سایت ساز وبزیکسب درآمد

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

شروع موضوع توسط ali ‏23 آگوست 2003 در انجمن بازیهای کامپیوتری

  1. robocop-game

    robocop-game Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2014
    نوشته ها:
    1,197
    تشکر شده:
    1,587
    محل سکونت:
    تهران
    من بازی ایرانی ارتش فرازمینی خریدم و نصب کردم
    سیستم مورد نیاز بازی اینه
    http://uupload.ir/files/ksae_v.jpg

    بازی نصب کردم لگو ها میره منو بازی میاد - روی بازی جدید کلیک میکنم میره تو لودینگ همون ثانیه میپره بیرون ارور UDK.EXE میده
    چیکار کنم رفع بشه این ارور؟
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. msh2008

    msh2008 فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏5 نوامبر 2014
    نوشته ها:
    602
    تشکر شده:
    282
    محل سکونت:
    تهران
    شاید DVD بازی خرابه.
     
    robocop-game از این نوشته تشکر کرده است.
  4. mhml1367

    mhml1367 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2012
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    10
    ببین نرم افزار مورد نیاز ننوشته یا داخل DVD نیست
     
    robocop-game از این نوشته تشکر کرده است.
  5. msh2008

    msh2008 فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏5 نوامبر 2014
    نوشته ها:
    602
    تشکر شده:
    282
    محل سکونت:
    تهران
    ممکنه ورژن directx قدیمی باشه مثلا بعضی از بازیها directx 11 لازم دارند که باید قبل از نصب بازی، نصب شده باشه.
     
    robocop-game از این نوشته تشکر کرده است.
  6. robocop-game

    robocop-game Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2014
    نوشته ها:
    1,197
    تشکر شده:
    1,587
    محل سکونت:
    تهران
    نه خراب نیست - چند نفر دیدم که همین بازی خریدن و هیچ مشکلی نداشتن
    این بازی شرکتیه و یکی از بهرین بازیا ایرانی هست که هم تو e3 نمایش داده شده هم تو استیم الان هست
    پس مشکل از pc خودمه
    http://uupload.ir/files/0831_c.jpg

    خوب pc من مشخصاتش اینه
    http://uupload.ir/files/2wlx_rtytry.jpg

    فکر کنم بدونم مشکل از کجاست - گرافیک من تازگیا سوخته الان با آنبورد کار میکنم
    ویندوز گرافیکمو این میشناسه
    http://uupload.ir/files/iwoa_ثصقثصق.jpg

    هیچی ننوشته
    خودش چنتا نرم افزار موقع نصب بازی نصب کرد

    خود بازی directx مورد نیازش تو دیسک هست - وقتی بازی اجرا میکنم میگه دیسک بازی بزارید تو دریور - بعد یه خط فرمان داس میاد تایتلش مینوسته directx 9 و ویندوز 32 بیت بعد بازی میاد بالا
    لگو ها رد میکنه به منو اولیه میرسه - رو انتخاب بازی جدید میزنم میره لودینگ میپره بیرون اروز udk.exe میده
    تو تنظیات هم رزولشن بازی و کیقیت اجرایی رو رو پایین - متوسط - بالا گذاشتم بازم وقتی میام رو بازی جدید همون ارور میده
     
    Last edited: ‏5 جولای 2017
  7. msh2008

    msh2008 فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏5 نوامبر 2014
    نوشته ها:
    602
    تشکر شده:
    282
    محل سکونت:
    تهران
    گرافیک آنبورد همون cpu هست یعنی باید مشخصات cpu شما بجای کارت گرافیک نوشته بشه و جای کابل گرافیک مخصوص به خود رو داره، ممکنه درایور کارت گرافیک رو نصب نکرده باشید.
     
    robocop-game از این نوشته تشکر کرده است.
  8. robocop-game

    robocop-game Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2014
    نوشته ها:
    1,197
    تشکر شده:
    1,587
    محل سکونت:
    تهران
    زیاد متوجه نشدم :p
    تا جایی که میدونم مادربورد گرافیک آنبورد داره
    سی پیو من 3 هسته ای هست و apu هست که انگار یه هسته اش کارت گرافیک هستش
    ولی خوب مشخصاتی که تو کارت گرافیک سیستم نوشته یعنی اشتباهه؟

    الان پورت vga پشت کیس که مانیتور وصل روی مادربورده
    یعنی از کارت گرافیک مادربورد استفاده میکنه؟
     
  9. msh2008

    msh2008 فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏5 نوامبر 2014
    نوشته ها:
    602
    تشکر شده:
    282
    محل سکونت:
    تهران
    اگه پشت کیس دو تا پورت vga دارید، یکیش مال کارت گرافیکه (پایینی) و یکیش (بالایی) مال گرافیک آنبورده.
     
    robocop-game از این نوشته تشکر کرده است.
  10. robocop-game

    robocop-game Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2014
    نوشته ها:
    1,197
    تشکر شده:
    1,587
    محل سکونت:
    تهران
    نه فقط یه vga ه
    سی پیو که پورت vga نداره
     
  11. msh2008

    msh2008 فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏5 نوامبر 2014
    نوشته ها:
    602
    تشکر شده:
    282
    محل سکونت:
    تهران
    تصویر کارت گرافیک آنبورد رو اینجا آپلود کردم که به صورت عمودی در پشت کیس قرار داره.
     

    فایل های ضمیمه:

  12. Web Man

    Web Man Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2017
    نوشته ها:
    246
    تشکر شده:
    106
    محل سکونت:
    Azerbaijan
    What is UDK.exe and How to Fix It? Virus or Safe? - Solvusoft
     
  13. Business plan

    Business plan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 سپتامبر 2015
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    6,129
    محل سکونت:
    ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
  14. Web Man

    Web Man Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2017
    نوشته ها:
    246
    تشکر شده:
    106
    محل سکونت:
    Azerbaijan
    سلام
    من تو مرحله 03-11 مافیا 1(همون مرحله ویلا)گیر کردم.میشه کمکم کنید؟؟یه جا خونده بودم باید فیوز رو بزنی ولی فیوز رو زدم چیزی نشد لطفا کمک کنید...
     
  15. H_128

    H_128 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2009
    نوشته ها:
    1,228
    تشکر شده:
    144
    دوستان بازی True Crime New York City رو نصب و کرک کردم. روی ویندوز 7 اجرا میشه ولی داخل بازی خیابان ها بصورت آینه ای و محو شده نمایش داده میشه! دلیلش چیه؟؟؟
    گرافیک هم آپدیته...
     
  16. sajad-tnt

    sajad-tnt Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2010
    نوشته ها:
    1,906
    تشکر شده:
    2,617
    محل سکونت:
    N/A
    سلام.
    این مشکل رو خیلی ها داشتن, بازی برای PC باگ داره و هیچ راه حلی هم ارائه نشده...
     
    H_128 از این نوشته تشکر کرده است.
  17. er2012

    er2012 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2013
    نوشته ها:
    211
    تشکر شده:
    65
    وستان سلام
    می خواستم بدونم با این سیستمی که دارم این باز های در چه حدی می شود اجرا کرد
    cpu:q6600
    ram:6
    gra:geforce 750 ti
    Resident Evil VII (PC)
    Sniper Elite 4 (PC)
    Call Of Duty Infinite
    Call of Duty WWII
    Doom (PC
    Dead Space 3 (
    HomeFront
    در ضمن یک لب تاپ asus n56jk را هم دارم
     
  18. Portre.Ir

    Portre.Ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آپریل 2006
    نوشته ها:
    2,746
    تشکر شده:
    1,262
    محل سکونت:
    استانبول
    بازی Gears Of War 1 رو روی ویندوز 7 نصب کردم، ولی نه پروفایل می تونم بسازم نه می تونم تنظیمات نمایش رو درست کنم، باید با رزولوشن کم بازی کنم. هر چند ثانیه یکبار هم کلا صفحه سیاه می شه ولی صدا همچنان هست.

    کسی می تونه راهنمایی کنه چطوری باید مشکل رو حل کنم؟
     
    [email protected] از این نوشته تشکر کرده است.
  19. Business plan

    Business plan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 سپتامبر 2015
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    6,129
    محل سکونت:
    ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
    کارت گرافیک ضعیفه؟
     
    Portre.Ir از این نوشته تشکر کرده است.
  20. sia@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2014
    نوشته ها:
    933
    تشکر شده:
    289
    محل سکونت:
    کرمانشاه
    کلا بازی نکنین
    اول باید بگم که اپدیت نرم افزار ps2 رو نصل کنیم و دستی ایمیج بازی رو به نرم افزار بده که در ادامه بازی به مشکل نخورین
    دوم اینکه مشخصات سیستمتون رو با مینیمم بازی مقایسه کنین ک پایینتر نباشه بعد از بازی لذت ببرین
     
    Portre.Ir از این نوشته تشکر کرده است.
  21. sajad-tnt

    sajad-tnt Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2010
    نوشته ها:
    1,906
    تشکر شده:
    2,617
    محل سکونت:
    N/A
    سلام.
    باید نرم افزار games for windows live رو نصب کنید.
    اگر همچنان مشکل داشتید نرم افزار زیر رو دانلود و نصب کنید:
    https://public.upera.co/9mlufwsm
     
    Portre.Ir از این نوشته تشکر کرده است.
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی