به نظر میاد بخاطر همون کرک باشه ... برو اینجا : http://m0005.gamecopyworld.com/games/pc_fifa_2007.shtml ...seymour مهربان ببین منظورم ارور خود بازی نیست مشکل با فایل اجرایی بازیه .تا وقتی کرک رو پیست نکردم مشکلی نداره می گه سی دی اشتباه گذاشتی ولی بعد از پیست کردن کرک خراب می شه.
خب مگه بازی ارجینال توی این خراب شده پیدا می شه که حرف از کرک نزنیم ؟
![]()
بازم نمی شه / همون ارور قبلی رو می ده.به نظر میاد بخاطر همون کرک باشه ... برو اینجا : http://m0005.gamecopyworld.com/games/pc_fifa_2007.shtml ...
چندتا کرک برای حالت NoDVD داره ... حجمشون هم کمه ... یکی رو دانلود کن و خلاص ...![]()
دوستان کمک
من الان فیفا 2007 رو نصب کردم خوب نصب شد کرک ش هم ریختم ولی ارور می ده و وارد بازی نمی شه (دی وی دی E.T game خریدم و نصب کردم)
فکر می کنم مشکل از کرکش باشه . حالا کرک سالم از کجا بیارم ؟
پس جواب من كو؟
من تو بازي POP2 نميدونم اولين باري كه بايد از EYE OF THE STORM براي عبور كردن از يك در استفاده كنم چطور از اين ابزار استفاده كنم ؟
توماس آنجلو عزیز ممنون
من درایوهای سی دی و دی وی دیم رو آن اینستال کردم ولی حالا این ارور رو می ده.
![]()
با سلام
دوست عزیز
این هم جواب شما البته اگر درست متوجه سوال شما شده باشم
فکر کنم آن جایی باشد که شما باید روی یک سنگ بایستید تا در روبرو باز شود
درسته ؟
اگر این همان است که شما می خواهید پس ادامه جملات من را بخوانید
راستش نمی دانم که کدام کلید را شما برای حالت اسلوموشن تنظیم کرده اید
به هر حال
هر کدام از کلیدهای صفحه کلید که باشد
شما نباید دست خود را بر روی آن نگه دارید
درست زمانی که روی سنگ ایستادید
و در بالا رفت
آن کلید را یکمرتبه سریع فشار داده و انگشت خود را از روی آن بردارید
حالت اسلوموشن شروع شده
شما می توانید با چند پرش به جلو در این حالت از زیر در عبور کرده
البته چند بار تمرین را می طلبد
امیدوارم که مشکل شما حل شده باشد
موفق و پیروز باشید
شما نمیدونین چیکار باید کرد؟
با سلام
دوست عزیز
شما ابتدا به چند پست قبلی توجه کنید
حتی در صفحه 23
اگر مشکلتان حل نشد
تا راه حل دیگری را بگویم
موفق باشید
با سلام مجدد
دوست عزیزی گفتن که ویچوال مموری رو دست کاری کردن میخواستم بدونم چطوری اینکار رو میکنن؟
توماس آنجلوی عزیز شما در پست های قبلی کلی توضیح دادی لطفا بگو که باید چیکار کنم خیلی حیاطیه الان 20 روزه که این بازی رو خریدم ولی هنوز نتونستم باهاش بازی کنم و خطای فیفا اگزه میده
با سلام
دوست عزیز
من به شما این قول را می دهم که هر کمکی از دستم بر می آید برای رفع مشکل شما ارائه بدهم
شما که این همه صبر کرده اید
پس یک روز دیگر هم صبر کنید
موفق و پیروز باشید
سلام به توماس آنجلوی عزیز
منتظرم مرسی
با سلام
دوست عزیز
شما مراحل زیر را به ترتیب ادامه بدهید
ابتدا اگر بازی کرک دارد آن را دوباره کپی کنید و با پیغام نشان داده شده موافقت کنید
البته مطمئن شوید که فایل crack در همانجایی که فایل اجرای بازی موجود می باشد کپی شده باشد
اگر برای اجرای بازی به درایو مجازی احتیاجی است پس اگر نرم افزارDiamon tools را نصب کرده اید آن را پاک کنید و سیستم را یکمرتبه Restart کنید
البته اگر درایو مجازی نرم افزار clone را دارید آن را هم Uninstall بکنید
حال نرم افزار Alcohol 120 را نصب کرده و با پیغام Restart موافقت کنید
سپس image بازی را با درایو مجازی Alcohol باز کنید
اگر بازی بدون پیغام خطا اجرا شد خب این خیلی عالی می باشد
اما
اگر بازی اجرا نشد و دوباره پیغام خطا را مشاهده کردید
مراحل زیر را دنبال کنید
این نرم افزار را که من جایی Upload کرده ام دانلود کنید
Softeare با حجم 64 kb
سپس دوباره image بازی را با درایو مجازی الکل Mount کنید
ولی این دفعه قبل از کلیک بر روی آیکن اجرای بازی ابتدا بر روی نرم افزار دانلود شده کلیک کنید
و چند ثانیه صبر کنید
سپس بر روی گزینه Hide کلیک کرده و کاری با پنجره باز شده نداشته باشید و آن را نبندید
و آنگاه بر روی آیکن اجرای بازی که در Desktop قرار دارد کلیک کنید
البته یادتان نرود بعد از بیرون آمدن از بازی حتما بر روی گزینه Restore همان پنجره باز شده توسط آن نرم افزار کلیک کنید و سپس آن را ببندید
بدون شک اگر مشکل سخت افزاری نداشته باشید یا اینکه سی دی بازی خراب نباشد این دفعه مشکل شما حل شده است
به هر حال اگر دوباره با پیغامی جدید روبرو شدید بگویید تا یک فکر دیگری در این باره انجام بدهیم
موفق و پیروز باشید
سلام توماس عزیز
آیا خطای fifa07.exe به کرک بازی ربطی نداره؟