lucky4ever
کاربر تازه وارد
ای بابا ... من فکر میکردم ... مشکل از سیستم منه !
اره از تکین گرفتم ... تو 5 تا سی دی هم هست ...
اره از تکین گرفتم ... تو 5 تا سی دی هم هست ...
پایین میدان ولیعصر ,کنار مرکز کامپیوتر ایران یه مغازه هست که بازی های شرکت مدرن رو میفروشه. رو بروش یکم بالاتر بازهم یه متجتمع دیگم هست که یه مغازش بازی های مدرن رو داره. www.moderngamesiran.com
کلا بازی چندان جالبی نیست زیادی واسش سرو صدا کردند فقط یه مقدار گرافیکش بالاست.
سلام !sd4hider.exe رو خودم پیدا کردم .... اگه کسی میدونه بگه که چطور باید باهاش کار کنم !!!
من خودم این کارو کردم :
1- nfs most wanted balck edition رو نصب کردم
2- CD1 رو mount کردم با Virtual DAEMON )
3- حالا sd4hider.exe رو اجرا می کنم و hide می کنم .
حالا که بازی رو اجرا کردم بازم میگه CD درست رو بزار !!!
سلام !
دوست عزیز به احتمال زیاد، فایلی که دانلود کردین مشکل داره !
من براتون یه لینک درست از برنامرو تو پیغام خصوصی فرستادم !
Yen Yen جان ، شما باید روی یه درایو NTFS نصبش کنیبعد از مرحله قبول كپي رايت پيغام ميده كه اين بازي براي نصب به فضاي بيشتري نياز داره و فضا كافي نيست دفعه قبل هم كه اين مشكل را توضيح دادم يكي از دوستان لطف كردندن گفتند براي رفعش بايد يكي از درايو ها را Fa32 تبيدل كنم كه باز هم مشكلم حل نشده و هنوز هم همين پيغام را ميده از در حالي كه حداقل 30 گيگ فضاي
خیلی خطرناک نیست ... فقط باید مواظب باشی :سلام جناب سيمور
خيلي ممنونم به زحمت انداختمتان الان رفتم چك كردم از شانس من اين درايو ويندوز من كلا 9.76 و خب برنامه هاي ويندوز و برنامه هاي سنگين ام هم انجا هستن كه هيچ كدام را هم نمي شه پاك كرد يعني خيلي خالي كنم برسه به 5! ان راه دومي كه مي گفتيد خيلي خطرناكه؟!! يعني امكان داره ضرر غير قابل جبران به برنامه هاي ديگه يا احيانا به كل سيستم بزنه؟ چون هر قدر هم اين بازي را دوست داشته باشم نمي توانم به خاطرش كل سيستم را به خطر بندازم.
خواهش می کنم ...سلام
جناب سيمور خيلي خيلي خيلي ممنون ! :happy: بالاخره نصب شد تمام و كمال ! :lol: مراحل خطرناكش هم با موفقيت گذشت :f34r:
ممنون (اسمايلي ندارم وگرنه الان اينجا چند اسمايلي خيلي شاد و خوشحال بالاو پايين مي پريدن)
بازم ممنون :happy:
چه اروری میده ؟ متنش چیه ؟دوستان کمک
من الان فیفا 2007 رو نصب کردم خوب نصب شد کرک ش هم ریختم ولی ارور می ده و وارد بازی نمی شه (دی وی دی E.T game خریدم و نصب کردم)
فکر می کنم مشکل از کرکش باشه . حالا کرک سالم از کجا بیارم ؟