سلام بچه ها من بازي just cause رو ديشب خريدم با همين سل اسپلينتر كه 6 تا سي دي هستش از شركت تكين
و نا اميدانه بازيه just cause رو نصب كردم چون انتظار داشتم اصلا بازي اجرا نشه ولي گفتم شايد خدا كمكم كنه اجرا بشه كه خدا كمك كرد اجرا شد خدايا شكرت
ولي نوبت به splinter cell DOUBLE AGENT رسيد من بازي رو نصب كردم و نصب شد وقتي رويه آيكوني كه روي دكستاپ بود كليك ميكردم يه پنجره مثله عكسه زير باز شد :
بعدش رويه گزينه اولي بنام سينگل پلي كليك ميكردم كه يه پيغام ميده نگاه كنيد:
تو اين پيغام اسمه يه فايل رو گفته كه ظاهرا نميتونه پيدا كنه ولي من رفتم اونجا كه بازي رو نصب كرده بودم اين فايل بودش خلاصه هر كاري ميكنم لا اين پيغام روبرو شدم حالا از شما ميخوام كه تا دير نشده امروز يعني 24/08/1385 تا قبل از ساعت پنج بعداز ظهر به من بگين چي كار كنم مشكل چيه سي دي مشكل داره يا من مشكل دارم زودتر بگين چون تا دير نشده برم بازي رو پسش بدم ممنون ميشم اگه كمكم كنيد من امروز تا بعد ازظهر يه ضرب آنلاين ميمونم
راستي مشخصات سيستمم هم اينجا البته قبلا هم اينها رو تو يه پست ديگه گذاشتم اما خوب ديگه حال نداشتم دوباره آپلود كنم ببخشيد شرمنده
سلام بچه ها من يه مشكلي دارم در اجرايه بازي ها البته بيشتر ترس هستش تا مشكل و اون اينكه من يه كارت گرافيك دارم كه وقتي از فروشنده خريدم گفتش 64mg هستش ولي 256 هم ساپورت ميكنه حتي روي جعبه كارت گرافيكم نوشته 256mg حالا با اين اوصاف من تا حالا زياد مشكلي در اجراي بازيها نداشتم و مي ترسم از اينكه يه روز برسه كه يه بازي بخرم و نتونم اجرا كنم يعني گرافيكم كم بياره
مشخصات گرافيك من هستش:
asus gforce 6200 64mg pci xperes turbuo chache suporting 256 mg
يعني من وقتي اين كارت رو خريدم يارو گفت كه تا 256 تا ساپورت ميكنه گفتم مگه ميشه گفت از رو رم شر ميكنه(قرض ميكنه) وبازي رو اجرا ميكنه اينم بگم كه من تا حالا بازي هايي مثل نيد فور اسپيد 2 اندر گراند وكينگ كنگ و شافرينگ و تام رايدر و فيفا 06 و شاهزاده ايراني (pop3) و igi2 و هايف لايف 2 ودويل ماري كري3 وكانتر استريك زيرو و reservior dogs را هم تا حالا اجرا كردم و قطعات كامپيوترم هستش:
مادر بورد: asus p5 gdc pro active
رم:512mg
سي پي يو : 2600 سلرون
ممنونتون ميشم اگه كمكم كنيد
وتا حالا تنها بازيي كه كم اورده دسپرادو 2 بوده
چند وقتي ميشه كه براي اينكه خيالم راحتر بشه ميخوام كامپيوترم رو ارتقا بدم براي اينكار يكي از بچه هاي پي سي به من گفت يه رم 512 ديگه بندازي كنار رمت مشكلت حل ميشه ولي يكي ديگه از بچه ها ميگه كه بايد سي پي يو رو ارتقا بدي به 3.2 يه مگ كش دار تا مشكلت حل بشه نميدونم والا چيكار بايد بكنم
حالا از شما دوستان خواهش ميكنم نظر خودتون رو راجب اين كارت بگين و من رو راهنمايي كنيد واز كساني كه كارتشون دقيقن مثله كارت گرافيك منه خواهش ميكنم خودشون رو معرفي كنن
اينم مشخصات كلي گرافيك من كه عكسش رو ميبينين:
خواهش ميكنم كمكم كنين و بگين چطوره اين گرافيك
ممنونتون ميشم منتظر نظراتتون هستم
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
در پايان من فقط راجبه اين بازي splinter cell DOUBLE AGENT ميخواستم بدونم كه مشكل چيه و تو ضيحاتي كه در مورد كارتم دادم برايه آگاهي شما دوستان از شرايط سيستم من بود من منتظرم چهارشنبه 24 آبان ماه 85 ساعت 10:34صبح
با تشكر عرفان_ال سي دي
[email protected]
[email protected]
[email protected]