• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از shahramcat :
سلام

من بازی Rome totalwar Alexander رو گرفتم اگر ور÷نهای قبلی این سری رو بازی کردید میدونید که میشه خودتون وارد صحنه جنگ بشید . من مشگل این هست که تا میخواد بره تو صحنه جنگ از بازی میپره بیرون ! اشکال از سیستم هست یا از گیم ؟

cpu amd sempron 2400
ram 1gig dual chanel ddr400
128 FX5500 turboforce
در نسخه medival -total war هم وقتي نقشه يك مقدار سنگين ميشد همين اتفاق مي افتاد.فكر كنم ايراد از خود بازي باشه.

Y_A_SS_I_N

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
man 2ta computer daram mikham BF2 ro Multi bazi konam vali nemishe . man hamie bazi ha ro Multi mitonam

biram vali in BF2 nemishe yani creat server va maps mikonam vali Join Server nemishe ...
ye lahze mikhad Start Server mikone vali 2bare bar migarde

rasty kasi midone chetor mishe verson haie dige BF2 ro mesle Euro Force ro gir ovord

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام من dvd بازی hitman blood money رو گرفتم مال شرکت تنین هستش که توصیه نمیکنم کسی ازشون چیزی بخره ! به هرحال نه کرک داشت و نه ایمج !

بالاخره با زحمت از اینترنت مینی ایمجش رو گیر اوردم و با deamontools 4 شبیه سازی کردم از CureROM هم استفاده کردم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم این پیغام خطا رو میده که یه dll به نام d3dx9_27.dll پیدا نمیشه من دوباره ایستالش کردم ولی بازم همون جوریه

یکی میشه به من بگه چه خبره ؟:blush:

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
آدم که که مشکل حل کن فروم باشه مشکل خودشو هم حل میکنه :D:D (شوخی)

ما کمی بیشتر گشتیم فهمیدیم که باید dll رو از اینجا دانلود کنیم http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_27 و بریزیم توی windows/system32 حالا داریم دانلود میکنیم ببنیم جواب میده یا نه .

(گفتم اگه کسی مشکل منو داشت در آینده سرچ کرد و به اینجا رسید )

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17

SILENCER

Registered User
لایک‌ها
21
با سلام خدمت دوستان

مشکل بنده در مورد بازی اونیموشا4 (dawn of dreams ) هست البته این بازی مربوط به کنسول PS2 هست:
در قسمتی از بازی وارد یه کوچه میشه که 6 تا مغازه هست انتهای هر مغازه هم یه تابلو نسب شده روی هر یک از این تابلو ها عکس تعدادی جونور کشیده د رانتهای این کوچه در قفل داریه که رمزیه و باید به تعداد جونورای توی هر تابلو عدد رمز وارد کرد ولی تعداد تابلو ها و جونورا 6 تا هست و قفل هم 3تا حالا من توی وارد کردن کد گیر کردم.

از دوستانی که این بازی رو کردن ممنون میشم بنده رو راهنمای کنند

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
با سلام خدمت دوستان

مشکل بنده در مورد بازی اونیموشا4 (dawn of dreams ) هست البته این بازی مربوط به کنسول PS2 هست:
در قسمتی از بازی وارد یه کوچه میشه که 6 تا مغازه هست انتهای هر مغازه هم یه تابلو نسب شده روی هر یک از این تابلو ها عکس تعدادی جونور کشیده د رانتهای این کوچه در قفل داریه که رمزیه و باید به تعداد جونورای توی هر تابلو عدد رمز وارد کرد ولی تعداد تابلو ها و جونورا 6 تا هست و قفل هم 3تا حالا من توی وارد کردن کد گیر کردم.

از دوستانی که این بازی رو کردن ممنون میشم بنده رو راهنمای کنند
اين جا كه گفتيد در stage چندم هست؟

SILENCER

Registered User
لایک‌ها
21
با سلام خدمت شما

من دقیقا نمیدونم که مرحله چندم هستم ولی فکر میکنم مرحله دهم باشه.
مشکل اصلی اینه که بازی به زبان ژاپنی.

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
با سلام خدمت شما

من دقیقا نمیدونم که مرحله چندم هستم ولی فکر میکنم مرحله دهم باشه.
مشکل اصلی اینه که بازی به زبان ژاپنی.
stage 10 در بيمارستان اتفاق ميفته.به اينجا رسيديد يا نه؟يك مقدار بيشتر در مورد اين مرحله توضيح بديد.
در ضمن كد 136 رو هم يك امتخاني بكنيد.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام
من یک کافی نت کوچولو دارم میخوام گیم نت هم کنارش باشه به نظر شما کانتر استریک چه ورژنی رو نصب کنم؟
دیگه چه بازیهایی خوبه؟

hami1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من در مرحله mission:IV.2 Hawakeyes liberation در Desperados 2 گير كردم! لطفا كمك كني:( :( د

SILENCER

Registered User
لایک‌ها
21
با سلام خدمت شما

از راهنمای شما متشکرم, توی این مرحله بیمارستان نیست تقریبا در جایی مثل یه لنگر گاه هست یه کشتی هم کنار این بندر پارک کرده .
بیشتر از این چیزی بنظرم نمیرسه ؟؟؟؟:blink:

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
با سلام
من در مرحله mission:IV.2 Hawakeyes liberation در Desperados 2 گير كردم! لطفا كمك كني:( :( د
در مورد رد كردن اين مرحله ميتونيد هر جا گير كرديد از كد هاي تقلب استفاده كنيد چون بازي هم نسبتا سخت هست و هم در بعضي جاها نياز به شانس داريد.
براي وارد كردن كدها در حين اجراي بازي تايپ كنيد armo و بعد كد مورد نظر را وارد كنيد.
Ctrl + F12 بردن مرحله فعلي

Shift + F4 نامرئي شدن

Ctrl + F3 دشمنان در جاي خود ميخكوب ميشوند

Ctrl + F4 جان بينهايت

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
با سلام خدمت شما

از راهنمای شما متشکرم, توی این مرحله بیمارستان نیست تقریبا در جایی مثل یه لنگر گاه هست یه کشتی هم کنار این بندر پارک کرده .
بیشتر از این چیزی بنظرم نمیرسه ؟؟؟؟:blink:
كد صحيح بايد 2-3-6 باشه.

hami1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد رد كردن اين مرحله ميتونيد هر جا گير كرديد از كد هاي تقلب استفاده كنيد چون بازي هم نسبتا سخت هست و هم در بعضي جاها نياز به شانس داريد.
براي وارد كردن كدها در حين اجراي بازي تايپ كنيد armo و بعد كد مورد نظر را وارد كنيد.
Ctrl + F12 بردن مرحله فعلي

Shift + F4 نامرئي شدن

Ctrl + F3 دشمنان در جاي خود ميخكوب ميشوند

Ctrl + F4 جان بينهايت

من خودم كدها را دارم و مرحله را هم رد كردم.armo نيست و arno است.:D :D
با تشكر از شما

hami1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت شما عزيزان
اگر كسي در بازي Desperados 2 گير كرد به من يك پيام خصوصي بفرسته تا راهنمايي كنم:D
اگر در هر بازي ديگري گير كرديد هم يك پيام خصوصي بزنيد:blush:

alidadash

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به بازي خورهاي عزيز
من در بازي Half-Life2 گير كردم
فكر ميكنم آخر بازي باشه
اون قسمتي كه الكسي ميره وسط يه جايي كه مثل حياط خونه هست و با رايانه كار ميكنه و بايد با يارهاي ديگه دشمنا رو بكشيم.
الكسي بعد از چند لحظه ميگه: خوب مركز مشخص شد گردون از اصلحه سنگين استفاده كن و اونجا رو داغون كن.
من همين قسمت بازي گير كردم اگه ميشه كمك كنيد.

alidadash

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به بازي خورهاي عزيز
من در بازي Half-Life2 گير كردم
فكر ميكنم آخر بازي باشه
اون قسمتي كه الكسي ميره وسط يه جايي كه مثل حياط خونه هست و با رايانه كار ميكنه و بايد با يارهاي ديگه دشمنا رو بكشيم.
الكسي بعد از چند لحظه ميگه: خوب مركز مشخص شد گردون از اصلحه سنگين استفاده كن و اونجا رو داغون كن.
من همين قسمت بازي گير كردم اگه ميشه كمك كنيد.:lol:

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با اون تقنگه كه همچي رو به سمت خودش ميكشه اون توپ رو جذب كن و به سمت در شليك كن بازي هم هنوز يكمي ديگه مونده اخراش نيست .

hichkas021

Registered User
لایک‌ها
0
آقا ببخشید توی شاهزاده فارسی 2 بعد از اینکه به اون آدم سیاهه تبدیل شدیم بعد از کشتن اون پرنده سیاهه یه ذره که بریم جلو امپرس رو با اون زنه که که لباس سیاه پوشیده می بینیم. بعد از اون ماموریتمون توی نقشه همون برج اصلی هستش. منتها من نمی دونم از کجا باید به اونجا برسم. کسی می تونه ؟

بالا