دوسته خوبم چند دليل مي تونه داشته باشه:به نقل از shahramcat :من تو این بازی مشگل بدی دارم اونم اینکه نمیشه بعضی از اجسام رو دید یعنی نامرئی هستن ! مشگل از کجاس ؟
به نظر من تو برو يه ورژن از ويندوز xp از محصولات يه شركت معتبر رو بخر كه sp2باشهبه نقل از Djiceman :با سلام
من در بازی IGI مشکل دارم.
اول که اجراش میکنم پیغام زیر میاد:
The program you are trying to run requires a current Indeo codec.
To obtain a current driver that is compatible with this version of Windows, please contact the manufacturer at http://indeo.ligos.com.
به سایتی که که گفته هم رفتم ولی یه فایل بود با کارت اعتباری باید میخریدی بعد دانلود میکردی.
وقتی داخل بازی شدم اولای loading یه پیغام میاد که با زدن ok بازی قط میشه.پیغامشم اینه:
fatal erro:
couldnt creat surface
directx error messegeDERR_INVALIDPARAMS
directxمنم آخرین ورژن لطفا کمکم کنید
دوسته من شما بايد با ديناميت هايي كه در كنار ديوار هست به سمت اون مرد پرت كني تا اون ستون هاي اطرافش خراب شن و بريزن رو سرش البته بعد از اينكه طرف رفت روي اون جاي بالكون مانند بعدش بازي تموم ميشهبه نقل از myd9917 :توی gun هر چی تیر می زنم به رییس آخری هیچی نمی شه چه کار کنم ؟
در بالا و سمت راست شيشه يك سوراخ وجود داره با انداختن نارنجك از او.ن سوراخ ميتونيد اون رو بكشيد.به نقل از neman addin :سلام
من تو مرحله moracade assult (یه همچین چیزی) گیر کردم البته تو counter strike dleted sences اونجایی که یه مرد با لباس قرمز پشت شیشه ضد گلوله وایساده نمیدونم چی کار کنم
لطفا کمک کنید
خیلی ممنون دستت درد نکنه دیگه داشت اعصابم رو خورد می کردبه نقل از Ajabshirkhan :در بالا و سمت راست شيشه يك سوراخ وجود داره با انداختن نارنجك از او.ن سوراخ ميتونيد اون رو بكشيد.
به نقل از sam_sami_2000 :dleted sences رو ول کن و برو خود کانتر رو بازی کن![]()