روی بازی ببین run as adminstrator نداره ؟ اگر داشت با این اجرا کن ببین باز هم همین خطا رو میده ؟
     
  11. Alidark2013

    Alidark2013 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2013
    نوشته ها:
    744
    تشکر شده:
    105
    محل سکونت:
    کاشمر
    سلام داداش
    اره اصلا خودش با ادمین استاتور باز میشه
    بازم صدا هست تصویر نیست
     
    robocop-game و AMIN-MOGHADDAM از این نوشته تشکر کرده اند.
  12. AMIN-MOGHADDAM

    AMIN-MOGHADDAM Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2015
    نوشته ها:
    1,338
    تشکر شده:
    1,723
    محل سکونت:
    مشهد
    خب یکاری من انجام میدادم صفحه مشکی میومد alt+tab رو میزدم خطا بالا میومد اوکی میزدم یا run بازی اجرا میشد ..

    حقیقت این مورد رو نمیدونم
     
    robocop-game و Alidark2013 از این نوشته تشکر کرده اند.
  13. Alidark2013

    Alidark2013 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2013
    نوشته ها:
    744
    تشکر شده:
    105
    محل سکونت:
    کاشمر
    ممنون عزیز
    ببینیم بقیه دوستان چه نظری دارن
    هیچ کلیدی کار نمیکنه اون موقع
    میرم از تو تسک بار میبندم بازیو
     
    robocop-game و AMIN-MOGHADDAM از این نوشته تشکر کرده اند.
  14. biautiful_2012

    biautiful_2012 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 سپتامبر 2016
    نوشته ها:
    748
    تشکر شده:
    225
    وقتی رو watch dog 2 کلیک میکنم بازی اجرا نمیشه
    چیکا کنم؟
     
    robocop-game از این نوشته تشکر کرده است.
  15. yasinshoper

    yasinshoper Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2010
    نوشته ها:
    1,137
    تشکر شده:
    143
    سلام . منم همین مشکل رو داشتم با آپدیت کارت گرافیک مشکلم حل شد .
     
    robocop-game از این نوشته تشکر کرده است.
  16. biautiful_2012

    biautiful_2012 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 سپتامبر 2016
    نوشته ها:
    748
    تشکر شده:
    225
    [​IMG]
    پس چرا درست نشد؟
     
    robocop-game از این نوشته تشکر کرده است.
  17. sia@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2014
    نوشته ها:
    919
    تشکر شده:
    287
    محل سکونت:
    کرمانشاه
    درود
    دوستان گرام من امروز بازی doomرو نصب کردم اومدم تنظیمات رو ببرم روی الترا گزینه والکان رو فعال کردم بنکل دیگه بازی اجرا نمیشه
    گرافیکم ۱۰۷۰ هست کسی میدونه تنظیمات پیش فرض رو چطور از دکستاپ پاک کنم؟
     
    robocop-game از این نوشته تشکر کرده است.
  18. yasinshoper

    yasinshoper Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2010
    نوشته ها:
    1,137
    تشکر شده:
    143
    ورژن درایور کارت گرافیکتون چند هست ؟
    آخرین ورژنی که اومده 378.92 هست . ببینید برای شما اگه پایین تره باید دانلود کنید و نصب کنید .
     
    robocop-game از این نوشته تشکر کرده است.
  19. j_2006_n

    j_2006_n کاربر فعال فوتبال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    4,635
    تشکر شده:
    4,548
    محل سکونت:
    Iran
    سلام دوستان

    من امروز بازی Far Cry Primal نصب و اجرا کردم تصاویر بازی خیلی به زردی می زنه نمی دونم عادی هست یا نه بعد از مرحله فیل کشون و در شب هم هیچی نمی بینم فقط با دکمه V می تونم رد پا و گیاهان و غیره که می شه ازشون استفاده کرد رو ببینم بقیه جاها تاریک تاریکه آتیش بزرگم که روشن می کنم یه نور خیلی ضعیف قرمزی از آتیش می بینم همین :|

    مشکل از چیه تنظیمات چی بزنم درست بشه ؟!

    ممنون از راهنماییتون
     
    robocop-game از این نوشته تشکر کرده است.
  20. javadth

    javadth همکار بازنشسته فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏28 جولای 2012
    نوشته ها:
    11,602
    تشکر شده:
    9,983
    محل سکونت:
    mordor
    directx و همچنین اخرین نسخه درایور گرافیکتون رو نصب کنید
     
    robocop-game و j_2006_n از این نوشته تشکر کرده اند.
  21. j_2006_n

    j_2006_n کاربر فعال فوتبال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    4,635
    تشکر شده:
    4,548
    محل سکونت:
    Iran
    سلام اتفاقا گرافیک رو بعدش به ذهنم خورد آپدیت کردم directx می دونم مشکلی نداره چند تا بازی بدونه مشکل روی سیستمم هست
     
    robocop-game از این نوشته تشکر کرده است.
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی