• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

lucky4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا ... من فکر میکردم ... مشکل از سیستم منه !

اره از تکین گرفتم ... تو 5 تا سی دی هم هست ...

lucky4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پایین میدان ولیعصر ,کنار مرکز کامپیوتر ایران یه مغازه هست که بازی های شرکت مدرن رو میفروشه. رو بروش یکم بالاتر بازهم یه متجتمع دیگم هست که یه مغازش بازی های مدرن رو داره. www.moderngamesiran.com

کلا بازی چندان جالبی نیست زیادی واسش سرو صدا کردند فقط یه مقدار گرافیکش بالاست.

اره توی بازی من فقط با گرافیکش حال میکنم ... ریزه کاری ها رو خوب ساختن ... روون هم هست ... تو هنگ نمیره ...اما داستان جالبی نداره .. من که از الان منتظر splinter cell : double agent و need for speed : Carbon هستم...:p

ghost1985

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دانلود کردم! گرافیکش خیلی خفنه ! فیلم های داخل بازی هم مثل فیلم های hitman blood money اه. اما داستانش زیاد جالب نیست. مخصوصا مرحله اولش ! مثه مرحله آخر GTA Sa میمونست !

lucky4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حیف ... خیلی دوست داشتم دمو هاش رو ببینم :rolleyes:

webmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی کرک need for speed most wanted BLACK EDITION رو داره؟؟ یادمه یه فایل exe بود که باید قبل از بازی اجرا می شد ... اگه کسی دارش لطفا لینک بده .

webmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
sd4hider.exe رو خودم پیدا کردم .... اگه کسی میدونه بگه که چطور باید باهاش کار کنم !!!

من خودم این کارو کردم :

1- nfs most wanted balck edition رو نصب کردم

2- CD1 رو mount کردم با Virtual DAEMON )

3- حالا sd4hider.exe رو اجرا می کنم و hide می کنم .

حالا که بازی رو اجرا کردم بازم میگه CD درست رو بزار !!!

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
sd4hider.exe رو خودم پیدا کردم .... اگه کسی میدونه بگه که چطور باید باهاش کار کنم !!!

من خودم این کارو کردم :

1- nfs most wanted balck edition رو نصب کردم

2- CD1 رو mount کردم با Virtual DAEMON )

3- حالا sd4hider.exe رو اجرا می کنم و hide می کنم .

حالا که بازی رو اجرا کردم بازم میگه CD درست رو بزار !!!
سلام !
دوست عزیز به احتمال زیاد، فایلی که دانلود کردین مشکل داره !
من براتون یه لینک درست از برنامرو تو پیغام خصوصی فرستادم !

webmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام !
دوست عزیز به احتمال زیاد، فایلی که دانلود کردین مشکل داره !
من براتون یه لینک درست از برنامرو تو پیغام خصوصی فرستادم !

آره مشکل دقیقا همین بود :D

الان داره مثه اسب کار می کنه ! با تشکر از :wub:MooZmar

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام
مي توانم از دوستان خواهش كنم در مورد نصب يك بازي به من كمك كنند حدود 3 ماه پيش هم براي همين بازي درخواست كمك كردم ولي متاسفانه مشكلم با راهنمايي دوستان بر طرف نشد

موقع نصب بازي Drem Fall :longest Journy بعد از گذاشتن cd1 بازي (يا dvd چون به من گفتند كه شايد مشكل از cd باشه از دي وي دي همين بازي استفاده كردم ) قبل از اينكه هيچ كدام از قسمتهاي نصب اتومات باز شه فقط بعد از مرحله قبول كپي رايت پيغام ميده كه اين بازي براي نصب به فضاي بيشتري نياز داره و فضا كافي نيست دفعه قبل هم كه اين مشكل را توضيح دادم يكي از دوستان لطف كردندن گفتند براي رفعش بايد يكي از درايو ها را Fa32 تبيدل كنم كه باز هم مشكلم حل نشده و هنوز هم همين پيغام را ميده از در حالي كه حداقل 30 گيگ فضاي خالي دارم البته نه روي درايو ويندوز كه معمولا به صورت خودكار هر چيزي را انجا نصب مي كنند
دوستان مي توانند كمكي كنند از انجايي كه امكان زياد تر كردن فضاي درايو ويندوزم را ندارم ديگه چه كاري براي درست شدنش بايد انجام بدم؟
ايا راهي هست كه به صورت پيش فرض بازي را روي درايو ديگه اي نصب كنه كه فضاي خالي مناسب داشته باشه؟
البته بايد بگم كه روي درايو ويندوز هم حدود 5 گيگ فضاي خالي دارم
خواهش مي كنم كمكم كنيد

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بعد از مرحله قبول كپي رايت پيغام ميده كه اين بازي براي نصب به فضاي بيشتري نياز داره و فضا كافي نيست دفعه قبل هم كه اين مشكل را توضيح دادم يكي از دوستان لطف كردندن گفتند براي رفعش بايد يكي از درايو ها را Fa32 تبيدل كنم كه باز هم مشكلم حل نشده و هنوز هم همين پيغام را ميده از در حالي كه حداقل 30 گيگ فضاي
Yen Yen جان ، شما باید روی یه درایو NTFS نصبش کنی
170.gif
... ( درواقع چیزی که شنیدی ، برعکس بوده - یعنی اگه روی FAT32 باشه به مشکل برمی خوری
Just_Cuz_19.gif
) ...

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام جناب سيمور از راهنمايي تان ممنونم

من 6 تا درايو دارم كه يكي را تبديل به fat 32 كردم بقيه همه NTFS هستن من جمله درايو ويندوزم ولي مشكل اينه كه اصلا اجازه نمي ده من مشخص كنم روي كدام درايو نصب را شروع كنه خودش همان اول ميگه فضاي كافي وجود نداره اينه كه اصلا نمي دانم بايد چي كار كنم. فكر كردم شايد براي نصب اوليه يه مقدار حجم از درايو ويندوز نياز داره بعد مي پرسه كه مقدار اصلي كجا نصب بشه براي همين مي خواستم بدانم جايي هست كه بتوانم تنظيمات را طوري تغيير بدم كه وقتي به صورت اتوماتيك شروع به نصب اوليه مي كنه ببرمش جايي كه فضاي كافي داشته باشه؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
yen yen جان ... چک کردم .. مشکل همون بود که گفتی ... روی درایو ویندوز ، حدود 7 گیگ ( دیگه حداقل 6 گیگ ) جا می خواد ...
putersmile1.gif

یه دستکاری توی registery هم میشه کرد تا برنامه Install گول بخوره و توی یه درایو دیگه نصب رو شروع کنه ... ولی یه ذره ریسک داره
pinky.gif
... اگه نشد ، بگو ...

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام جناب سيمور
خيلي ممنونم به زحمت انداختمتان الان رفتم چك كردم از شانس من اين درايو ويندوز من كلا 9.76 و خب برنامه هاي ويندوز و برنامه هاي سنگين ام هم انجا هستن كه هيچ كدام را هم نمي شه پاك كرد يعني خيلي خالي كنم برسه به 5! ان راه دومي كه مي گفتيد خيلي خطرناكه؟!! يعني امكان داره ضرر غير قابل جبران به برنامه هاي ديگه يا احيانا به كل سيستم بزنه؟ چون هر قدر هم اين بازي را دوست داشته باشم نمي توانم به خاطرش كل سيستم را به خطر بندازم.

در هر صورتي ازتان خيلي خيلي ممنونم

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام جناب سيمور
خيلي ممنونم به زحمت انداختمتان الان رفتم چك كردم از شانس من اين درايو ويندوز من كلا 9.76 و خب برنامه هاي ويندوز و برنامه هاي سنگين ام هم انجا هستن كه هيچ كدام را هم نمي شه پاك كرد يعني خيلي خالي كنم برسه به 5! ان راه دومي كه مي گفتيد خيلي خطرناكه؟!! يعني امكان داره ضرر غير قابل جبران به برنامه هاي ديگه يا احيانا به كل سيستم بزنه؟ چون هر قدر هم اين بازي را دوست داشته باشم نمي توانم به خاطرش كل سيستم را به خطر بندازم.
خیلی خطرناک نیست ... فقط باید مواظب باشی :
fahrrad_stein.gif

1. برو توی منوی start و RUN رو اجرا کن

2. regedit رو تایپ کن تا وارد registery بشی

3. این مسیر رو دنبال کن : HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows-->CurrentVersion

4. حالا توی بخش سمت راست صفحه ، اینو ببینی : ProgramFilesDir .... روش کلیک راست کن و modify رو بزن ... حالا آدرس یه درایو دیگه که 7 گیگ جا داره رو بنویس ...

5. برنامه رو ببند ...

6. حالا ویندوز اون درایو رو به عنوان درایو اولیه می شناسه و نباید مشکلی باشه و می تونی بازی رو نصب کنی ...

7. بعد از نصب ، سریعا همین کارها رو تکرار کن و اون خط رو بحالت اول برگردون ... حالت اول باید قاعدتا این باشه : C:\Program Files

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام
جناب سيمور خيلي خيلي خيلي ممنون ! :happy: بالاخره نصب شد تمام و كمال ! :lol: مراحل خطرناكش هم با موفقيت گذشت :f34r:
ممنون (اسمايلي ندارم وگرنه الان اينجا چند اسمايلي خيلي شاد و خوشحال بالاو پايين مي پريدن :p )
بازم ممنون :happy:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام
جناب سيمور خيلي خيلي خيلي ممنون ! :happy: بالاخره نصب شد تمام و كمال ! :lol: مراحل خطرناكش هم با موفقيت گذشت :f34r:
ممنون (اسمايلي ندارم وگرنه الان اينجا چند اسمايلي خيلي شاد و خوشحال بالاو پايين مي پريدن :p )
بازم ممنون :happy:
خواهش می کنم ...
rollingf.gif

اشکال نداره ، یا من بجات یدونه اسمایلی میذارم ...
cheerleader.gif

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
دقيقا همين شكلي مرسي

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان کمک
من الان فیفا 2007 رو نصب کردم خوب نصب شد کرک ش هم ریختم ولی ارور می ده و وارد بازی نمی شه (دی وی دی E.T game خریدم و نصب کردم)
فکر می کنم مشکل از کرکش باشه . حالا کرک سالم از کجا بیارم ؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دوستان کمک
من الان فیفا 2007 رو نصب کردم خوب نصب شد کرک ش هم ریختم ولی ارور می ده و وارد بازی نمی شه (دی وی دی E.T game خریدم و نصب کردم)
فکر می کنم مشکل از کرکش باشه . حالا کرک سالم از کجا بیارم ؟
چه اروری میده ؟ متنش چیه ؟
glassesf.gif

نمی دونم مجاز هستیم درباره کرک بازی ها صحبت کنیم یا نه ، ولی سایت gamecopyworld خیلی خوبه واسه پیدا کردن اینجور فایل ها ... ( اگه صحبت کردن درباره این موضوع ممنوعه ، ادیت کنید پست منو
veiledsmile.gif
) ...

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
seymour مهربان ببین منظورم ارور خود بازی نیست مشکل با فایل اجرایی بازیه .تا وقتی کرک رو پیست نکردم مشکلی نداره می گه سی دی اشتباه گذاشتی ولی بعد از پیست کردن کرک خراب می شه.
خب مگه بازی ارجینال توی این خراب شده پیدا می شه که حرف از کرک نزنیم ؟ :)
33krep5.jpg

بالا