اینا دقیقا مینیموم سیستم پیشنهادی واسه این بازی هستشرم 256 هست گرافیکم 64

اینا دقیقا مینیموم سیستم پیشنهادی واسه این بازی هستشرم 256 هست گرافیکم 64
اینا دقیقا مینیموم سیستم پیشنهادی واسه این بازی هستش... تنظیمات گرافیکی رو روی چه حدی گذاشتی ؟ ... شاید بخاطر همین قضیه باشه ها ... یه بار همه رو ( فکر می کنم دوسه تا تنظیم بیشتر نداره ) بیار روی low ببین فرقی می کنه ..![]()
![]()
اینجا خیلی خوب و کامل توضیح داده : http://www.gamespot.com/pc/action/hitman4/hints.htmlسلام:
من کدتقلب بازي هيتمن3 رامي خواستم اگه ممکنه
ممنون مي شم
...................مرسي..........................
سلام من prince 3 رو راحت اجرا کردم با daemon4 بدون استفاده از starforce که cd-rom حذف بشه اما دراجراspرو بlintel cell 3 مشگل دارم........ وقتی سریال رو میرنم میگه cd اورجینال رو بذار.........
با سلام
دوست عزیز
اگر بازی را کاملا نصب کرده اید
و با این پیغام خطا مواجه شده اید
باید درایور های سی دی رام و هر درایوری مانند رایتر دارید را
غیر فعال کنید
البته برای این کار روشهای زیادی است
ولی راحتترین آنها
کشیدن کابل برق متصل شده به درایوها می باشد .
امیدوارم که راهنمایی من موثر باشد
پیروز باشید .:happy:
سلام من یک cd بازی Splinter Cell DA خریدم مارک west game تعداد CD5 تا است وقتی این 5 تا رو نصب میکنی دوباره CD6رو می خواهد من رفتم پیش مغازه دار گفت 5 تا است من فکر کردم 6 تا باید باشه بهم گفت اشتباه نصب میکنی گفت صبر کن یکی از دوستانم بیاد بهت توضیح می ده من هم وقت نداشتم CDورداشتم اومدم خونه حالا نمی دونم چی کار کنم فکر کردم شما بتونید کمکم کنید یا تجربه از این جور CDها رو داریدمرسی
ولی من با نوت بوک بازی می کنم .... میگفتن prince 3 رو هم باید همین جوری اجرا کنم ولی من راحت اجرا کردم...
سلام من یک cd بازی Splinter Cell DA خریدم مارک west game تعداد CD5 تا است وقتی این 5 تا رو نصب میکنی دوباره CD6رو می خواهد من رفتم پیش مغازه دار گفت 5 تا است من فکر کردم 6 تا باید باشه بهم گفت اشتباه نصب میکنی گفت صبر کن یکی از دوستانم بیاد بهت توضیح می ده من هم وقت نداشتم CDورداشتم اومدم خونه حالا نمی دونم چی کار کنم فکر کردم شما بتونید کمکم کنید یا تجربه از این جور CDها رو دارید
آخه میدونید چیه من وقتی رفتم پس بدم اون اقایی که اونجا بود اصلا می دونست این مارک همچین مشکلی داره فقط شانس نیوردم می دونید چیه اگه این دوستش گه بود یه راهنمایی می کرد اگه تونسم درستش کنم یا راحی براش پیدا کردم بهتون می گم شانس نداشتم اگه دی وی دی گیر می اوردم می خریدم این همه مشکل نداشتمبا سلام
دوست عزیز
اگر که این بازی از ابتدا 5 cd بوده است
احتمال دارد که یکی از cd ها فایلهای مربوط به cd 6 را در خود داشته باشد
شما می توانید این را امتحان کنید
زمانی که درخواست cd 6 از شما می شود
یکی یکی cd ها را از ابتدا درون درایو قرار بدهید
امکان دارد که فایلهای گمشده
پیدا شوند . :hmm:
پیروز باشید .
:happy:
درست نشد از راهی که دونه دونه cdها رو گذاشتم درست نشدآخه میدونید چیه من وقتی رفتم پس بدم اون اقایی که اونجا بود اصلا می دونست این مارک همچین مشکلی داره فقط شانس نیوردم می دونید چیه اگه این دوستش گه بود یه راهنمایی می کرد اگه تونسم درستش کنم یا راحی براش پیدا کردم بهتون می گم شانس نداشتم اگه دی وی دی گیر می اوردم می خریدم این همه مشکل نداشتم
با این حرفتون مخالف هستم . تیکن سریعترین و مطمئن ترین شرکت در زمینه ارائه بازی هاست و اگر به صورت عمده خریداری کنید بازی هاش رو میشه فی هر سیدی 200 تومنی هم خرید و کلی مزایای دیگه هم این شرکت برای خریداران ارائه میده . علی الانصاف هربازی از این شرکت خریدم همگی بدرستی نصب شده اند .من هم از تكين خريدم البته ريسكه بزرگي كردم چون همونطور كه ميدونيد مذخرف تر از تكين وجود نداره و اين بازي 5 تا سي دي و دوتا دي وي دي هستش
سلام من رفتم cd های اون بازی را عوض کردم 6 cdبود الان که بازی نصب می کنم این پیغام بهم می ده می چی کار کنمدرست نشد از راهی که دونه دونه cdها رو گذاشتم درست نشد
این پست رو ببین : http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=901112&postcount=376سلام من رفتم cd های اون بازی را عوض کردم 6 cdبود الان که بازی نصب می کنم این پیغام بهم می ده می چی کار کنم
d3dx9_30.dll
من این فایل از کجا بگیرم وکدوم قسمت بازی بریزم لطفا راهنمایی کنید
سلام من رفتم cd های اون بازی را عوض کردم 6 cdبود الان که بازی نصب می کنم این پیغام بهم می ده می چی کار کنم
d3dx9_30.dll
من این فایل از کجا بگیرم وکدوم قسمت بازی بریزم لطفا راهنمایی کنید