• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

esteghlal21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا ارجیناله.
فقط چند وقط پیش سرویس پک 2 رو از روی اینترنت دانلود کردم و اینستال کردم.

esteghlal21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان مثل اینکه بازی داره درست میشه.
موقع کلیک کردن این پیغام رو داد:

2z5orvm.jpg

این free swap file space رو از کجا خالی کنم الان؟

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
دوستان مثل اینکه بازی داره درست میشه.
موقع کلیک کردن این پیغام رو داد:

2z5orvm.jpg

این free swap file space رو از کجا خالی کنم الان؟
منظور همون virtual memory هست كه در بالا توضيح داده شد.
حالا اگر اون مراحل بالا رو طي كرديد و بازي اجرا نميشه اين احتمال وجود داره كه روي اون درايوتون اصلا 768 mb فضاي خالي وجود نداره.براي فهميدن اين مطلب روي اون درايو right click كرده و properties را انتخاب كنيد.در پنجره اي كه باز ميشه free space و used space رو نوشته كه free space بايد بيش از 768 mb باشه و اگر اين مقدار فضاي خالي نيست بايد به اندازه حداقل 768 mb فضاي خالي در اون درايو به وجود بياريد.

esteghlal21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظور همون virtual memory هست كه در بالا توضيح داده شد.
حالا اگر اون مراحل بالا رو طي كرديد و بازي اجرا نميشه اين احتمال وجود داره كه روي اون درايوتون اصلا 768 mb فضاي خالي وجود نداره.براي فهميدن اين مطلب روي اون درايو right click كرده و properties را انتخاب كنيد.در پنجره اي كه باز ميشه free space و used space رو نوشته كه free space بايد بيش از 768 mb باشه و اگر اين مقدار فضاي خالي نيست بايد به اندازه حداقل 768 mb فضاي خالي در اون درايو به وجود بياريد.

منظورتون اینه؟

2j19d2u.jpg

درایو c: هست که بالای 13 گیگ فضای خالی دارم.

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
منظورم اون درايوي هست كه virtual memory از اون برداشت ميشه.اون درايو c هست؟اگه اينطور هست اون حداقل virtual memory رو از 2 به 768 تغيير بدين ببينيد مشكل حل ميشه يا نه.

esteghlal21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظورم اون درايوي هست كه virtual memory از اون برداشت ميشه.اون درايو c هست؟اگه اينطور هست اون حداقل virtual memory رو از 2 به 768 تغيير بدين ببينيد مشكل حل ميشه يا نه.

نه نشد بازم.
هر دقیقه از قبل نا امیدتر میشم!:(

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
راستي ram تون چقدر هست.اين بازي به حداقل 512 mb ram نياز داره.
يك امكان هم هست كه مراحل كار رو درست اجرا نكرديد. يا بعد از تغيير virtual memory سيستم رو ريستارت نكرديد.اگه درست نشد رو خود درايو c كه 13 gig فضاي خالي داره بازي رو نصب كنيد ببينيد درست ميشه يا نه.من توي فرومهاي ديگه ديدم افرادي همين مشكل رو با همين بازي داشتند و با تغيير virtual memory مشكلشون حل شد.
شما يا ram كافي نداريد يا مراحل كار رو درست اجرا نكرديد.

اینجانب

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
میشه دونفر با یک کامپیوتر و با استفاده از دو کیبرد یا دو وسیله بازی جدا که به این کامپیوتر وصل هستند با هم فیفا بازی کنند؟

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
میشه دونفر با یک کامپیوتر و با استفاده از دو کیبرد یا دو وسیله بازی جدا که به این کامپیوتر وصل هستند با هم فیفا بازی کنند؟

بله دوست گرامی
حتی اگر تعداد بیشتری جوی استیک ( joystick) داشته باشید می توانید
بازی همانند fifa را 4 نفره هم انجام بدهید :blink:
تجربه شخصی من بود :happy:
خیلی هیجان انگیز بود :lol: :lol:

اینجانب

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ممنون
بنظر شما بهترین وسیله برای بازی فیفا چیه؟ این دسته خلبانی ها یا Game Pad (اگر اسمش را درست نوشته باشم)؟ کدام مدلش؟
باز هم ممنون خواهم شد

به نام عدالت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر جا که شما قرار بزارید: یه قرار بزار نَبینمت
خیلی ممنون
بنظر شما بهترین وسیله برای بازی فیفا چیه؟ این دسته خلبانی ها یا Game Pad (اگر اسمش را درست نوشته باشم)؟ کدام مدلش؟
باز هم ممنون خواهم شد
اولن فیفا هم شد فوتبال فقط سوکر 6 یا الون 10
دومن: :eek: دسته خلبانی :eek: گیم پد:( بابا جان :) دسته شوک دار مدل سونی 2 :rolleyes: و یوسپی خور:lol:

اینجانب

Registered User
لایک‌ها
0
حتما تا بحال از پستهای قبلی من متوجه شدید که اطلاعات من در این زمینه چقدر کمه:blink: ! بنابراین لطفا تلگرافی و مبهم جواب ندید قشنگ بمن بگید چی باید بخرم. تا امشب هم بیشتر وقت ندارم، فردا باید بخرم:wacko: .
میرم یک چیز بیخودی میخرم خونم میافته گردنتون ها (میخوام اینارا برای برادرزادم بخرم و اگر بیخودی بخرم اونوقت . . .:skull:​

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
حتما تا بحال از پستهای قبلی من متوجه شدید که اطلاعات من در این زمینه چقدر کمه:blink: ! بنابراین لطفا تلگرافی و مبهم جواب ندید قشنگ بمن بگید چی باید بخرم. تا امشب هم بیشتر وقت ندارم، فردا باید بخرم:wacko: .
میرم یک چیز بیخودی میخرم خونم میافته گردنتون ها (میخوام اینارا برای برادرزادم بخرم و اگر بیخودی بخرم اونوقت . . .:skull:​
میری میگی gamepad می خوام ... ولی متفرقه نگیری بهتره ... مثلا XFX توی بازار رضا باید گیر بیاد 25 تومن ... گرونتر هم که لاجیتچ هست .. ارزونتر هم که زیاده !!

beruz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تازه عضو شدم امیدوارم بتونم باهاتون همکاری خوبی داشته باشم . یه مشکل تو بازی god of war2 برام پیش اومده که میخواستم راهنماییم کنید.تومرحله ای که با اون زن عصا بدست مبارزه میکنم و اونو شکست میدم بعدش یه دمو میبینیم و بعد به همون محل برمیگردم و دیگه نمیتونم از اونجا خارج بشم همونجا که 4 تا چراغ هست و سه تا در که از اونا هم نمیشه وارد شدهی از اون چراغا آویزون میشم ولی نمیتونم از اونجا بیرون بیام لطفا راهنماییم کنید ممنون.

به نام عدالت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تازه عضو شدم امیدوارم بتونم باهاتون همکاری خوبی داشته باشم . یه مشکل تو بازی god of war2 برام پیش اومده که میخواستم راهنماییم کنید.تومرحله ای که با اون زن عصا بدست مبارزه میکنم و اونو شکست میدم بعدش یه دمو میبینیم و بعد به همون محل برمیگردم و دیگه نمیتونم از اونجا خارج بشم همونجا که 4 تا چراغ هست و سه تا در که از اونا هم نمیشه وارد شدهی از اون چراغا آویزون میشم ولی نمیتونم از اونجا بیرون بیام لطفا راهنماییم کنید ممنون.

با سلام

از در امدی من از خود به در شدم * * * گویی از این جهان به جهان دگر شدم

ورودت را تبریک می گوییم:lol:
.

در مورد راهنمایی----

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
منم یه سئوال در مورد همین بازی god of war داشتم اون تیکه ای که دارن میزنن از پایین و از بالا باید بری .. ! امیدوارم توضیح کامل داده باشم جلوتر هم یه سیو هست اون قسمت رو باید حتما از بالا رفت نمیشه هیچ جوری از شر این پایینی ها خلاص شد من تا نزدیکیهایه سیو رفتم اما افتادم !
میگم مارک خوب برایه جویستیک چیه ؟ ! من 2تا ازاین 2تایی ها خریدم ، سوخت !

به نام عدالت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

منم یه سئوال در مورد همین بازی god of war داشتم اون تیکه ای که دارن میزنن از پایین و از بالا باید بری .. ! امیدوارم توضیح کامل داده باشم جلوتر هم یه سیو هست اون قسمت رو باید حتما از بالا رفت نمیشه هیچ جوری از شر این پایینی ها خلاص شد من تا نزدیکیهایه سیو رفتم اما افتادم !
میگم مارک خوب برایه جویستیک چیه ؟ ! من 2تا ازاین 2تایی ها خریدم ، سوخت !

با عرض پوزش

بهتره به سایت شرکت دارینوس برید
تا عرض 2 سوت جواب بگیرید

بچه ها اونور خیلی فعالن

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
ممنون از پیشنهاد اما من از خونم نمیخوام جوم بخورم

بالا