]چه بازی هست؟چرا بازی های قدیمی رو تو وین 10 نمیتونم اجرا کنم؟
]چه بازی هست؟چرا بازی های قدیمی رو تو وین 10 نمیتونم اجرا کنم؟
سیمس 2]چه بازی هست؟
بعد از نصب بازی , بر روی فایل exe بازی راست کلیک گنید , گزینه Propertiesسیمس 2
فییر 2
نه مشکلی نیست..کاملا عادیه
ممنون اما مشکلم رزولوشن هست بازی ها فول اچ دی اجرا نمیشن و 480 پی اجرا میشنبعد از نصب بازی , بر روی فایل exe بازی راست کلیک گنید , گزینه Properties
در پنجره باز شده به تب Compatbility برید , گزینه Compatbility mode رو تیک بزنید
بعد از از قسمت نوار کشویی ویندوز رو بزارید روی ویندوز 7 یا XP Service Pack 2 یا XP Service Pack 3
البته این یه راه حل کلی هست و در هر بازی ممکنه چیزای دیگه ای هم دخیل باشه و به تنهایی این روش کاربرد نداشته باشه
ولی امتحان کردنش ضرر نداره
مشاهده پیوست 1167016
شما گفتی نمیتونی اجرا کنی, اگر بازی اجرا میشه باید از طریق قسمت تنظیمات این مشکل رو بررسی کنیدممنون اما مشکلم رزولوشن هست بازی ها فول اچ دی اجرا نمیشن و 480 پی اجرا میشن
مشکل اینجاس ک بازی ها قدیمی هستن و رزولوشن بالا ندارنشما گفتی نمیتونی اجرا کنی, اگر بازی اجرا میشه باید از طریق قسمت تنظیمات این مشکل رو بررسی کنید
مشکل از خود بازیه.اونجا هم قسمت داستانی بازیه و اون مرحله بازی تمام میشه.تو بازی بتلفیلد وی اونجا ک مادره با نارنجک کشتی رو منفجر میکنه و دختره اسیر میشه بازی میپره بیرون مشکل کجاس؟
تا اونجا که تجربه 20 و اندی سال من میگه , اکثر بازیها با رزولوشن های جدید همخوانی دارند مگر اینکه بازی شما مربوط به قبل از دوران ویندوز اکس پی باشهمشکل اینجاس ک بازی ها قدیمی هستن و رزولوشن بالا ندارن
100 فریم رو اجازه ندید که بهتون بدهبازی Bright Memory موتورش چیه؟موقع اجرا دمای گرافیک به 67 تا 70 میرسه رو فول اچ دی 100 فریم میده رو high وللی دما خیلی بالاس
مخالفم .50-60 فریم برای چشم انسالن معقوله