• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام
لطفا یه کرک سالم برای فیفا 07 بذارید که خطای فیفا اگزه نده
منتظرم
مرسی

با سلام
دوست عزیز
اینجا که نمی شود گذاشت :(
ولی در پیغام خصوصی به شما لینک را می دهم
موفق باشید

hichkas021

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به همگی
آقا من سی دی دسپرادوز 2 مال شرکت مدرن رو گرفتم. بعد از نصب الان موقع اجرا این ارور رو می ده :
Conflict with Disc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulation_detected for more details.
کسی می دونه باید چی کار کنم ؟:(

hichkas021

Registered User
لایک‌ها
0
یعنی هیچکی نمی دوه باید چی کار کنم ؟
یکی جواب ده....

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام به همگی
آقا من سی دی دسپرادوز 2 مال شرکت مدرن رو گرفتم. بعد از نصب الان موقع اجرا این ارور رو می ده :
Conflict with Disc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulation_detected for more details.
کسی می دونه باید چی کار کنم ؟:(

مگه کرک نداره؟ اگه تو سی دی فایل کرکش نبود , برو از اینجا دانلود کن:
http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_desperados_2.shtml#Desperados 2 v1.0 [MULTI] No-DVD/Fixed EXE

omegaweapon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مسئله این نیست که کرک داره یا نه
(اگه مشکل شما را درست فهمیده باشم مشکل من هم هست )
مسئله اینه که حتی اگه کرکش هم بگیری به احتمال زیاد کار نمیکنه این قفل نسبتا جدید secrum 7 قفلی که کرکهاش فقط برای بعضی دستگاهها جواب میدن من تمام روشهای ممکن را امتحال کردم ولی هیچ فایده ای نداره به نظر میرسه اگه به چنین مشکلی برخوردید باید قید تمام بازیهای جدیدی که نیاز به نرم افزارهای virtual cd/dvd drive داره بزنید یا اینکه کلا دستگاه جدیدی بخرید شایدم من اشتباه میکنم
به زبان خیلی اسون اینجور بازیها روی بعضی سیستمها جواب نمیده

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
وقتی فایل exe بازی کرک میشه معنیش اینه که قفلش بطور کامل حذف میشه و روی هر دستگاهی کار میکنه. اروری که این دوستمون گرفته معنیش اینه که داره از فایل exe کرک نشده استفاده میکنه و احتمالا مدرن بازی رو موقعی که کرک نداشته داده بیرون و شما میبایستی با نصب ایمیج بازی روی درایو مجازی بازی رو اجرا میکردی. ولی الان که کرک بازی موجوده دیگه نیازی به درایو مجازی و... نیست.

kasra_kh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام ! سر نصب Hitman:Blood Money مشکل دارم .
همون اول نصب که باید آدرس نصب رو بدی این میگه جا کم داری در حالی که 10 gb خالیه !
122fs478706.gif

این بیشتر میخواد ؟! مشکل از CD هم نیست , چون فروشنده ئه رو کامپیوتر خودش تونست این مرحله رو رد کنه و شروع به نصب کرد ! اون 12 gb خالی داشت البته, ولی مگه میشه این بیشتر از 10 gb بخواد ؟!!توی توضیحات نوشته 5 gb فضای خالی داشته باشید !

چیکار کنم من الان ؟!

ممنون

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
اون عکسی که گذاشتی , setup دست ساز این شرکتهای وطنیه که به احتمال زیاد اول ایمیج بازی رو به حجم 4.2 گیگ کپی میکنه روی هارد و بعد از روی ایمیج بازی رو نصب میکنه. شما اگه یه 500 مگ دیگه جا باز کنی فکر کنم مشکلت حل بشه. ;)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام ! سر نصب Hitman:Blood Money مشکل دارم .
همون اول نصب که باید آدرس نصب رو بدی این میگه جا کم داری در حالی که 10 gb خالیه !
122fs478706.gif

این بیشتر میخواد ؟! مشکل از CD هم نیست , چون فروشنده ئه رو کامپیوتر خودش تونست این مرحله رو رد کنه و شروع به نصب کرد ! اون 12 gb خالی داشت البته, ولی مگه میشه این بیشتر از 10 gb بخواد ؟!!توی توضیحات نوشته 5 gb فضای خالی داشته باشید !

چیکار کنم من الان ؟!

ممنون
یه مشکلی شبیه همین ، خیلی مرسوم بود
sad.gif
...یعنی باید بازی رو رویدرایو NTFS نصب می کردی تا این ایراد رو نمی گرفت ... مال تو چطوریه کسرا جان ؟ روی NTFS تست کردی ؟...
putersmile1.gif

kasra_kh

Registered User
لایک‌ها
4
اون عکسی که گذاشتی , setup دست ساز این شرکتهای وطنیه که به احتمال زیاد اول ایمیج بازی رو به حجم 4.2 گیگ کپی میکنه روی هارد و بعد از روی ایمیج بازی رو نصب میکنه. شما اگه یه 500 مگ دیگه جا باز کنی فکر کنم مشکلت حل بشه. ;)
جدی ؟! گفتم شاید مشکل از جای دیگه بوده بیخیالش شدم , ببینم از اینور اونو بزنم ببینم یه 500 مگ گیر میارم یا نه :d
/
یه مشکلی شبیه همین ، خیلی مرسوم بود ...یعنی باید بازی رو رویدرایو NTFS نصب می کردی تا این ایراد رو نمی گرفت ... مال تو چطوریه کسرا جان ؟ روی NTFS تست کردی ؟...
آره , خوندم این رو یه جا , برای همین اول NTFS اش کردم ولی بازم همونجوریه !

ممنون از همه , ببینم چطور میشه

enikon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من بعد از نصب چند بازی مثل hitman blood money & nfs carbon با پیغام زیر روبرو میشم

IMAGE00020.JPG

مشگل چیه؟
vga: 128 ati 9200se
ram :512 ddr king
cpu : 3000 amd

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
من بعد از نصب چند بازی مثل hitman blood money & nfs carbon با پیغام زیر روبرو میشم

[Iمشگل چیه؟
vga: 128 ati 9200se
ram :512 ddr king
cpu : 3000 amd

با سلام
دوست عزیز
این مشکلات معمولا
با نصب کرک سالم بازی حل می شوند
موفق باشید

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
تو یه بازی hidden and dangerous 2 گیر کردم..
مرحله قطارها..
که یه مرد با یه لباس سفید هست.. زدنش .. دستشو باز میکنی و اینا.. !!!
..
همرو میکشم.. نمیدونم کجا باید یارا رو ببرم..که تموم شه!!

h64kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
لطفا در مورد نحوه نصب بازی فیفا 07 یه توضیحی بدید چون من موقع اجرای بازی با خطای fifa07.exe برخورد میکنم
و بعضیها گفتن برای نصب بازیه لطفا منو راهنمایی کنین
آیا هر دو مرحله نصب بازی باید تو درایوی که میندوز نصبه باشه یا نه؟
سی دی فیفا 07 من مال شرکت مدرن هست
مرسی منتظرم

imanf64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من موقع نصب need for speed carbon با مشکل روبرو میشم و بعد از وارد کردن شماره سریال با این ارور روبرو میشم لازم به ذکره که directx 9.0c هم روی سیستمم نصبه و ورژنی از directx که توی دی وی دی بازی هست هم نصب نمیشه وقتی روی فایل نصبش میزنم پنجره ای باز نمیشه
48lz3mr.jpg

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
روی فایل AutoRun.exe که آیکون EA رو داره کلیک راست بزنید و برید به قسمت Properties و بعدش به قسمت Compatibility و Windows 2000 را برای قسمتی که نوشته Run this program in compatibility mode for انتخاب کنید. ok رو بزنید و حالا AutoRun را اجرا کنید.

erfan_lcd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها من بازي just cause رو ديشب خريدم با همين سل اسپلينتر كه 6 تا سي دي هستش از شركت تكين
و نا اميدانه بازيه just cause رو نصب كردم چون انتظار داشتم اصلا بازي اجرا نشه ولي گفتم شايد خدا كمكم كنه اجرا بشه كه خدا كمك كرد اجرا شد خدايا شكرت
ولي نوبت به splinter cell DOUBLE AGENT رسيد من بازي رو نصب كردم و نصب شد وقتي رويه آيكوني كه روي دكستاپ بود كليك ميكردم يه پنجره مثله عكسه زير باز شد :
3zkjp5w.jpg

بعدش رويه گزينه اولي بنام سينگل پلي كليك ميكردم كه يه پيغام ميده نگاه كنيد:
433abrc.jpg

تو اين پيغام اسمه يه فايل رو گفته كه ظاهرا نميتونه پيدا كنه ولي من رفتم اونجا كه بازي رو نصب كرده بودم اين فايل بودش خلاصه هر كاري ميكنم لا اين پيغام روبرو شدم حالا از شما ميخوام كه تا دير نشده امروز يعني 24/08/1385 تا قبل از ساعت پنج بعداز ظهر به من بگين چي كار كنم مشكل چيه سي دي مشكل داره يا من مشكل دارم زودتر بگين چون تا دير نشده برم بازي رو پسش بدم ممنون ميشم اگه كمكم كنيد من امروز تا بعد ازظهر يه ضرب آنلاين ميمونم
راستي مشخصات سيستمم هم اينجا البته قبلا هم اينها رو تو يه پست ديگه گذاشتم اما خوب ديگه حال نداشتم دوباره آپلود كنم ببخشيد شرمنده
سلام بچه ها من يه مشكلي دارم در اجرايه بازي ها البته بيشتر ترس هستش تا مشكل و اون اينكه من يه كارت گرافيك دارم كه وقتي از فروشنده خريدم گفتش 64mg هستش ولي 256 هم ساپورت ميكنه حتي روي جعبه كارت گرافيكم نوشته 256mg حالا با اين اوصاف من تا حالا زياد مشكلي در اجراي بازيها نداشتم و مي ترسم از اينكه يه روز برسه كه يه بازي بخرم و نتونم اجرا كنم يعني گرافيكم كم بياره
مشخصات گرافيك من هستش:
asus gforce 6200 64mg pci xperes turbuo chache suporting 256 mg
يعني من وقتي اين كارت رو خريدم يارو گفت كه تا 256 تا ساپورت ميكنه گفتم مگه ميشه گفت از رو رم شر ميكنه(قرض ميكنه) وبازي رو اجرا ميكنه اينم بگم كه من تا حالا بازي هايي مثل نيد فور اسپيد 2 اندر گراند وكينگ كنگ و شافرينگ و تام رايدر و فيفا 06 و شاهزاده ايراني (pop3) و igi2 و هايف لايف 2 ودويل ماري كري3 وكانتر استريك زيرو و reservior dogs را هم تا حالا اجرا كردم و قطعات كامپيوترم هستش:
مادر بورد: asus p5 gdc pro active
رم:512mg
سي پي يو : 2600 سلرون
ممنونتون ميشم اگه كمكم كنيد
وتا حالا تنها بازيي كه كم اورده دسپرادو 2 بوده

چند وقتي ميشه كه براي اينكه خيالم راحتر بشه ميخوام كامپيوترم رو ارتقا بدم براي اينكار يكي از بچه هاي پي سي به من گفت يه رم 512 ديگه بندازي كنار رمت مشكلت حل ميشه ولي يكي ديگه از بچه ها ميگه كه بايد سي پي يو رو ارتقا بدي به 3.2 يه مگ كش دار تا مشكلت حل بشه نميدونم والا چيكار بايد بكنم

حالا از شما دوستان خواهش ميكنم نظر خودتون رو راجب اين كارت بگين و من رو راهنمايي كنيد واز كساني كه كارتشون دقيقن مثله كارت گرافيك منه خواهش ميكنم خودشون رو معرفي كنن
اينم مشخصات كلي گرافيك من كه عكسش رو ميبينين:
33ayxc0.jpg
خواهش ميكنم كمكم كنين و بگين چطوره اين گرافيك
ممنونتون ميشم منتظر نظراتتون هستم
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

در پايان من فقط راجبه اين بازي splinter cell DOUBLE AGENT ميخواستم بدونم كه مشكل چيه و تو ضيحاتي كه در مورد كارتم دادم برايه آگاهي شما دوستان از شرايط سيستم من بود من منتظرم چهارشنبه 24 آبان ماه 85 ساعت 10:34صبح
با تشكر عرفان_ال سي دي
[email protected]
[email protected]
[email protected]

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
شما چک کن که فایل d3dx9_30.dll داخل فولدر WINDOWS\system32 هم باشه. اگه نبود یک کپی از همون که داخل فولدر اسپلینترسل هست بگیر و کپیش کن داخل system32.
در ضمن شما directx ویندوز رو آپدیت کردی؟ میتونی از directx که تو سی دی اسپلینترسل هست استفاده کنی.

erfan_lcd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي از راهنماييتون ميشه بگين كه برنامه دمون تولز رو از كجا ميشه دانلود كرد لينك مستقيمش رو دارين
اين بازي به سيستم من ميخوره يا نه (اسپلينتر سل دوبل اگنت)

بالا