• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

hami1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ببخشید توی شاهزاده فارسی 2 بعد از اینکه به اون آدم سیاهه تبدیل شدیم بعد از کشتن اون پرنده سیاهه یه ذره که بریم جلو امپرس رو با اون زنه که که لباس سیاه پوشیده می بینیم. بعد از اون ماموریتمون توی نقشه همون برج اصلی هستش. منتها من نمی دونم از کجا باید به اونجا برسم. کسی می تونه ؟

دوست عزيز واضح توضيح بدهيد.من شاهزاذه فارس 2 را خيلي وقت پيش تمام كردم. در همان تالار اصلي هستيد كه شمشير را قبلا در شكاف دايره فرو ميكرديد! بيشتر توضيح بده من به خاطر نمي آورم.به هر حال من ترينر و سيو گيم[ژ بازي را برات مي گذارم.:D
مشاهده پیوست princeofpersiathetwothronessavegame.zip
مشاهده پیوست princeofpersiawarriorwithinplus4.zip
مشاهده پیوست princeofpersiawarriorwithinplus6.zip

DarkShadow

Registered User
لایک‌ها
1
من این بازی Armies of Exigo رو نصب کردم و کرکش رو هم ریختم ولی هر کاری میکنم اجرا نمیشه :mad:

hichkas021

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزيز واضح توضيح بدهيد.من شاهزاذه فارس 2 را خيلي وقت پيش تمام كردم. در همان تالار اصلي هستيد كه شمشير را قبلا در شكاف دايره فرو ميكرديد! بيشتر توضيح بده من به خاطر نمي آورم.به هر حال من ترينر و سيو گيم[ژ بازي را برات مي گذارم.:D
مشاهده پیوست 10780
مشاهده پیوست 10781
مشاهده پیوست 10783

از بابت سیو ممنونم.

توضیحات بیشتر :
بعد از کشتن امپرس شما یک ماسک پیدا می کنید که توسط اون ماسک شما به یه آدم سیاه تبدیل می شوید. بعد از یک مدت که با این شخصیت جدید جلو می رین ، دوباره امپرس رو زنده می بینید که توی همون تالاری که شمشیر رو در شکاف فرو کردیم ایستاده و داره با یه نفر حرف می زنه. بعد از گوش دادن به حرف هاشون ماموریت ما روی نقشه می ره به همون اتاقی که امپرس کشته شد. اما راهی به اونجا وجود نداره ( یعنی من پیدا نکردم.)

یادتون اومد ؟

m2stech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینجا کسی TITAN QUEST بازی نکرده ؟ اگر اره مشکلی با کارت گرافیکتون نداره ؟

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
سوال در مورد Tomb Raider - Legend :
توی بخش خونه ی لارا کرافت توی اتاق لارا دو تا در هست آیا می شه بازش کرد ؟
و من یه کتیبه توی یه راه زیر زمینی توی خونه ی لارا پیدا کردم ولی مفهومش رو نمی فهمم.
above the waters twin sisters turn their backs one upon the other to leave the ambages ungurded.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
سوال در مورد Tomb Raider - Legend :
توی بخش خونه ی لارا کرافت توی اتاق لارا دو تا در هست آیا می شه بازش کرد ؟
و من یه کتیبه توی یه راه زیر زمینی توی خونه ی لارا پیدا کردم ولی مفهومش رو نمی فهمم.
above the waters twin sisters turn their backs one upon the other to leave the ambages ungurded.

به نظر من Walkthrough این گیم رو بگیری و مطالعه کنی مطالب بهتری دستگیرت می شه...

rezamn22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بازی کد داوینچی رو وقتی نصب میکنم آدمهای بازی زو سفید نشون میده و از این لحاظ درست کار نمیکنه کسی میدونه چرا؟

IronSteelMetal

کاربر فعال هنرهای ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
329
سلام بچه ها من تو بازي heroes of might and magic 5 گير كردم اونجايي كه Isabelبايد با Godric بجنگه من با زور جادو تونستم ببرمش ولي بازم اين مرحله تموم نشد ديگه بايد چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(

hami1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از بابت سیو ممنونم.

توضیحات بیشتر :
بعد از کشتن امپرس شما یک ماسک پیدا می کنید که توسط اون ماسک شما به یه آدم سیاه تبدیل می شوید. بعد از یک مدت که با این شخصیت جدید جلو می رین ، دوباره امپرس رو زنده می بینید که توی همون تالاری که شمشیر رو در شکاف فرو کردیم ایستاده و داره با یه نفر حرف می زنه. بعد از گوش دادن به حرف هاشون ماموریت ما روی نقشه می ره به همون اتاقی که امپرس کشته شد. اما راهی به اونجا وجود نداره ( یعنی من پیدا نکردم.)

یادتون اومد ؟

با سلام
بله دوست عزيز يادم آمد(كم) خودم هم وقتي شاهزاده 2 را بازي مي كردم همان جا گير گردم.اما رد كردم.
نقشه اتاق را نشان نميدهد بلكه منظور اتاقي است كه ساعت شني در آن است.
آن ماسك كه به چهره زده ايد در واقع شما را به گذشته برا مي گرداند.
در آخر وقتي بازي را تمام مي كنيد در روي يك سنگ بزرك با داهاكار نگهبان دروازه زمان رو به رو مي شويد و ديگر نمي تونيد از دستش فرار كنيد و تسليم مي شويد او با شما كاري ندارد و فقط مدالي را كه در سينه داريد و در بعضي موارد خون شما را بيشتر مي كرد از شما مي گيرد.
موفق باشي يكم با هاش كلنجار برو خيلي راهها پيچ وا پيچ هستند.:blush:

lucky4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من بازی Just Cause رو گرفتم ... توی بازی هیچ مشکلی ندارم ... اما اول که میخوام وارد بازی بشم بعد از لودینگ هیچ دمویی نشون نمیده به جاش مینویسه FMV placeholder در پس زمینه منوی اول بازی هم همینطوره ... و پس زمینه سیاه اما نوشته FMV placeholder ... با منو ها و کلید ها هیچ مشکلی ندارم تو بازی هم همه چی نرمال اجرا میشه ... کسی میدونه این قضیه FMV placeholder چیه ؟ برای بقیه هم همینجوریه ؟ یعنی این بازی کلا دمو نداره ؟

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احتمالا برای پخش دموهاش، به یه برنامه ای مثل Inter Video یا یه چیزی تو همین مایه ها نیاز داره ولی توی سیستم شما نصب نیست. چون خیلی از بازیها برای اجرا شدن فیلم هاشون به برنامه ی Inter Video نیاز دارن.

lucky4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احتمالا برای پخش دموهاش، به یه برنامه ای مثل Inter Video یا یه چیزی تو همین مایه ها نیاز داره ولی توی سیستم شما نصب نیست. چون خیلی از بازیها برای اجرا شدن فیلم هاشون به برنامه ی Inter Video نیاز دارن.

اتفاقا من Inter Video رو هم دارم ... ولی بازم خبری از دمو نیست !

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه. گفتم شاید به این برنامه نیازی داشته باشه. شاید هم به یه برنامه دیگه نیاز داشته باشه. شاید دموش opengl باشه و کارت گرافیک شما opengl رو ساپورت نکنه.

lucky4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه مال opengl نیست ... من با بازی های خفن تر از این مشکل نداشتم ... کارتم Geforce 6600 Turbo Cach هست ...
درایور کارتم رو هم همین 2 هفته پیش اپدیت کردم ...من فکر کنم این مشکل از سیستم من نباشه ... کس دیگه ای این بازی رو تهیه نکرده ؟

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
مال کدوم شرکت رو گرفتی؟ اگه ماله تکین هستش که برای اینکه روی یک دی وی دی یا 5 تا سی دی جا بشه, فیلم ها رو حذف کرده.
این بازی در اصل بصورت dvd9 عرضه شده و حجم آن حدودا 6 گیگ است , من از شرکت مدرن بازی رو گرفتم که روی 2 تا دی وی دی عرضه کرده و setup بازی دست نخورده و کامل هستش. ;)

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره آره راست میگه. بعضی شرکتها میان برای اینکه حجم کمتری داشته باشه، فیلم ها رو برمیدارن. توی بعضی از بازیها که چند زبونه هستن هم میان بقیه ی زبونها به غیر از انگلیسی رو برمیدارن.

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
مال هر شرکت خراب شده ای رو می گیرید مال تکین نباشه. واقعاً بعضیاش افتضاحه.....

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
این دو دی وی دیش رو کجا میفروشن؟
حد اقل سیستم مورد نیاز/؟

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
پایین میدان ولیعصر ,کنار مرکز کامپیوتر ایران یه مغازه هست که بازی های شرکت مدرن رو میفروشه. رو بروش یکم بالاتر بازهم یه متجتمع دیگم هست که یه مغازش بازی های مدرن رو داره. www.moderngamesiran.com

کلا بازی چندان جالبی نیست زیادی واسش سرو صدا کردند فقط یه مقدار گرافیکش بالاست.

The minimum system requirements are as follows:

OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows 2000, XP
CPU:
Pentium 4 1.4Ghz or Athlon XP Equivalent
RAM:
512MB
GRAPHICS:
100% DirectX 9.0c compatible 64 MB 3D Accelerated Card with TnL (GeForce4 ti4200 / Radeon 9 series)
SOUND:
Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DVD-ROM:
Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
7.4GB free disk space
INPUT DEVICES:
100% Windows 2000/XP compatible mouse and keyboard

The recommended system requirements are as follows:

OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows 2000, XP
CPU:
Pentium 4 2.8Ghz or Athlon Equivalent
RAM:
1024MB
GRAPHICS:
100% DirectX 9.0c compatible 256 MB 3D Accelerated Card (Nvidia GeForce 7 series / Ati X-1800)
SOUND:
Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c compatible)
DVD-ROM:
Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
7.4GB free disk space
INPUT DEVICES:
100% Windows 2000/XP compatible mouse and keyboard

بالا