biautiful_2012
Registered User
- نوشتهها
- 748
- لایکها
- 230
ورژن درایور کارت گرافیکتون چند هست ؟
سلام دوستان
من امروز بازی Far Cry Primal نصب و اجرا کردم تصاویر بازی خیلی به زردی می زنه نمی دونم عادی هست یا نه بعد از مرحله فیل کشون و در شب هم هیچی نمی بینم فقط با دکمه V می تونم رد پا و گیاهان و غیره که می شه ازشون استفاده کرد رو ببینم بقیه جاها تاریک تاریکه آتیش بزرگم که روشن می کنم یه نور خیلی ضعیف قرمزی از آتیش می بینم همین :|
مشکل از چیه تنظیمات چی بزنم درست بشه ؟!
ممنون از راهنماییتون
directx و همچنین اخرین نسخه درایور گرافیکتون رو نصب کنید
شاید DVD بازی خرابه.من بازی ایرانی ارتش فرازمینی خریدم و نصب کردم
سیستم مورد نیاز بازی اینه
http://uupload.ir/files/ksae_v.jpg
بازی نصب کردم لگو ها میره منو بازی میاد - روی بازی جدید کلیک میکنم میره تو لودینگ همون ثانیه میپره بیرون ارور UDK.EXE میده
چیکار کنم رفع بشه این ارور؟
ممکنه ورژن directx قدیمی باشه مثلا بعضی از بازیها directx 11 لازم دارند که باید قبل از نصب بازی، نصب شده باشه.ببین نرم افزار مورد نیاز ننوشته یا داخل DVD نیست
شاید DVD بازی خرابه.
ببین نرم افزار مورد نیاز ننوشته یا داخل DVD نیست
ممکنه ورژن directx قدیمی باشه مثلا بعضی از بازیها directx 11 لازم دارند که باید قبل از نصب بازی، نصب شده باشه.
گرافیک آنبورد همون cpu هست یعنی باید مشخصات cpu شما بجای کارت گرافیک نوشته بشه و جای کابل گرافیک مخصوص به خود رو داره.
اگه پشت کیس دو تا پورت vga دارید، یکیش مال کارت گرافیکه (پایینی) و یکیش (بالایی) مال گرافیک آنبورده.زیاد متوجه نشدم
تا جایی که میدونم مادربورد گرافیک آنبورد داره
سی پیو من 3 هسته ای هست و apu هست که انگار یه هسته اش کارت گرافیک هستش
ولی خوب مشخصاتی که تو کارت گرافیک سیستم نوشته یعنی اشتباهه؟
الان پورت vga پشت کیس که مانیتور وصل روی مادربورده
یعنی از کارت گرافیک مادربورد استفاده میکنه؟
اگه پشت کیس دو تا پورت vga دارید، یکیش مال کارت گرافیکه (پایینی) و یکیش (بالایی) مال گرافیک آنبورده.
What is UDK.exe and How to Fix It? Virus or Safe? - Solvusoftمن بازی ایرانی ارتش فرازمینی خریدم و نصب کردم
سیستم مورد نیاز بازی اینه
http://uupload.ir/files/ksae_v.jpg
بازی نصب کردم لگو ها میره منو بازی میاد - روی بازی جدید کلیک میکنم میره تو لودینگ همون ثانیه میپره بیرون ارور UDK.EXE میده
چیکار کنم رفع بشه این ارور؟